sobota 16. septembra 2017

Tamagotchi - návrat do detských čias :) /spolupráca s postovnezdarma.cz

Ahojte :)


Tentokrát sa pozrieme na malý kúsok z môjho detstva, ktorý vlastnil snáď každý jeden z nás a kto nevlastnil, mohol veru ľutovať. Tentokrát sa na výber od postovnezdarma.cz objavila práve hračka z 90-tych rokov, ktorú som mala aj ja ako malá s tým, že v mojom Tamagotchi boli len psíkovia a tu by tých zvieratok malo byť oveľa viac. Samozrejme aj napriek tomu, že som už dávno dospelá a mám 26 rokov, tak som stále ako také malé dieťa a všetky takéto alebo podobné veci musia byť jednoducho moje. Áno... ešte stále si zaobstarávam nových a nových plyšákov (najmä pandy, ktoré neskutočne zbožňujem), postavičky pokémonov, Super Mária, Yoshiho a Luigiho z Happy Meal, taktiež zbieram Stikeez z Lidla a keď mi dáte do rúk kinder vajce tak sa klepem ako malé dieťa len aby som zistila akú hračku v ňom mám..tak proste pri Tamagotchi sa nedá urobiť výnimka aj to musím mať...
Obrázok vypožičaný zo stránky predajcu: postovnezdarma.cz



Tamagotchi mi prišlo domov po objednávke za 19 dní od objednávky zabalené v bublinkovej praskavej fólií proti poškodeniu a Tamagotchi bolo potom ešte zvlášť zabalené vo vlastno priesvitnom obale s návodom, presne tak ako na 1. a zároveň 2. fotke. :)
Farbu som si bohužiaľ vybrať nemohla... kebyže áno tak by bolo moje ružové. Takto som dostala random, čiže náhodnú farbu, ktorou sa stala červená. Aj tá je celkom fajn :)
Charakteristika zo stránky predajcu:
Vzpomínáte na něj? Kdo by si ho nepamatoval! Tento hit devadesátých let měl totiž snad každý, nebo po něm minimálně toužil. A i když už si dnes možná hračky nekupujete, o téhle určitě sníte dodnes. Takže ať už ho pořídíte sobě nebo svým dětem, určitě vám připomene kouzlo starých časů, kdy ještě neexistovaly žádné chytré telefony ani tablety a dokonce ani barevné displaye, svět byl pomalejší, ale o to klidnější. V každém z nás pořád dřímá malé dítě, občas je potřeba ho probudit. Virtuální zvířátka ukrytá v tomto vajíčku vám s tím určitě pomohou. Tamagotchi dodáváme s bateriemi v náhodné barvě. Ale hlavně za skvělou cenu!
ID Produktu: 66548

Vlastnosti
Materiál: plast, kov
Barva: náhodná
Obsah balení: 1 tamagotchi (s bateriemi)
Cena: 2,61 € momentálne v zľave, inak stojí 9,03 €



Pri spustení Tamagotchi je ako prvé potrebné vytiahnúť zo zadnej strany papierik, ktorým uvoľníte batériu a Tamagotchi sa automaticky zapne. Pri výmene batérie je potrebné použiť krížový šróbovák.
Na obrazovke je nalepená ešte takmer neviditeľná ochranná fólia, ktorú som si tam ponechalam, keďže ju skoro nevidieť.
V Tamagotchi je naozaj obrovský nespočet zvieratiek, ktoré si môžte vybrať. Ja som si vybrať nevedela, keďže sa mi tam páčilo viacero. Vyskúšala som ich preto postupne. :)
Zvieratká sú od rybky, cez korytnačky, dinosaury, zajace, psíky, slony, prasiatka, veveričky, roboty až po mnou obľúbené pandy. :) Malá ukážka:





A aby nám nebolo ľúto, tak ešte sa dá vybrať aj meno Tamagotchi. :)

Tamagotchi musíte klasicky kŕmiť, dávať ho spinkať, hrať sa sním a keď je chorý tak mu picháte injekciu. Bohužiaľ však musím povedať, že graficky je na tom Tamagotchi veľmi biedne. Niekedy som si nebola istá či kaká alebo papá... či sa s ním hrám alebo čo vlastne robí. :D Tým pádom mal lepšiu grafiku Tamagotchi, ktorého som mala ako 7 ročná, čiže pred 19 rokmi. Ale zase áno, bol rozhodne drahší a bol kupovaný v Rakúsku a áno, mala som tam len psíkov. Bohužiaľ kvôli grafike ma celkom sklamal, čiže ak si to plánujete kúpiť ako dospelá osoba kvôli spomínaniu na minulosť moc neodporúčam, ak to však plánujete kúpiť pre malé dieťa tak určite odporúčam. :)

Dúfam, že sa Vám táto nezvyčajná recenzia páčila a uvidíme sa pri ďalšom článku. :)


1 komentár:

  1. Jsme úplně stejné. Tamagoči mám dvě a stále mě baví se o ně starat. Jen já si je kupovala na ali, kde vyjdou o dost levněji a problém s grafikou nemám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť