sobota 30. marca 2013

Aj dnes som nakupovala

Tak musím sa priznať, že aj dnes som bola na nákupoch a proste neodolala som :( Ja za to nemôžem, keď ono to na mňa proste skočilo... či čo :D Plavky :) nové zrkadlovky a panda náušky :) a to všetko v Gate


Takéto plavky som chcela už aj minulý rok, lenže vtedy som si kúpila už dvoje a povedala som si, že predsa aj ja musím mať už niekde nejakú tú mieru :D Tak som si ich predsa len kúpila, ale až tento rok :) Konečne... Vrch stál 6€ a spodok 5€. :) V pohode cena podľa mňa... no nekúp to :D

piatok 29. marca 2013

Dnešná nákupná horúčka

Ahojte :)

Dnes som bola tak troška nakupovať ... a zistila som, že nejako sa to zvrhlo :D Takže najskôr som začala v Deichmane, kde ma fascinovali ďalšie dvoje topánky na celom opätku (pridávam aj fotku z minulého nákupu topánok, o ktorom som tu už písala) Tie teniskové stáli 9,95 a lodičky 19,99 :) výborná cena... Potom som v Tescu objavila vo výpredaji knihu o živote Michaela Jacksona ... Must Have ... tá stála 3,47 :) Potom som bola v Kik, kde som objavila tieto dve saká (Korálové a čierne), každé za 16,99 a zelené slnečné okuliare za 3,19 :)a v Lidli dvoje jeansy s vyšším sedoom za 9,99 :)






štvrtok 28. marca 2013

Ask.fm

Ahojte:) Možno ste si všimli a možno aj nie :) Na pravom bočnom paneli mi pribudla možnosť opýtať sa ma niečo na ask.fm. Výhoda toho panelu je, že sa doňho dá priamo písať a otázku odoslať :) A taktiež keď kliknete v tom paneli na: ask.fm/Nikkienka, tak sa Vám otvorí stránka s odpoveďami :) Kľudne sa ma pýtajte :) Budem len a len rada. A taktiež sa nezabúdajte pridávať do followerov :)


 A taktiež Vám Želám krásne prežitie Veľkonočných sviatkov :) Oddýchnite si a naberte novú silu...

pondelok 25. marca 2013

Že stres??? Že heš!!!


Ahojte :) Ako som už raz písala ... práve toto obdobie je pre mňa docela stresujúce. Niekedy mám pocit, že je to hlavne o tom počasí, lebo keď svieti slniečko, hneď mi je lepšie. :) Taktiež sa blíži odovzdanie bakalárky a bla bla bla s tým Vás zaťažovať nebudem, ani nechcem :)

Ale čo chcem je ukázať Vám moje prvé video na tomto blogu ... Ukážem Vám ako sa zbavujem aspoň čiastočne stresu vďaka tejto plazmovej lampe... Nedá mi to ... je to veľmi zaujímavá vec pre mňa ... rada sa s ňou hrám ... cítim slabé elektrické impulzy ... dokonca po dlhej hre mi mraučí v ruke :)

Lampa má dve polohy ... 1. je stále svietenie ... a 2. funguje na zvuk a vibrácie ... Úplne fantastická atmosféra vzniká v tme pri pustenej hudbe, keď ju basy piesne rozblikajú do rytmu.



Kuk video :)

Dúfam, že sa Vám moje prvé video páči :)

nedeľa 24. marca 2013

Letozimka

Ahojte :D Trocha som sa jeden deň nudila a tak som sa rozhodla, že sa trocha pobavím :D Skombinovala som neskombinovateľné ... Podľa môjho frajer je to zimno-letný outfit :D vrch je čisto letný ... a spodok čisto zimný :D

Ja viem, že sa to k sebe nehodí ... ale neviem prečo, mne sa to proste páči :) Tak som sa rozhodla, že sa s Vami podelím o tento strelený letno zimný outfit :) Veď je aj také počasie. Je koniec marca kedy už bežne býva teplejšie a predsa je stále zima a sneží. :) Zanechalo to na mne následky :D keďže sa už na leto nenormálne teším :)



piatok 22. marca 2013

Sova a orol :)

Ahojte :)
Dnes som sa rozhodla, že spravím prvý príspevok o mojich šperkoch :)
Začneme troška z ľahka ... a to konkrétne mojimi poslednými úlovkami ... :) Sú to dvaja operenci :)

Už docela dlho sa mi páčili šperky so sovami, no bohužiaľ nikdy som v obchodoch nenarazila na takú, ktorá by sa mi aj naozaj páčila :) Až nakoniec keď bola na jednej českej internetovej stránke, tak som tam zbadala krásnu sovičku, po ktorej som okamžite zatúžila a proste Must Have :) Tak som si ju nakoniec objednala a neľutujem ... Je naozaj krásna. Síce stála 7 eur + poštovné ale nebanujem :) ... Z ponuky zlatej a striebornej som si vybrala práve tú striebornú verziu, keďže popravde na zlato moc nie som :) Jediné čo by som jej vytkla je blbo riešená retiazka ... keďže sa mi furt prevracia keď ju mám na krku :) Ale to nejako doriešim prirobením ešte jedného krúžku ...

 A ďalším uloveným vtáčatkom je prsteň s (asi) orliou hlavou :) Bol zlacnený v Gate z 5 eur na 0,49 centov :D Neskutočná cena podľa mňa ... No nekúp to :) Je síce obrovský a trocha ťažší ale vyzerá veľmi efektne a strašne sa mi zapáčil :) Nosím ho vždy keď chcem vyzerať nebezpečne :D Veľa žien a dokonca aj mužov už zaujal :)


pondelok 18. marca 2013

Packové nechty

Ahojte :) konečne po 3 týždňoch zháňania Essence doštičky s packami som na jednu natrafila :) Nie je to síce tá pôvodná, ktorú som chcela, ale aj tú budem mať :) Takže konečne môžem vytvárať tématické nechty k môjmu tetovaniu :D teším sa :)


Dnešný nákup

Ahojte, rozhodla som sa dnes, že zaútočím na obchod Deichman :) Do očka mi nakoniec padli dvoje tenisky na vysokom :) Veľa dievčatám sa práve tieto tenisky nepáčia ... mne učarovali, sú pohodlné, dobre sa v nich chodí a k legínam sú parádne :) Nikdy som sa neobliekala podľa najnovšej módy ani som sa nikdy nesprávala typom čo by si iné  neobliekli si nesmiem obliecť ani ja.  Práve naopak, vždy som bola iná a zrejme aj budem... je to proste vo mne a aj takýmto postojom to dávam najavo :) A preto: Myslite si čo chcete, ja som spokojná a to je to podstatné. Samozrejme je množstvo vecí, ktoré by som si zase neobliekla ja, ale neodsudzujem ostatných len preto, že oni to nosia :)



utorok 12. marca 2013

Lak a púder od Essence

Ahojte :)

Včera som zas a znova zablúdila do DM-ky :) A musím povedať, že hneď mi do očka padla nová limitovaná edícia výrobkov od Essence v tématike k filmu Čarodejník z krajiny Oz :) V ponuke sú praskajúce laky (ružový, červený, mätový, metalický zlatý a modrý) , balzamy na pery (ružový a červený, ktorý menia farbu), očné tiene(zelenej, červenej a svetlo modrej farby), ceruzky na oči (fialová a zelená), krémová lícenka. rozjasňujúci púder a náhrdelník na čiernej saténovej stuhe so smaragdovo zeleným kameňom.

sobota 9. marca 2013

Banánovník

Ahojte :)
Viem, že to moc nepatrí k tématike mojej stránky :D Ale veľmi sa z toho teším :) tak prečo nie ? :)

Minulý rok 16.8. som dostala od maminy môjho priateľa banán :) Respektívne to bola odnož z jej banánu, ktorý si už dlhšie pestovala :)
Po donesení domov vyzeral takto :
Rozhodla som sa ho hneď aj presadiť, keďže mu tie odnože čo mal pri sebe výrazne škodili a taktiež nemal miesto na korene.
Takto vyzeral o dva dni v novom kvetináči :)

štvrtok 7. marca 2013

Laky od Essence

Moje laky, ktroré mám od Essence. :) Ešte sa chystám kúpiť si fialový :)

