piatok 21. novembra 2014

My Christmas wishlist 2014

Ahojte :)


Rovnako ako minulý rok som sa rozhodla urobiť svoj vianočný wishlist aj tento rok :) Avšak už teraz viem, že ten minuloročný bol úspešnejší a z tohto wishlistu veľa mať asi nebudem :D (Link na minuloročný wishlist je TU) Nevadíííí! Rok je dlhý a kľudne si milý moji príbuzný, môj milovaný snúbenček a kamošky môžu zapísať, že čo si želám ... a nemám nič proti ak tieto veci dostanem na iné sviatky :D (môj milý si občas číta moje články, takže teraz si ho viem predstaviť ako zmraštil obočie... keď si aj toto pozrie :D)


1. PS4 white edition

Toto je pre mňa momentálne najviac chcená vec a ja ako správna gamerka by som samozrejme toto milý Ježiško chcela pod stromčekom, pretože to je megahustá konzola. Samozrejme ako všetky predchádzajúce playstationy ... tento je ale proste must have... krásna biela farba, dotykový ovládač, ktorý dokonca svieti, úplne úžasné hry, krásna grafika, všetko proste nanovo vylepšené. Čo viac si priať? :) Len škoda, že môj milý ma moc v hraní hier nepodporuje a len krúti hlavou a ohŕňa nosom nad takouto úžasnou konzolkou :)



Samozrejme k nej by som uvítala aj nejakú hru... najlepšie rovno bundle a úplne najlepšie s The last of us... hrou môjho srdca, ktorá si ma úplne na playstatione 3 získala a musím sa pochváliť platinou ;)

Taktiež by som si potom už sama dokúpila takéto lepky dozadu na ovládač aby krásne svietil podľa mojej predstavy :D Ja ako pandofilka by som uvítala samozrejme č. 52 :)


Pre lepšiu predstavu ... vyzerá to takto nejako :

Ovládač bez lepky, čiže originálny výzor

Ovládač s lepkou Batman

Svetové podľa mňa :D

Cena:  konzola: 340 € - 459 € (buď rovno s hrou alebo bez hry)
nálepka na ovládač okolo 2 € - 5 € na Ebay


2. Tangle teezer Shaun the sheep

Z Ebay som si objednala kefu, ktorá je robená na podobný spôsob ako tangle teezer, ktorá ma vyšla na 2,12 €. Nemyslela som si, že budem až taká spokojná s ňou :) Určite bude v najbližšej dobe nejaká mini recenzia na ňu. 
A keď že som taká spokojná s tou lacnou neoriginálnou verziou, zatúžila som aj po drahšej a originálnej verzií známej kefy tangle teezer. Neverím, že by ju ešte nejaká žena nepoznala... je to totižto celosvetový hit a zažíva veľký boom. A že v čom je takáto kefa lepšia ako nejaká klasická, ktorú máme bežne doma? Vlasy rozčesáva bez ťahania, napomáha proti znovu zauzlikovávaniu, je šetrná k vlasom, ľahko sa čistí, je praktická do ruky... atď atď. Mňa najviac zaujala táto s ovečkami :) Je celkom rozkošná, no nie? :)

Cena:  8,90 € - 17 €

3. Jbmnt mikina

Momentálne veľmi obľúbený nápis, ktorý bežne výdavať na ulici. Nie nevadí mi, že to je vulgarizmus a nie ani mi nevadí, že to už má kopu ľudí :D Mňa zaujala práve táto mikina a nevidím na tom nič zlé :)


Cena: 25 € - 30 € cca


4. Red hair

Rozhodla som sa troška zmeniť svoj image... začala som chudnúť... uvidíme či mi to pôjde :D Avšak chcela by som hlavne zmeniť farbu svojich vlasov, pretože si prídem tak nudne... nezáživne a viem, že by to chcelo zmenu. Momentálne na takéto niečo nemám financie lebo sa schyľuje k platbe posledného školného :D (konečne) Ale niekedy február - marec, keď už bude teplejšie chcem ísť presne na takúto farbu :)
Vyzerá to na nej super, že? No som zvedavá, či sa ja nezhrozím keď sa tak uvidím :D
Cena: 30 € - 40 € (mám veľmi dlhé vlasy, tak počítam asi s takouto sumou)

5. Kokosový Eos

Priznám sa, že na začiatku tohto celého booomu Eosov som tomu nejako nerozumela, nič mi to nehovorilo a myslela som si, že to všetky baby zbožňujú len preto, že to je momentálne IN... avšak hneď ako som vyskúšala som veľmi rýchlo pochopila. Eos je naozaj pre mňa jeden z top značiek balzamov na pery a zabodoval u mňa ako krásnym vajíčkovým výzorom, tak aj veľmi príjemnou vôňou a skvelým pocitom na perách. Momentálne sa v mojej zbierke nachádzajú: summer fruit, sweet mint a honeysuckle honeydew. Pred nedávnom sa na trhu objavila vanilková a kokosová edícia. Ja milovníčka kokosu by som samozrejme volila hneď túto príchuť :) A bola by som rada, keby bola v mojej zbierke.



