nedeľa 1. marca 2015

MakeUp REVOLUTION a recenzia na 4 dokonalé produkty :) /spolupráca/


Ahojte ... :)


Pred pár dňami mi došiel veľmi potešujúci mail od pána zo spoločnosti Makeup Revolution s ponukou spolupráce. Neverila som vlastným očiam a pišťala som od šťastia. Po tejto značke som pokukovala už dlhšie pretože má také krásne paletky všetkého možného a srdiečkové tvárenky a všeličo iné. Samozrejme, že hneď som súhlasila a tešila sa ako malá... :)  A navyše som dostala možnosť si vybrať výrobky až do výšky 27 eur čo bolo pre mňa neskutočne ťažké a nakoniec som limit prepískla o 1 euro, preto Vám nebude konečná cena sedieť, ale odpustili mi to O:) 

Zo stránky makeuprevolution.cz som si vyberala z noviniek asi dobré 2 hodiny vkuse. Stále som prepočítavala či mi to vychádza a nevedela som čo si vybrať. :D Išla som pekne po rade, kopírovala som si linky na výrobky vedľa do wordu a že potom okruh zúžim. No hneď na začiatku som si vybrala 9 vecí, ktoré boli všetky rovnako úžasné a teraz že sakra a ktoré mám dať preč? No tak trápenie a trhanie žíl a srdca pokračovalo. Pôvodne som chcela aj takú krásnu srdiečkovú lícenku, ktorú som spomínala (link TU), ale kvôli nej by som si nemohla vziať ďalšie dve veci a celkovo by mi to nevyšlo. Tak som sa jej musela vzdať :(  fňuk......ale nakoniec som si predsa len vybrala krásne 4 veci, s ktorými som neskutočne spokojná a výskam radosťou. :)
Výrobky mi prišli neskutočnou rýchlosťou domov kuriérom za 5 dní a ja som sa samozrejme pustila do testovania. 

Pozor oznam: Do 15.3.2015 je poštovné v Čechách alebo na Slovensko zadarmo, platí na objednávky nad 19 € / 500KČ. Zľava sa aktivuje sama v košíku. :)

Ešte pre malú orientáciu v článku chcem hneď na začiatok povedať, že najskôr Vám predstavím všetky produkty pekne po porade a úplne na spodku článku potom nájdeme bonus :) Moje líčenie so všetkými týmito vecami. Dúfam, že sa Vám tento článok bude páčiť a taktiež moje líčenie.


Už ste asi nedočkavé, že čo všetko som si vybrala... Poďme teda na to
 :)

Palette 12 eyeshadow

Videla som ju asi u 65% blogeriek a neskutočne si ju všetky chválili... takže som neváhala a toto bol hneď môj jednoznačne prvý výber :) Tejto paletky som sa nehodlala vzdať (ako toho <3) aj keby traktory z neba padali. Musela som ju proste mať :) A urobila som veľmi dobre! Jej farby sú krásne, naturálne, príjemné, jemné a nevtieravé. Presne takáto paletka mi ešte chýbala a jásam od radosti, že ju konečne mám. Už ju od seba nikdy nikdy nepustím! 


Taktiež ma veľmi potešil pribalený obojstranný aplikátor a to, že tiene sú naozaj kvalitné. Na oku krásne držia, neprášia sa, sú jemnunké na dotyk a majú úplne úžasné farby. Hociktorý tieň je kombinovateľný s hociktorým iným :) Fenomenálne a nemám asi ani čo viac povedať. :3



Pribalený aplikátor je taktiež veľmi kvalitný a dobre sa s ním pracuje :) Celej tejto paletke vlastne nemám vôbec čo vytknúť. Že by dokonalosť? :)



Odfotila som taktiež zadnú stranu paletky aby ste si prípadne mohli pozrieť z čoho je vyrobená :) 


Takto vyzerá celá paletka tieňov vyskúšaná na mojej ruke... niektoré odtiene sú také jemnučké, že som ich nevedela ani zachytiť foťákom. Dúfam, že je to dostačujúca fotka :)



Charakteristika produktu z ich stránky:


Makeup Revolution Paletka 12 očních stínů Essential Mattes 2

Anglický název: Makeup Revolution Redemption Palette Iconic Essential Mattes 2
Návrat paletky Essential Matte v nové verzi pro milovnice matných stínů. Redemption paletka Essenatial Mattes 2 nabízí 12 super pigmentovaných matných stínů, které jsou nezbytnou součástí tvé sbírky.

