štvrtok 30. januára 2014

Spolupráca s Crystal Tattoo

Ahojte :)
Ako som sa už zmieňovala na FB stránke blogu a aj na bočnom panely na blogu, dostala som ponuku na spoluprácu s obchodom, ktorý predáva falošné tetovania. Táto ponuka ma prirodzene veľmi zaujala a potešila som sa jej, pretože sama tetovanie mám: článok tu. Dohoda s predajcom znela, že si vyberiem niečo z ich stránky a ďalšiu vec mi vyberie on sám a následne samozrejme napíšem recenziu.

Stránka obchodu: TU

Balíček mi prišiel minulý týždeň v piatok, ale až teraz som sa k nemu konečne dostala :)

A čo že som si to vybrala? Najviac sa mi na ich stránke zapáčil rukáv s falošným tetovaním: tento
Predajca ako sľúbil, mi vybral nie že jednu vec, ako sme sa dohodli, ale až 4 :) Čo ma veľmi potešilo a prekvapilo zároveň. Vybral mi kryštálikové tetovania, ktoré sa lepia na vyčistenú a odmastnenú kožu. Na testovanie som použila len jedno :) Ostatné si nechám na špeciálne príležitosti, lebo to vyzerá naozaj krásne a efektne.

Na stránke predajcu som našla charakteristiku crystal tattoo, ktorá ma celkom zaujala. Nenapadlo by mi, že takéto tetovania sa vyrábajú v Indii aj niekoľko hodín. :) Vám áno?

streda 29. januára 2014

Výhra u BioBeauty

Ahojte :) Je tu článok o poslednej výhre, ktorá sa mi podarila na prelome rokov 2013/2014 :) Na balíček som sa veľmi tešila, pretože BioBeauty ma vždy vie potešiť niečim úžasným. Inak to samozrejme nebolo ani tento krát :) Aj keď sa musím priznať, ešte som všetky produkty neotestovala, pretože bolo toho naozaj veľa, výhry, darčeky z Vianoc atď. Nerada mixujem všetky výrobky do jedného, pretože potom neviem povedať či naozaj fungujú a pomáhajú :)


Po otvorení obálky na mňa vykukol roztomilý balíček previazaný červenou šnúrkou :)

nedeľa 26. januára 2014

Bye Bye Essenčatá :( a vitajte nové

Ahojte :)

Neviem či viete, ale Essence sa rozhodol razantne obmeniť mnohé svoje výrobky, takže by sme si milé dievčatá mali urobiť zásoby, pretože veľmi pochybujem, že nové výrobky sa budú nápadne podobať tým starým. Vyzerá to skôr tak, že to budú úplne nové výrobky, ktoré nás na pultoch obchodov čakajú už 10. februára. Takže ak máte medzi bye bye výrobkami svojich obľúbencov, hneď zajtra by som šla do obchodu a kúpila si aspoň 1-2 do foroty :) Taktiež Vám prinášam novinky, ktoré ich nahradia.

Výpredaj mnohých z týchto výrobkov nájdete na mel.sk

A za ktorými produktami to budeme smútiť? Tu sú :
(Zdroj obrázkov je oficiálna stránka Essence.)


Z týchto tieňov som si kúpila ten bledozelený

streda 22. januára 2014

Výhra v GA u Modrej Púpavy

Ahojte :)

Ako som už spomínala v predchádzajúcom príspevku o výhre, tieto dva mesiace boli pre mňa ozaj výhernými :) Tento krásny balíček som vyhrala prvého januára na stránke u Modrej púpavy ( http://modrapupava.blogspot.sk/ ) vo veľkej Vianočnej rozdávačke. S úspešnosťou hneď v prvý deň Nového roka som sa veľmi tešila a aj teším naďalej. Snáď bude platiť: Ako na Nový rok, tak po celý rok :) a dariť sa mi neprestane.

S prijatím tejto zásielky som mala troška problém, kvôli mojej zlatej pani poštárke, ktorá to zase celé pokazila :D (už druhý krát). Keďže balíček mi stále neprichádzal a videla som, že sa plnia blogy ostatných dievčat o výhre, ktoré tiež vyhrali a u Modrej púpavy a ja stále nič, tak som neváhala a písala som slečne/pani z Modrej púpavy, že či sa na mňa zabudlo, alebo kde sa stal problém. Neviem prečo, mala som také zlé tušenie, že to znova spackala poštárka ale stále som dúfala, že to príde samo ale na ďalší deň keď stále nič, vypýtala som si kód zásielky, naťukala na stránke pošty.... a NO JASNÉ!!! Zásielka prišla na poštu o dva dni po odoslaní (16.1.) a bolo 17.1. večer a ja stále nič, žiadny žltý papierik v schránke. No hneď v sobotu som naklusala na poštu, nadiktovala kód zásielky a jasné, že tam bola vzadu v sklade zapatrošená, no proste horor. :D Dúfam, že toto sa mi už viackrát nestane, nie že by som bola nerváčka, ale nechcem si predstaviť ako by to vyzeralo, keby že neviem o tom, že mi niekto niečo poslal a zostalo by to tam. Dva krát mi už stačilo:) Pani poštárka, prosíííííím už mi toto nerobte:)

utorok 21. januára 2014

Moja top vôňa :)