Cena: 5 € - 12 €
6.Baby lips electro green


Mnohé baby, ktoré sledujete môj blog asi viete, že aj ja som podľahla baby lips mánií a mám ich všetky :) Veľmi sa mi však zapáčila aj táto electro edícia, ktorú však na Slovensku zatiaľ nemáme a či bude... to je asi vo hviezdach. Viem, že sa dajú poobjednávať všelikde na nete. Samozrejme opäť by som privítala celú edíciu, ale najviac ma oslovil práve zelený, keď že je to moja najobľúbenejšia farba a hneď po ňom zrejme fialový.




Cena: okolo 5 € čo som zatiaľ videla 

7. Good girl bad girl lak a rúže



Ak ste ešte niektoré nestihli zaregistrovať, tak toto je kúsok z novej limitky od Essence, ktorá k nám príde už čoskoro, a to konkrétne v decembri. Písala som o nej TU, kde si môžte pozrieť aj zbytok.



Ja som si vybrala ten fialový lak na pravo a tieto dva rúže. :) Je možné, že keď ich uvidím v Dm-ke, že si to s ich kúpou nakoniec rozmyslím... uvidíme :D





Cena: Lak 1,99€
Rúže 2,29 €


8. Nová myšku k PC

Túto istú momentálne mám a som s ňou celkom spokojná. Nepotrebujem nejaké špeciálne efekty, ergonomické tvary a neviem čo všetko. Proste potrebujem novú myšku, lebo tejto mojej zhruba pred 3 mesiacmi doslúžilo kolečko a nemôžem kolečkovať stránky :( Akože už som si zvykla, ani mi to nejako nevadí :D Ale tak zahrnula som to sem :)



Cena: 5 € - 8 €

9. Chuť do cvičenia a chudnutia

Toto patrí bohužiaľ k takým veciam, ktoré sa nedajú kúpiť, čo je samozrejme veľká škoda :D Avšak musím pochváliť môjho milého snúbenčeka, že na mňa vymyslel riadnu šarapatu. Povedal mi, že keď schudnem na 65 kg ... tak predá motorku :D Tak sa snažím zamakať, aby sa jej naozaj zbavil... ja síce neverím, že ju predá... a on zrejme asi neverí, že ja tak rapídne schudnem... ale stojí to za to :) Nemám z toho jeho stroja proste dobrý pocit a nemám rada ten pocit, keď viem že práve na nej jazdí ... Preto sa aj teraz teším, že je zamknutá v garáži. HH :) 

Čiže inšpirácia je to celkom dobrá... snáď sa mi podarí schudnúť :)


Cena: moje nervy, odriekanie si skvelých jedál, pot a stres :D

10. Pandofília moja každodenná 


Ako som už písala, som obdivovateľkou pánd... úplne ich milujem a mojím snom je ísť sa na ne pozrieť a napríklad si pomojkať pandie mláďatko. Proste som totálna pandofilka :D Čiže poslednou položkou na mojom wishliste je hocičo s pandím vzorom :) Je jedno či to bude napríklad takýto rozkošný kryt na môj mobil.... alebo ten nádherný plyšiačik, ktorý je priamo pod ním. Hocičo s pandou čo mi pribudne do zbierky ma naozaj veľmi poteší :) A ten plyšák je strašne chutný, dúfam že raz niekde takého zoženiem.


Túto masku na spanie som si objednala z Ebay za 1 € :D Neviem, že ktorá z týchto piatich mi príde... lebo je to random... ale všetky sú krásne a poteší ma hociktorá, ktorá sa mi pridá do zbierky pánd :D




Cena: ??? rôzne


Takže to je z môjho vianočného wishlistu všetko, dúfam že sa Vám moje must havy páčili, prípadne že som Vás inšpirovala :) Možno som trocha náročná... ale život ma naučil, že so skromnosťou v živote ďaleko nezájdeš a keď si nepovieš priamo čo chceš, tak to nikdy nedostaneš. :)

Budem rada, ak mi napíšete do komentáru, že čo je pre Vás taký tohtoročný must have... napríklad ako je u mňa práve PS4 White :)


<

6 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Tak to je škoda :( možno by sa dala ešte v nejakých tých firmách čo robia potlač :D Ale keď nie, tak nevadí ... čo už :)

      Odstrániť
  2. Priateľ si objednal čiernu mikinu a ma ju už doma :D ale inak sisi tuším spravila čo sa týka cien wishlist pre blízkych na celý rok :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak nejak no :D Minulý rok som bola skromnejšia a väčšinu som si nakúpila ja :D Tak tento rok chcem byť troška náročná :)

      Odstrániť
  3. Tangle teezer ma vždy zaujímal, ale nakoľko som spokojná zatiaľ so svojou mega Avon kefou tak som si ho ešte nekúpila:D ale inak tiež ulietavam na padnách (vo Viedni ich majúú^^) a jedný z tých masiek mám doma:)
    Ku chudnutiu ti prajem veľa šťastie, nie je to žiadna veda ani ťažká vec, treba len chcieť:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Videla som vtedy na tvojom blogu ten článok keď si bola vo Viedni a nedočkavo som rollovala po stránke, že či tam nájdem aj fotku pandy :D A veľmi si ma vtedy potešila hh. :) A ďakujem ti... viem že to nie je nič zložité, ale vždy keď som nervózna tak zajedám :D

      Odstrániť