CENA: 199,- Kč
             7,51 EUR

Link na túto úžasnú paletku máte  TU

Eyebrow palette 



Ako ďalší produkt som si vybrala práve túto praktickú paletku na obočie, keď že tú čo bežne používam mi pomaly ale iste dochádza. :) Snažila som sa vybrať si čo najprirodzenejšiu paletku farieb, aby mi obočie príliš nekričalo. Podarilo sa. :) Je naozaj úžasná a prekonala moje očakávania.Tá paletka, ktorú som používala doteraz je oproti tejto slabý čajíček. :)


Jej farby sú naozaj jemné a prirodzené, ktoré sa krásne prispôsobili môjmu obočiu.


Pri otvorení tejto paletky ma potešili hneď 3 veci a to malý štetček, malá pinzetka a ako každú ženu zrkadlo, v ktorom sa môžem obdivovať! :D Paráda :) 
Ako asi vidíte, paletka sa skladá z 3 hnedých odtieňov a jedného vosku na zafixovanie.
Vždy používam ako si obočie prečešem kartáčikom, potom nanášam vosk aby mi to v takej polohe aj zostalo a až potom tieň.
Nikdy som nevedela, že či to používam v správnom poradí, lebo niekde sa hovorí tak inde tak... poučte ma prosíííím ak to niekto viete ako je to správne :)


Asi som troška grambľavá ale s tou pinzetkou sa mi netrhá najlepšie. Je tak strašne malinká, že moja ruka to nejako nezvláda. Ale ako prvá pomoc v kabelke je super, musím sa s ňou naučiť robiť. :)
Za to štetček je úplne super. Malinký, tenký, šikovný a veľmi dobre sa s ním pracuje.


Taktiež dávam fotku zloženia :)

A takto vyzerajú 3 tiene na ruke. Vosk som si sem samozrejme nenanášala :D

Charakteristika produktu z ich stránky:

I♥MAKEUP Set na obočí, Přirozeně upravená

Anglický název: I Heart Makeup Brow Kit I woke up this groomed
Chceš vypadat přirozeně? Nezapomínej na své obočí! Zkroť ho a dodej mu přirozeně krásný vzhled! Pinzetou ho dostaneš pod kontrolu, barevně ho sladíš pomocí aplikátoru a třem různě barevných odstínů. S nimi dosáhneš maximálně přirozeného efektu, a díky vosku pak dotáhneš poslední detaily. Buď férová sama k sobě s novou paletkou, která obsahuje vše, co pro dokonalé obočí potřebuješ!
Gramáž/hmotnost: 3g
CENA: 199,- Kč
              7,51 EUR
Link na túto paletku na obočie nájdete  TU.

Contour palette

Ako náhradu za to krásne srdiečko som si vybrala túto kontúrovaciu paletku, ktorá je 3 v 1.
Je to bronzér, rozjašňovač a lícenka. Naozaj praktické :)


Týchto paletiek bolo viacero odtieňov, celkom som sa aj bála aby som si vybrala správnu a pri používaní nevyzerala ako klaun. Našťastie môj odhad bol správny a všetko sedí ako má. Veď uvidíte neskôr na fotkách. :)
Farby sú krásne sýte avšak aj napriek tomu si zachovávajú svoju prirodzenosť a na pleti vôbec nekričia. Farby sú rovnako pri očných tieňoch krásne pigmentované, držia, sú krémovejšie a hlavne neprášia. 
Neviem čo viac k tejto paletka mám dodať, jedine že som nadšená. :)


Je naozaj krásna a nie je jej vôbec čo vytknúť.



