pondelok 14. augusta 2017

FITOSLIM - návod na chudnutie? /spolupráca s fitoslim.sk part 2

Ahojte :)
Vítam Vás pri pokračovaní článku o nápoji na chudnutie s názvom Fitoslim, ktorý som mala možnosť testovať počas 5 týždnov keďže mi pán Viktor poslal na testovanie až 5 krabičiek. Verím, že ste rovnako zvedavé ako ja keď som začala s testovaním. Naozaj pomáha alebo sú to len vyhodené peniaze?

Ešte si hneď takto na začiatok zhrnme fakty z predchádzajúceho článku, ktorý bol najmä informačný a ak ste ho ešte nečítali, tak ho nájdete pod týmto linkom: FITOSLIM - návod na chudnutie? /spolupráca s fitoslim.sk part 1

Cena za tento drink na chudnutie je:
1 krabička stojí 19,92 €

2 krabičky 35,90 €

3 krabičky 49,90 €

4 krabičky 64,90 €
V jednej krabičke sa nachádza 21 porcií, pričom sa užívajú 3 porcie za deň a to teda znamená, že jedna krabička Vám vydrží presne týždeň. V príbalovom letáčiku sa píše, že Fitoslim sa odporúča užívať aspoň 2 týždne, pričom optimálna rýchlosť chudnutia 1,2 kg za týždeň sa dosahuje už v priebehu 2 týždňa.

Som ten typ človeka, ktorý neje veľa...priberá zo všetkého aj keď moja strava je pestrá... Ľúbim cez ovocie, zeleninu, kuracie mäso, ryby až po McDonald, KFC, Subway, pizzu hawai, kebab a podobne... A navyše mám ešte vážnejší neduh... a to, že sa neviem odnaučiť piť sladké malinovky, kofoly, džúsy a presedlať buď na čistú vodu alebo aspoň na minerálky. Ale opakujem... nie som ten typ čo celý deň nič iné nerobí a len doslova žerie, skôr som ten čo dokáže jesť len 1-2 krát denne... ale hlavne pijem sladké hovadiny. :(
Toto sa veľmi výrazne prejavilo aj na mojej váhe keďže som počas 8 rokov pribrala z váhy 66 kg na 96 kg jednak zo stresov zo škôl... a neskôr som presedlala na zlé stravovanie a životosprávu v novej práci. Nechcem sa však obhajovať, spravila som obrovskú chybu, že som sa takto vyžrala a vravím si, že ešte stále nie je neskoro niečo so sebou robiť... aj keď mi to popravde väčšinou vôbec nejde... nechudnem a väčšinou to po mesiaci aj tak vzdám.. pretože za mesiac schudnúť napr. kilo je naprd... a aj to kilo sa mi hneď vráti po prvom nedávaní si pozor...
Môj aktuálny stav vyzerá nejako takto... s tým, že čierne oblečenie veľmi dobre maskuje moje obrovské boky, brucho, stehná a zadok...

A to bol presne ten dôvod, prečo som sa rozhodla vyskúšať aj tento nápoj. Už som zo seba naozaj zúfalá a nič mi nepomáha a jednoducho chce to zrejme zázrak :D Lebo ja sama nie som schopná schudnúť, lebo nevydržím nejesť dobrôtky a aj keď ich nejem a dokonca chodím do fitka tak aj tak nechudnem... Nedokážem proste nepiť sladké somariny... som na tom závislá a teda zrejme aj na cukre. Nejaká odvykačka prosím for me?

A teraz sa dostávame k časti kde Vám mojim laickým pohladom vysvetlím ako by toto celé malo fungovať. Ešte predtým Vám samozrejme ešte raz aj v tomto článku dávam fotku so zložením tohto Fitoslim nápoja. 
Fitoslim je nápoj v prášku jemne oranžovej farby s vôňou a chuťou pomaranča, ktorý len jednoducho zalejete 150 ml vody, poriadne zamiešate a vypijete 15 minút pred jedlom.
Tento prášok sa vo vode začne rozpínať a je potrebné ho vypiť čo najskôr.
Fitoslim sa však nerozpúšťa bohvie ako dobre... pretože aj po riadne dlhom miešaní stále zostávajú na povrchu takéto malé čiastočky, ktoré pri pití mi pripomínajú piesok a pri hltaní škriabú krk... čiže sem tam som si aj troška pokašlala.
K úplnému rozpusteniu týchto čiastočiek dochádza až o pár minút... čo žiaľ už je riadne neskoro, keďže ako som písala vyššie... prášok sa vo vode rozpína a hustne. Keď som tento nápoj nevypila vždy do 2-3 minút tak už bol pre mňa nepiteľný, keďže sa premenil na hustý nazvime to puding a chuťovo to bolo naozaj odporné ako keby som sa snažila piť nejaký sliz. Preto som to vždy radšej riskla a vypila to aj s tými drobnými čiastočkami len pár sekúnd po zamiešaní.
Nápoj je potom taký hustý... že dokonca aj upchal odtok umyvadla v mojej práci (preto ospravedlnte špinavý odpad na fotke). :)