Z ľava doprava:
02 circus confetti
128 let´s get lost
107 naughty and pink!
138 L.O.L
čierny razítkovací lak
biely razítkovací lak

Mriežky

Ahojte :)
Znova ma kopla laková múza, tak som sa troška vyhrala na nechtoch :)
Použila som stampy set a 3 laky od Essence. Pridávam fotky :)

utorok 5. marca 2013

Moja prvá kerka :)

Ahojte :)

Musím sa Vám pochváliť, že na Valentína som dostala poukážku od priateľa na tetovanie do salónu Body Gallery. Po tetovaní som už dlhšie túžila, ale popravde nemala som odvahu tam ísť a samozrejme moji rodičia s tým nesúhlasili. Avšak môj priateľ sa rozhodol mi túto moju túžbu vyplniť :). Po vzájomnej dohode s rodičmi nakoniec povolili aj keď zo začiatku mali také reči, že v ich byte nebude žiť potetovaný človek, že sa mám odsťahovať a bla bla :) Možno to poznáte aj Vy takéto old school prístupy :) Takže som sa skontaktovala s recepčnou z Body gallery a dohodla som si termín na 5.marca 2013 o 11:30. 
Ako svoju morálnu podporu som nahovorila kamarátku, aby išla so mnou. Bola som docela nervózna. Čím viac sme sa blížili k tetovaciemu salónu, tým viac som spomalovala a spomalovala a taktiež sa stišovala a stišovala. Nervy robili svoje :)
Všetko prebiehalo v pohode. Tatér si odomňa zobral poukážku a návrh paciek môjho psíka. Poukazoval mi ešte pár nápadov, ktoré sa mi však nepáčili.
Navrhol mi jednu packu zrkadlovo otočiť, aby neboli na chlp rovnaké, s čím som súhlasila. Dokreslil mi tam však aj pazúriky, ktoré sa mi zrovna moc nepozdávali. Znova prerobil nákres. Keď som bola s nákresom spokojná, vybehol na poschodie, kde boli umiestnené kreslá s tatérskymi nástrojmi. Navliekol si chirurgické rukavice, komplet všetko vydezinfikoval a pripravil si farbu s ihlou. Cca po 10 minútach čo ma kamarátka upokojovala nás zavolal hore za sebou. Postavil ma pred zrkadlo, vydezinfikoval mi nohu, natrel nejakým roztokom a odtlačil na nohu jednu packu a hneď kúsok ďalej aj druhú. Prvá packa mi vyhovovala, aj miesto aj všetko, tú vôbec nemenil, lenže tá druhá bola celkom problém. Najskôr sa mi nepáčila, lebo bola moc vytočená, tak ju zmazal a otlačil ešte raz inak. To sa mi však tiež nepáčilo, lebo bola zas až moc vysoko a ďaleko od tej druhej :) Tak znova ju zmazal. Na tretí pokus som už bola spokojná a schválili sme to spolu s kamoškou, pričom som si nohu neustále obzerala v zrkadle. Na kreslo položil jednorázovú kuchynskú utierku a povedal mi: ,, No poď, vyskoč si hore.´´ :) Usalašila som sa v tatérskom kresle, s obavami vykrútila nohu do boku a čakala som čo príde. Evidentne videl, že som nervózna tak sa spýtal, že či prvá kerka. Trocha roztrasene som odpovedala áno. Len sa usmial a odvetil, že sa nemám čoho báť a že to že to strašne bolí sú len povery. Najviac to vraj bolí na narte a kotníku priamo, vraj celé lýtko a aj miesto kde to chcem ja nie sú také bolestivé. 