Opäť zloženie :)



A takto vyzerajú na ruke. Jemné a prirodzené :)

Charakteristika produktu z ich stránky:

Makeup Revolution Rozjasňující konturovací sada na obličej, odstín nejsvětlejší C01

Anglický název: Makeup Revolution Ultra Brightening contour kit Ultra Fair C01
Kdo by si nepřál mít vše potřebné v jednom praktickém balení. Teď můžeš získat tvářenku, bronzer i rozjasňovač v jediné paletce. Ušetři čas, peníze i místo v kabelce! Navíc díky zrcátku, které je součástí balení, můžeš kontrolovat svůj vzhled po celý den. Buď krásná za jakékoli situace s novým unikátním trojbalením. Měj svůj vzhled pod kontrolou! 

CENA: 169,- Kč
              6,38 EUR 


Link na kontúrovaciu paletku je TU.

Lip pencil

Chcela som pokryť celú tvár... a keď že už produkty na oči, obočie a pleť mám ... tak som si vybrala farbu na pery v ceruzke :)
Volá sa super WoW a je naozaj super :D Asi nečakané však? Najskôr som z nej bola laknutá, lebo nie je taká klasicky rúžový a je skôr taká suchá či ako to nazvať ... proste keď spojíte pery a hýbete nimi aby ste si to dostali všade.... tak to proste nefunguje. :D Nerozotiera sa aj inde a treba ju aplikovať rovnomerne všade. :) Som rada, že som si vybrala tento nude odtieň, pretože si myslím, že mi celkom sadol. Veď uvidíte na fotkách nižšie.


Odtieň je jemný, nevtieravý... jednoducho nude. :)


Táto fotka bude vyzerať asi čudne... ale možno Vás poteší. :) Ide o to, že táto ceruzka je vysúvateľná a nemusíte strúhať. Čo je super, pretože som zažila už aj také, pri ktorých som musela strúhať ten plast a vyzeralo to potom ako keby to strúhal tatko Šmolko mini motorovou pílou.
Takže WaU!!! A je naozaj WoW!


Takáto je jej celková veľkosť, len pre zaujímavosť. :) Myslím si, že jej veľkosť je naozaj postačujúca a tak skoro sa mi neminie. :)

Odfotila som aj ten šróbovací patent... nech mi veríte, že som ju odtiaľ nevyťahovala kombinačkami. HH srandujem :)


Zloženie :)


Takúto farbu má na ruke.
Troška vyzerá byť do oranžova, ale na perách farba krásne ukáže. :)




Charakteristika produktu z ich stránky:

I♥MAKEUP WOW Hůlka, Skleněné ♥

Anglický název: I Heart Makeup the Wow Stick Heart of Glass
Chceš vyvolat kamkoli přijdeš WOW efekt? Pak si vyber jeden z osmi jedinečných odstínů této WOW tužky na rty! Barvy, které tě jednoduše dostanou v jedinečném aplikátoru, který nedáš z ruky. Líčení nebylo ještě nikdy tak jednoduché. Tvoje oči ti poděkují, budou totiž přirozeně krásné! Nespokoj se s průměrem, sáhni alespoň po jednom odstínu tužky na rty a buď svá!
Gramáž/hmotnost: 2,2 g
CENA: 169,- Kč
              6,38 EUR

Link na túto krásnu ceruzku na pery je TU.




Takže to by bolo z ukážky produktov všetko, dúfam že ste z nich nadšené rovnako ako ja... ale nie toto nie je záver článku, pretože som Vám ešte sľúbila ukážku všetkého na mne :) Tak poďme na to.


Moje líčenie so všetkými produktami

Takto vyzerá moje očko pred líčením :D Aby ste videli efekt :)

Na tejto fotke mám na celej tvári rozotretý krycí krém, ktorý bežne používam a na obe obočia som použila paletku na obočie. :)

A na tejto fotke vidíte silu make-upu :) Viem, že jednu dobu boli aj také tagy na blogoch Power of make-up... tak tu ho máte aj Vy na mne :D 

A to tričko si nevšímajte :D To som vyhrala z Electroworldu, keď bol ten film v kinách :D Nosím ho na doma Leonardíka jedného.