A keďže Vás zrejme úplne najviac zaujímajú moje pocity a hlavne dosiahnuté výsledky pri chudnutí... tak tu sa pomaly presuňme k podstate tohto článku.
Moje hodnotenie:
Chuť tohto nápoja síce nie je najhoršia... ale úprimne ani najlepšia. Nápoj som začala užívať k 1. dni v mesiaci a zrovna vtedy som bola celé 3 dni v práci na 12tkách(piatok, sobota a nedela). Už po pár hodinách som zistila, že začať užívať nápoj práve vtedy nebol absolútne dobrý nápad, pretože sa moje črevá práve z tohto nápoja hodili na jeden mega obrovský štrajk ... a dostala som z neho takú strašnú hnačku že som počas týchto 3 dní bola každú pol hodinu na wc. Kolegovia sa mi už až smiali, že nie som normálna že to hneď nevysadím a že testujem bársjaké hovadiny čo mi až doslova ubližujú. Moje črevá sa dali dokopy až na štvrtý deň, vtedy som bola už len 2 krát. Písala som preto pánovi Viktorovi a ten to dal preveriť špecialistovi, ktorý povedal že som zrejme citlivá na vlákninu a keďže tento produkt jej obsahuje naozaj veľa, tak črevám chvíľu trvalo než si zvykli. Za tieto 4 dni som schudla 2,5 kila. Povedala som si, že to začína naozaj dobre :D Aj keď mi bolo jasné, že to bolo práve kvôli mojej častej návšteve onej miestnosti....dúfala som však, že moja váha pôjde stále dole, pretože som vysadila všetky sladkosti, mastné nezdravé jedla a dokonca som si dávala sladkých malinoviek len 1 pohár denne a začala som aktívne chodiť do fitka. Bohužiaľ, žiadna ďalšia zázračná zmena mojej váhy sa absolútne nekonala a nápoj mi chutil čím viac tým menej. Je však pravda, že po vypití nápoja 15 minút pred jedlom som mala pocit plnosti ale nie takej tej príjemnej, že som najedená... ale skôr takej, že som mala až doslova nechutenostvo na jedlo. Bolo mi ťažko od žalúdka a zjedla som naozaj menej jedla a aj to s úplnou nechuťou. Ale napriek tomu musím povedať, že aj tak mi váha dole nešla. Neviem či som robila niekde chybu ja... alebo som ja nejaká vadná ( čo samozrejme nevylučujem, lebo sa snažím schudnúť už roky a stále mi to nejde). Ale musím povedať ešte toľko, že ak by som tieto krabičky nedostala ale kúpila si ich, tak by som bola veľmi smutná a aj zároveň nahnevaná, že som sa naozaj snažila a žiadne ohromojúce výsledky sa nedostavili... Jaj a ešte som zabudla... z tých vyhnačkovaných 2,5 kg sa mi aj tak kilo vrátilo späť.

To, že to nefungovalo na mňa neznamená, že to nepomáha vôbec nikomu. Nechcem preto písať na Fitoslim nejaký vyslovene hejt, pretože každé telo je individuálne a jedinečné... a čo nepôsobilo dobre na moje črevá a váhu na niekoho iného môže posobiť fajn. Jednoznačne ak niečo podobné chcete vyskúšať aj Vy, tak odporúčam zakúpiť si na skúšku maximálne 2 krabičky, pretože ako som uvádzala vyššie už v druhom týždni by mali byť badateľné prvé výsledky a telo by malo nabehnúť na chudnúci režim.
Ak máte skúsenosti s týmto nápojom na chudnutie tak samozrejme budem rada ak sa s Vašimi postrehami somnou podelíte dole v komentároch. A taktiež aj ak Fitoslim plánujete vyskúšať, prípadne čo ste sa o ňom dočítali inde.

Ďakujem za prečítanie a samozrejme vidíme sa pri ďalšom článku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára