piatok 30. októbra 2015

GIGALASH - Sérum na riasy / spolupráca s Gigalash / časť 1. Predstavenie produktu



Ahojte ... :)
Pred pár týždňami mi prišla na mail zaujímavá ponuka od pána Viktora z firmy Gigalash.sk. Napísal mi, že náhodne narazil na môj blog, ktorý sa mu zapáčil a objavil aj článok, ktorý som písala o spolupráci s Realashom - sérum na mihalnice. To bol vlastne aj dôvod, kvôli ktorému sa rozhodol napísať mi a navrhol mi spraviť "bitku" dvoch titánov. :)
Bolo by hriech takúto ponuku odmietnuť a nevyskúšať aj druhého veľkého konkurenta a neskrášliť si opäť raz svoje mihalnice.

Rozhodla som sa testovanie tohto séra rozdeliť na 3 články, podobne ako to bolo u Realash. Zoznámenie sa s produktov, výsledky po mesiaci a výsledky po 3 mesiacoch.

Takže týmto Vás vítam pri prvom zoznamovacom článku s produktom :) A poďme rovno na to.

pondelok 26. októbra 2015

AMWAY / spolupráca časť 2 / Maskara na zväčšenie objemu Artistry signature eyes - black

Ahojte ... :)

Takže ako som sľúbila prinášam aj druhý článok o testovanom produkte od Amway.sk. Ak ste si niektoré ešte prvý článok nevšimli alebo ste si nestihli prečítať čo ako a prečo som testovala, tak link na tento článok máte TU.

A keďže som v tom predchádzajúcom článku vysvetlila ako som sa dostala k spolupráci tak teraz už nebudem zbytočne zdržovať a opakovať sa... tak preto sa rovno pustime do produktu číslo 2 a tým je Maskara na zväčšenie objemu rias od Amway.sk. :)
Opäť si na začiatok dáme menšiu charakteristiku produktu, ktorú má Amway.sk priamo na svojej stránke a potom sa pustím do môjho hodnotenia. :)

sobota 10. októbra 2015

Baby Lips - Winter Magic Limited Edition


Ahojte ... :)



V práci si každý deň vybehnem aj mimo pobočku sa zrelaxovať a vtedy chodievam väčšinou do DM drogérie s tým, že iba pokukám čo je nové... teda aspoň by som chcela aby to tak u mňa fungovalo štýlom: pokukať, nechytať, nekúpiť...
Úprimne? Som žena... a skoro vždy keď tam zaparkujem, tak odtiaľ odparkovávam aj s nákupom :( Hrozná som ... a najhoršie je na tom to, že nedokážem odolať limitovaným edíciám, práve preto, že sú limitované a Must Have, lebo neskôr resp. nikdy už také produkty nebudú). Samozrejme, že ani tentokrát to nebolo inak...

Takto podobne som sa bola prejsť po nákupnom centre aj tento týždeň... a čo že som to neobjavila v DM-ke?
Neuveríte ... ani ja som skoro neverila... ale zimnú limitovanú edíciu troch Baby lipsov v neskutočne rozkošných obaloch a vôňach.

streda 7. októbra 2015

AMWAY / spolupráca časť 1 / Spevňujúci a vyhladzujúci podkladový make-up Artistry Youth Xtend


Ahojte ... :)





Ešte niekedy v polke leta mi napísala spoločnosť Amway.sk e-mail ohľadne toho, že by boli radi ak by som prijala pozvanie na stretnutie s nimi a mohli by mne a samozrejme pár ďalším blogerkám predstaviť ich výrobky.

Popravde bola som celkom prekvapená keď som obdržala tento mail, lebo to meno ... Amway... som nikdy v živote nepočula a tým pádom som o tejto spoločnosti nevedela vôbec nič. :) Musím sa priznať, že presne takéto spolupráce ma aj lákajú. Začať spolupracovať s niekym o kom nič nevieš je možno zvláštne ale o to dobrodružnejšie, pretože nie som ovplyvnená okolím, respektívne ich názormi ... dostať možnosť prebádať niečo čo som zatiaľ neprebádala... no Why not?
Lenže bohužiaľ presne tejto stretávky som sa nemohla zúčastniť čo ma aj dosť mrzelo... akurát na ten deň mi vyšla 12tka v práci. Takže so sklopenými ušami som napísala e-mail s tým, že bohužiaľ....
O cca mesiac na to (možno ani toľko nie) sa mi ozvali ešte raz s tým, že na koľko som sa nemohla zúčastniť, tak budú aj tak radi ak spolu nadviažeme spoluprácu a môžem si vybrať 2 produkty.
Fúúúúúúú.... tak to už áno :)

Obrovská dilema začala hneď po otvorení stránky na koľko tam majú strašne veľa sekcií a produktov...
Snažila som sa udržať sa v zóne kozmetiky... čo sa mi našťastie aj podarilo... aj keď som chvíľku váhala či neskúsiť aj trošku z iného súdka.

Na výber tam máte totižto veľa produktov nie je zo sveta dekoratívnej kozmetiky ale aj  zo sveta výživy, krásy a domácnosti. :)

 Ale samozrejme toto všetko si najlepšie pozriete na ich oficiálnej stránke tu: Amway.sk.Tam sa toho dozviete oveľa viac ako keď ja Vám to tu len takto stroho odprezentujem... pretože ak by som chcela zachádzať do hĺbky a vymenovať všetky produkty, ktoré ponúkajú tak mi mal tento článok 2 a pol kilometra a pochybujem, že by niektorá z Vás tento článok aj dočítala do konca :D