Tu už som komplet namaľovaná :) 
A ostatné fotky už budú bez komentára :D








Dúfam, že sa Vám celý tento článok páčil :) Budem rada, ak mi zanecháte komentár s názorom, prípadne potvrdením mi, že paletku na obočie používam správnym postupom a nie som tupelo. :D Ďakujem :)

A nezabudni, že ak máte o niečo od nich záujem tak: Do 15.3.2015 je poštovné v Čechách alebo na Slovensko zadarmo, platí na objednávky nad 19 € / 500KČ. Zľava sa aktivuje sama v košíku. :)

Taktiež sa chcem veľmi krásne poďakovať spoločnosti MakeUp REVOLUTION za to, že mi ponúkli spoluprácu a šancu vyskúšať si ich fenomenálne výrobky. Ako to tak vidím, tak po výplate nakupujem. :) ĎAKUJEM VÁM ! :) Urobili ste mi produktami obrovskú radosť a nosím ich so sebou v kabelke. :)

24 komentárov:

  1. Občas mi príde že tvoj blog " žije " len zo spoluprác a tvoje články sú len o tých pandrlákoch z gumičiek alebo ebay. Keď ti príde ten aplikátor kvalitný, tak potom si asi neskúsila žiaden kvalitný štetec na líčenie, pretože hentým sa nedá líčiť ( sama mám tú paletku ).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to pozor... o pandrlákoch z gumičiek som nepísala ešte ani jeden článok :D Tie som dávala len na Fb stránku blogu ;) a taktiež o Ebay mám len 1 článok (ale nepoteším ťa, bude ich ooooooveľa viac... ale iným sa to páči a nemôžem sa prispôsobiť všetkým), takže nechápem o čom to píšeš... Ale aspoň vidím, že anonym nie je až taký anonymný, keď že ma tým pádom odoberáš aj na FB ak si toto myslíš. A myslím si, že štetec a aplikátor je celkom rozdiel... štetcov mám habadej... aplikátory používam menej, lebo si tiene nanášam priamo štetcami, ale keďže bol súčasťou produktu, tak som ho chcela vyskúšať a mne sa zdá byť kvalitný. Pracovalo sa mi s ním fajn... ale tak 100 ľudí 100 chutí. A tie spolupráce? No áno mám ich na blogu veľa ale nič zlé na tom nevidím. To mám teraz odmietať spolupráce, ktoré mi prichádzajú od firiem len preto, že sa to nejakému anonymovi nepáči? No tak to pozor... toto je môj blog a aj vždy bude. Vediem si ho podľa seba a taktiež si píšem čo chcem a ako to chcem a vždy to tak aj bude. Nekážem ti odoberať ma... kľudne ma odlikni ... alebo mi navrhni články, ktoré by sa ti páčili a ja s tým niečo urobím ak to bude v mojich možnostiach. Hejtovať dokáže každý ...

      Odstrániť
    2. neodoberám ťa ani na fb ani tu na blogu :) stačilo mi, len čo som si párkrát prezrela tvoj blog

      Odstrániť
    3. No tak to je troška blbosť ale čo tvrdíš... nájdi mi 1 článok o gumičkách ... to že bol súčašťou swapu alebo GA sa predsa nepočíta... a nemôžeš tvrdiť že celý môj blog je o gumičkách a o Ebay... keď taktiež mám o Ebay zatiaľ len 1 jediný článok ... všetko ostatné je na FB ... ale ok nebudem sa s tebou hádať. Ďakujem ti za názor ... a presuň sa teda na tebe vyhovujúci blog ;) Želám dobrú noc...

      Odstrániť
    4. "Keď ti príde ten aplikátor kvalitný, tak potom si asi neskúsila žiaden kvalitný štetec na líčenie, pretože hentým sa nedá líčiť"... Práca so štetcami je samozrejme, neporovnateľná, ale div sa svete, ja s aplikátorom viem poradiť taktiež, ako aj Nikkie.
      Ovšem hovorí sa, že profesionál sa nalíči čímkoľvek. Profesionáli dokonca aj make-up nanášajú väčšinou prstami. Mimochodom, sledujem práce jednej veľmi šikovnej vizážistky, absolútne bezkonkurenčná je (Lucid Style) a všimla som si, že často na očné tiene používa práve aplikátory. Žeby to bolo o šikovnosti? ;)

      Odstrániť
    5. * ja si :D

      Inak z týchto produktov sa mi tu najviac pozdáva tá Super Wow ceruzka, vraj aj dosť drží... a nad týmto setom na obočie som tiež premýšľala, ale na moje tmavé obočie by tie farby asi nestačili. :D Každopádne plus za ten vosk, mal by to byť základ každého takéhoto setu.

