utorok 9. mája 2017

Dámska letná kabelka vo viacerých farbách / spolupráca s postovnezdarma.cz



Ahojte :)
Vítam Vás pri ďalšom článku zo série testovania produktov od e-shopu postovnezdarma.cz. Tentokrát som si vybrala to, po čom mi srdce najviac pišťalo, keďže som vyberala z predschválených ponúk. :) Keďže za sebou máme už dávnejšie prvý jarný deň a postupne sa nám hádam bude aj zletnievať nástupom letného času ... Aj keď to tak vďaka hustému sneženiu počas aprílových dní nevyzeralo... :D Ale aj tak moja voľba smerovala na krásnu kabelku v letných farbách, ktorá ma upútala hneď na prvý pohľad svojimi krásnymi farbami.
Chceli by ste dostať túto tašku aj Vy? :) Neprestávajte čítať....
foto od postovnezdarma.cz

Kabelka je na výber vo viacerých farbách, mne sa však najviac páčila v ružovo-modro-bielej farbe, ktorú vidíte na obrázku hore. Taktiež aj ostatné farby sú veľmi krásne, letné a určite by si z nich vybrala každá jedna z Vás tú, ktorá by sa jej páčila najviac.
Ak Vás zaujíma súťaž o túto kabelku, tak zatiaľ len prezradím toľko, že súťažiť budete o tú istú, ktorú som si vybrala ja. :) Ono mi totižto prvá kabelka veľmi dlho nechodila, tak som napísala reklamáciu a poslali mi ešte jednu. O týžden prišla jedna kabelka a ďalší týždeň druhá. :D Dohodli sme sa teda, že im kabelku vracať nebudem ale vytvorím pre Vás GA. :) Podmienky GA sa dozveiete v ďalšom článku.
Teraz sa však znova vráťme k recenzií a povedzme si niečo málo o tom čo predajca uvádza na svojej stránke.
Charakteristika produktu zo stránky predajcu:
Dámská letní kabelka s pruhy - 5 barev
Všechny milovnice pestrých barev a proužků by měly zpozornět. Tato krásná kabelka je skvělým doplňkem na každou cestu. Stačí ji jednoduše vzít do ruky nebo přehodit přes rameno. Můžete si vybrat z několika pěkných barev.
Vlastnosti:
  • Materiál: polyester, plátno
  • Barva: modrá, šedá, zelená, melounově červená, růžová
  • Rozměry: 43 x 29 cm
  • Praktická vnitřní kapsička
  • Balení obsahuje 1 kus
Cena: 7,52€ ( momentálne zľacnená z 21,89)



Po rozbalení balíčka od postovnezdarma.cz ma sklamala veľkosť kabelky. Na obrázkoch vyššie vyzerala priam obrie :D a skutočná veľkosť je menšia. :) Síce veľkosti boli na stránke produktu zverejnené a to: 43 x 29 cm ale len veľmi málokedy si beriem do rúk pravítko a meriam. :D Ale asi by som sa mala konečne poučiť a používať ho častejšie.
Avšak kabelka je pekná a praktická a len s ňou pozmením svoj plán a je to v poriadku. Chcela som ju totižto mať ako plážovú tašku, ale keďže ja so sebou všade vláčim veľmi veľa vecí, ktoré v konečnom dôsledku ani nepotrebuje, tak by mi bola na tento úkon malá. Ponechám si ju teda ako letnú kabelku k nejakým pekným letným šatám, ktoré mi k nej budú ladiť. :)
Kabelka sa mi páči, pretože kombinácia týchto troch farieb jej naozaj pristane a vyzerá letne a sviežo. Taktiež ramienka sú dostatočne dlhé na to aby som si ju mohla dať na plece, čo naozaj oceňujem. Niekedy mi totižto kabelka zavadzia a keď má krátke ramienka tak mi nezostáva nič iné len ju niekam položiť miesto toho aby som si ju hodila na plece. :)
Kabelka vyzerá z oboch strán rovnako s tým rozdielom, že na prednej je nášivka SPORT best fashion.

Ramienka kabelky sú uchytené nitmi a po celých dlĺžkach sú prešité rovnako farbenou niťou, pre lepšiu pevnosť.
Spodok tašky je taktiež dostatočne pevný a veľký na to aby si tam prenášali všetky potrebné veci, čo my baby potrebujeme. :)
Vnútro je vyrobené z polyesteru a na omak pôsobí nepremokavo. Avšak taška je premokavá a preto ju odporúčam nosiť počas pekných letných dní ako parádny doplnok k letnému outfitu. Jej celkové vnútro je taktiež dostatočne veľké aj keď je riešené ako jedna "priehradka". Teda aspoň vtedy keď so sebou neberiete do ulíc aj polku Vášho bytu. Mne sa sem tam niečo také stáva a potom sa prehrabujem v útrobách tašiek o sto šesť.Okrem toho sa v tejto jednej "priehradke" nachádza aj bočný vačok so zipsom na drobnosti ako sú mobil, kľúče, menšia peňaženka či doklady. Oceňujem, že tento vačok je na zips a teda to čo si do neho dáte Vám odtiaľ nevypadne a nezmieša sa s obsahom celej kabelky. :D

Taktiež veľkou výhodou tašky je, že je na zips a tak sa Vám napríklad počas cestovania do nej nedostane človek, ktorý tam nemá čo pchať svoje ruky. Popravde, ak by nemala zips tak by som si ju zrejme ani nevybrala ako vec na spoluprácu. Kabeliek a tašiek bez zipsu mám len 1 kus a aj to je plážová taška, ktorá sa uzatvárala špagátikom. Kabelky a tašky bez zipsu mi prídu hrozne nepraktické a doslova nebezpečné... nie len že niečo odtiaľ môžem vytrúsiť ale aj mi tam každý vidí a aj sa môže stať, že mi odtiaľ niekto niečo zoberie.
To by bolo z tejto recenzie už naozaj všetko. :) V ďalšom článku, ktorý bude nasledovať po tomto odštartujem GA práve o túto kabelku. Viac informácií sa dozviete aj na mojej FB stránke: Nikkienka.blogspot.sk
Ešte sa chcem samozrejme touto cestou poďakovať postovnezdarma.cz za možnosť spolupráce a výberu tejto kabelky, ktorú využijem v lete a taktiež že danú kabelku môžem dať do giveaway súťaže. :) 
To be continued...

2 komentáre:

  1. Když tak přemýšlím, nemám žádnou kabelku, která by se nezavírala na zip. Kabelka vypadá moc hezky, má krásné, veselé barvičky, ale nevyužila bych ji. Mám raději menší kabelky a jinak tvarované. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéééj velmi pekná farebná kombinácia kabelky. Mám podobnu, ale modrozelenu.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť