utorok 14. marca 2017

Tigi S Factor Silky Smooth Moisture Serum -nezmývateľné sérum na vlasy/ spolupráca s Parfemy-Elnino.sk




Ahojte ... :)
Vítam Vás pri ďalšom článku, v ktorom  sa pozrieme na vlasový produkt poskytnutý stránkou parfemy-elnino.sk, s ktorou dlhodobejšie spolupracujem a vždy ma produkty od nich veľmi potešia. Takže ďakujem aj za tento. :)
Tentokrát som si mohla vybrať ľubovoľný produkt na vlasy a ja som si znovu vybrala značku, ktorú nepoznám. Ako som písala v predchádzajúcom testovacom článku, tak je to pre mňa vždy výzva... alebo ako dobrodružná výprava a ja som ako Indiana Jonesová. :)
Avšak ešte predtým ako Vám napíšem svoje hodnotenie tohto produktu, tak by sme si mali pozrieť čo o ňom píše samotná stránka, čo to vlastne je a ako sa to používa.


 Charakteristika produktu od parfemy-elnino.sk:

Kozmetika Tigi
Tigi S Factor Silky Smooth Moisture Serum
Hydratačné sérum na vlasy
Vlasové sérum obohatené extraktom zo slnečnicových semien.
Chráni vlasy pred vonkajším poškodením a teplom.
Dodá vlasom základnú vlhkosť pre optimálnu rovnováhu.
Dodáva vlasom odolnosť proti vlhkosti a poskytuje hladký vzhľad po celý deň.
Neoplachuje sa!
Použitie: Aplikujte na mokré vlasy a rozprestrite hrebeňom po celej dĺžke vlasov. Neoplachujte.


Cena: 9,29 € /250 ml




O firme TIGI som našla pár zaujímavých informácií:
Všimli ste si, že veľa slávnych kozmetických značiek bolo založených práve mužmi? Inak to nie je ani pri tejto kozmetike. Založili ju dokonca štyria bratia Toni, Guy, Bruno a Anthony Mascolovci v roku 1986, synovia slávneho talianskeho kaderníka Franca Mascola. Jeho klientami boli väčšinou legendy filmového plátna ako Sophia Loren a Gina Lollobrigida. Synovia pokračovali v otcových krokoch a založili sieť kaderníckych salónov nazvanú Toni & Guy. S profesionálnymi vlasovými stylistami vytvárajú každoročne nové "kolekcie účesov", ktoré prezentujú ich 3 kozmetické rady a to konkrétne mnou testovaný S-Factor, Bed Head a Catwalk. Dizajny balení vytvárajú tak, aby zaujali zákazníka na prvý pohľad a vytvárajú kvalitu za rozumnú cenu. Do dnešného dňa je otvorených na svete 420 pobočiek v 42 krajinách, čo teda vôbec nie je málo. :)


Ak Vás tieto informácie o kozmetickej značke Tigi zaujali, viac sa dozviete na týchto stránkach, z ktoých som čerpala informácie:http://www.tigi.tw/tigihistory-en/ https://www.unileverusa.com/brands/our-brands/tigi.html https://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Mascolo







U séra sa mi veľmi páči jeho obal, respektívne spôsob dávkovania vďaka praktickej pumpičke. Som totižto fanúšička obalov, do ktorých nemusím rukami patlať ani krkolomne vytláčať z tuby von. Pumpička je presne ten spôsob dávkovania, ktoré mi úplne vyhovuje. Jednak si napumpičkujem presnú dávku a nestane sa, že mi to z tuby celé vyprskne von a taktiež keď už mám upatlané ruky z nanášania na vlasy, tak len jemne stlačím, nič nezašpiním a pokračujem v nanášaní. :) Taktiež je fajn, že pumpička sa dá znova zavrieť tak, aby sa pri prenášaní nevypumpovalo ani trošku a nezašpinilo Vám niečo. Áno... sérum na hydratáciu vlasov síce nie je taká typická vec, ktorá žena nosí bežne v kabelke... ale napríklad ja si kozmetiku ukladám do zásuviek a bola by som veľmi nerada ak by mi to povytekalo kade tade.


Sérum som testovala počas troch týždňov, to znamená, že pri mojej bežnej intenzite umývania vlasov som ho použila 7 krát, respektívne 8 krát... :) A prečo respektívne? o chvíľku vysvetlím, keďže som robila taký menší hókus pókus.
Sérum má bielu farbu (vyzerá ako krv jednorožca :) ), tekutú konzisteniciu a neskutočne prenádherne vonia. Fruiko džúsiky si pamatáte? Ja som sa ako malá išla za nimi zabiť... najobľúbenejší bol síce jahodový a až druhý najobľúbenejší jablkový... ale čo tým chcem povedať? Že toto sérum vonia presne ako jablkový Fruiko džúsik. :) Vždy keď som si ho aplikovala na vlasy, tak som sa v spomienkach vracala do doby keď som mala 4-6 rokov... ako mi ho vždy mamina na vychádzkach kúpila a ako som si ho vždy vychutnávala. :) Ach ... staré dobré detské časy. Okrem toho, že prenádherne vonia sa aj prenádherne jednoducho aplikuje. Stačí, keď si ho po umytí vlasov napumpičkujete do dlane... rozotriete po celej dĺžke vlasov, prípadne ho hrebeňom začešete hlbšie do vlasov a vlasy buď vyžehlíte alebo vyfénujete. :) Vlasy sú po uschnutí nádherné, jemné a hydratované. To že sú vlasy o dosť lepšie som zistila už po druhej aplikácií. Jednak sa mi jednoduchšie rozčesávali, nemala som ich suché, strapaté a menej sa mi uzlíkujú. Topkou proste je, že je to nezmývateľné sérum a pôsobí na vlasy dlho po tom ako sa Vám vlasy uschnú. Vlasy šetria pred tepelným šokom, preto je práve toto sérum najvhodnejšie pri tepeľných úpravách vlasov. Keďže mám dlhé a husté vlasy, tak ich stále musím fénovať, čo samozrejme mojim vlasom veľmi škodí a boli maozaj veľmi suché. Teraz sa už fénovať nebojím. :)
A prečo som teda sérum použila nie 7 krát ale respektívne 8? :) Pretože som si ho skúšala dávať aj na suché vlasy. Mám totižto pár takých balzamov a sér, ktoré sa dajú používam na suché aj mokré vlasy. Aj keď v návode sa na tomto píše, že je to LEN na mokré vlasy... prečo neskúsiť troška experimentovať?
Takéto experimentovanie sa mi nakoniec bohužiaľ moc nevyplatilo. Na vlasoch zostal biely lepkavý film, ktorý sa mi nepodarilo rozčesať a musela som si umyť vlasy znova... škoda, ale nevadí. :) 

Výhody:
+ balenie s pumpičkou
+ geniálna vôňa
+ ľahká aplikácia
+ cena
+ skvelé účinky už po 2 použitiach
+ hydratácia vlasov
+ pomáha proti uzlíkovaniu :)

Nevýhody:
- dá sa používať len na mokré vlasy

Toto hydratačné sérum na vlasy jednoznačne odporúčam. Po jeho minutí si určite kúpim ďalšie balenie. :)
A ešte raz by som sa chcela poďakovať firme parfemy-elnino.sk, že mi poskytli tento výrobok na testovanie.

To be continued ...


3 komentáre:

  1. Ty malé džusíky jsem měla taky moc ráda, musí mít teda opravdu nádhernou vůni. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerá super. ja mám zas radšej séra, ktoré sa používajú do mokrých vlasov, takže možno v budúcnosti skúsim

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si najradšej aplikujem na mokré vlasy. A 10€ za 250ml to je super! :-)

    Taly Rare

    OdpovedaťOdstrániť