      Odstrániť
    6. Veru, ceruzka vydrží naozaj dosť... keď som ju odličovala z pier tak som sa až čudovala, že či používam blbý odličovač alebo či to fakt :) Ale to je asi individuálne... podľa toho či si s ňou jedla... pila ... atď :) A presne, ešte ani raz som si nekúpila sadu na obočie bez vosku... ja to proste potrebujem ! :D

      Odstrániť
  2. Boze........dalsi zakomplexovany zavistlivec..........

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevadí :) Aj taký musia byť.... však by bola strašná nuda na tomto svete bez nich :D

      Odstrániť
  3. Co sa tu da zavidiet ? p.Kalusova?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám paletku Iconic 2 a ta je úžasná, i dost dobře pigmentovaná (obsahuje i třpytivé stíny a ty jsou hodně dobré) :) Líbí se mi to trio s tvářenkou, rozjasňovačem a bronzerem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá tvoja paletka je tiež krásna :3 asi by som si nevedela vybrať :D

      Odstrániť
  5. ja mám od nich iconic 3 a lícenku :) obe sú mega pigmentované, len najviac z tej paletky využívam matné tiene, tak trošku banujem že som si neobjednala práve túto matnú :) skúšala som sa líčiť aj s tou hubkou či čo to tam je, ale skôr mi to len rozprášilo tiene ako nanieslo na viečko :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ja som volila túto matnú práve kvôli tomu, že mne lesklé, trblietky a takéto veci moc nejdú a ani to neviem dobre kombinovať... vyzerala by som ako discogula :D A mne ten aplikátor v pohode :) vždy som len troška "nabrala" dala na viečko a na koniec som ešte prebehla kontúrovacím štetcom aby sa to celé tak spojilo :)

      Odstrániť
  6. Já mám paletku Give Them Nightmares a ta je naprosto dokonalá. Je krásně pigmentovaná, nepráší a vydrží mi i bez balzámu na víčka. Pak mám ještě dvě rtěnky, ty jsem si zamilovala hned. Koukám, že tyhle stíny jsou asi nejkupovanější, ale nevím, tyhle neutrální barvy nejsou nic pro mě. Radši mám tmavé a originální, přesně jako Give Them Nightmares.
    Recenze byla skvělá. A to líčení ti moc sluší. Kdybys měla zájem, přečti si mojí:)
    Marky > little-me.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som v minulosti nosievala čierne tiene na očiach a vyzerala som ako ghotička :D aj keď som bola ťažká hiphoperka hh :D No proste čistá tragédka ... teraz skôr takéro jemnejšie a linky, keď že pracujem v banke, moc výrazne sa ani nemôžem líčiť :) A ďakujem :) Dúfala som, že mi to vyjde ako som chcela... a podarilo sa našťastie :) A idem pozrieť.

      Odstrániť
  7. Tak zrovna jsme se strefily, že mám jak tu paletku stínů, tak konturovací paletku :) Stíny jsem ještě moc nevyužila, ale konturovací paletka je naprosto úžasná! :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako vravíš :) Som rada, že som si vybrala nakoniec všetko toto :)

      Odstrániť
  8. tá paletka tieňov sa mi veľmi páči :) gratulujem ku spolupráci a hejty ignoruj :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti :) a budem... nech si anonymovia teda vypisujú... aspoň som komentovanejšia :D a nenudím sa

      Odstrániť
  9. Takovou spolupráci ti teda (samozřejmě v dobrém) závidím! :) Je to úžasné, co všechno díky blogu má člověk možnost vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti :) Presne tak, vďaka blogu som mala šancu vyskúšať už mnoho zaujímavých vecí, samozrejme nie je to mojou prioritou, ale recenzovanie ma veľmi baví aj všetky tie veci okolo ako fotenie produktu, testovanie, porovnávanie... atď :)

      Odstrániť