Kamoška sa zatiaľ medzitým len usmievala, pretože ona už tetovanie mala a celkom veľké, tak sama vedela, že to nie je až také strašné. Ja som len napätá so zaťatými päsťami a zubami čakala čo pri prvom dotyku ihly príde. Na moje prekvapenie však neprišlo nič strašné :)  





1. vec na zozname prianí ( MISIA SPLNENÁ :) JE MOJA )

Ahojte, rozhodla som sa písať zoznam prianí, čože WishList, ktorý je súčasťou mnohých blogov :) Viedla ma k tomu razítkovacia doštička od Essence :D Sranda, že? Ale ja ju proste chceeeeem !!! Ale nikde ju neviem zohnať :( Cry ... pomôžete? Ak ju máte a nechcete, kludne ju od Vás aj odkúpim :)

Preto bude aj prvou vecou na mojom zozname prianí. :)

Pečiatkovacie laky sú už doma :)

Ahojte :) Tak nakoniec som tie pečiatkovacie laky kúpila v Tescu na Kamennom námestí. Biely a čierny, aj keď pôvodne som chcela všetky tri, čiže aj strieborný... Ale ten nemali :( tak snáď zase nabudúce :D A keďže nemali strieborný lak, tak som ešte porozmýšľala čo by sa mi šiklo :) Nakoniec som si vybrala ešte tento parádny odlakovač.



Hneď sa mi lepšie pracuje s razítkovačom :) Určite spravím recenziu a Know How v blízkej budúcnosti, máte sa určite na čo tešiť :)

nedeľa 3. marca 2013

Neodolala som

Proste som si musela ešte dnes nalakovať nechty novým lakom a vyskúšať nové pečiatky :) Použila som môj nový lak od Essence a dva laky z Oriflame, stampy set od Essence a starú kreditnú kartu miesto pribalenej stierky :).
  

Nové vecičky do zbierky :)

Ahojte, dnes som bola s kamarátkou v obchode a samozrejme čo čert zase nechcel zbadala som ďalší lak, ktorý sa mi brutálne páči už dlhšie, ale vždy som odolala :) Tentokrát už nie :D pretože mal 50% zľavu ( miesto 1,69 ). No nekúp to :D  Takže v mojej zbierke je už 54. lak. Panebože :D Začnime to volať fanatizmus, okey ? :D


A keď som sa tak viac rozhliadla, tak mi padla do očí razítkovacia doštička :) Samozrejme, že hneď sa mi zápačila a nanajvýš bola posledná svojho druhu, takže MUST HAVE :D

sobota 2. marca 2013

Laky

Ahojte :)
Chcem Vám ukázať moju zbierku 53. lakov :) Som Oriflame lady, takže väčšina z nich je odtiaľ, keďže vždy keď je nejaká novinka tak mi to vykála očiská :D Proste neviem si pomôcť a musím kúpiť :) Aj Vy máte taký fanatizmus do niečoho, či len ja ? :D



Je to fotené panoramaticky, tak kvalita nič moc :) ale čo už.

Btw. v blízkej budúcnosti si plánujem kúpiť nejaký modrý lak, pretože taký ešte nemám, iba tyrkysový a ešte nové magnetické laky :) Som veľmi zvedavá ako to funguje. Ak to je na takej báze ako praskajúci, tak si ich určite zamilujem.

Moje budúce tattoo

Ahojte :) Rozhodla som sa s Vami podeliť o názor na tetovanie, ktoré je v dnešnej móde dosť IN.
Všimla som si, že v poslednej dobe stretávam docela dosť ľudí, ktorý majú minimálne jedno. Taktiež kamoška si dala vytetovať obrovskú krásnu ružu s nápisom. Foto deň po tetovaní ešte s fóliou :).


KAMARÁTKINE TETOVANIE :)

piatok 1. marca 2013

Moje nechty

Rozhodla som sa Vám ukázať aké mám momentálne trojdňové nechty. :) Nie sú totižto moc podarené, pretože som si zhruba pred týždňom kúpila razítkovač od Essence a skúsila som to vlastne len raz. Zistila som, že bežnými lakmi je to zdĺhavá práca, bohužiaľ budem musieť dokúpiť špeciálne laky, ktoré sú na tento účel určené :) Plánujem urobiť recenziu na tento razítkovač :) Uvidíme či sa zadarí a podarí sa mi nejaký skvelý dizajn :) Zatiaľ však pridávam foto razítkovača ak by ste mali záujem si ho zakúpiť aj Vy a takisto foto mojich nechtov :) Btw. ten razítkovač stojí iba 3,5€ v Tesco drogerií. :) Neskutočná suma (no nekúp to).