Ahojte :)
Pripravila som si pre Vás príspevok o vôni, ktorá je môjmu nosu najbližšia. Dnes som si ju priniesla z Oriflamu a je fakt nádherná! Nie že by som ju už roky nepoužívala :), ale je nová, vylepšená a opäť je lepšia a krajšia.
Je to konkrétne Volare (Eau de Parfum) a táto vôňa prešla už dvomi výzorovými a vôňovými zmenami :)
Nie že by nebola dobrá aj predtým, pretože Volare je proste top neustále :) Ale Oriflame, zrejme uznal za vhodné, že je čas flakónik obmeniť a vôňu troška poupraviť. Myslím si, že je najobľúbenejšou vôňou väčšiny Oriflame dám a taktiež ich zákazníčok.

Oriflame ju charakterizuje nasledovne: Decentná a zmyselná, nijaký iný prívlastok lepšie nevystihuje eleganciu ruže. Parfumová voda Volare je luxusným spojením vôní fialkových lístkov, pivónie, lupeňov ruží a praliniek. Je zosobnením romantiky a krásy.

S touto definíciou naplno súhlasím a jej zmyselnosť je veľkou výhodou.
(Neviete čo znamená slovo zmyselnosť vône? Dočítate sa v pripravovanom článku: Ahoj vôňa, čo si zač?)

Obsah: 50ml
Cena: 13,90 € v zľave ako novinka (neskôr v akciách), 24 € bežná cena

Balenie vône

štvrtok 16. januára 2014

Výhry v GA u Pinkshaaark

V decembri som sa zapojila do viacerých súťaží, pri niektorých som mala naozajstné šťastie a vyšlo mi to :) Tak isto, dokonca dva krát, to bolo aj na blogu u ďalšej Zuzky ale z blogu http://pinkshaaark.blogspot.de/ :D Neviem čím to je, ale tie Zuzky sú naozaj nejaké moc obdarovávacie :) 
Uporiadávala 3 GA, z toho dve som vyhrala práve ja. Mala som veru z pekla šťastie :)

Poďme sa pozrieť, čo obsahovali balíčky.

Prvý balíček: 
 Zdroj: http://pinkshaaark.blogspot.de/

Výhra v GA u Sue and colours

Ahojte :)

U Zuzky na jej blogu http://sueandcolours.blogspot.sk/ som sa zapojila do veľkej GA, ktorá sa konala ešte niekedy v novembri. Do každej GA sa zapájam s tým, že si poviem waw, to sú ale krásne ceny, tie tak vyhrať. Zrejme nevyhrám, ale zapojím sa :) Rovnako to bolo aj pri tejto GA, kde sa mi ihneď zapáčila knižka, náramky a vlastne všetko dokopy. Dni utekali, prišiel deň vyhlásenia výsledkov a ja som na túto GA v podstate aj zabudla, avšak objavilo sa mi vyhodnotenie na FB nástenke a len tak zo zvedavosti som kukla, že kto je tým šťastlivcom, no neverila som vlastným očiam, keď som videla, že vyhráva Nikkie. Áno ja ... waw ... to akože naozaj? Hneď som písala natešený mail s adresou :) Výhra mi prišla na začiatku decembra, avšak podelím sa o to s Vami až teraz, keďže teraz mi na to vyšiel čas :)

Takže čo som to vlastne vyhrala? Poďme sa na to dôkladne pozrieť

streda 15. januára 2014

Začalo skúškové :/

Ahojte

V tieto dni makám a namáham svoj mozog nad papiermi. Chodím na Vysokú školu ekonómie a manažmentu verejnej správy v BA, momentálne prvý magisterský ročník externe popri zamestnaní a môj odbor je Podnikanie v malom a strednom podniku. Uf, ale našťastie už mám dve úspešne za sebou :) Ďaľšie dve ma však čakajú a nie zrovna tie najľahšie. Taktiež som si dnes vyberala tému na diplomovú prácu, bohužiaľ sa mi nepodarila uchmatnúť tá, ktorú som naozaj chcela, ale uchmatla som niečo z toho istého súdka a tiež sa mi celkom pozdáva. Volá sa že ,,Marketingové činnosti v podniku a ich návratnosť.´´ Neznie to zle a navyše Bc. tému som mala tiež o marketingu :) Takže možno bude ctrl+c, ctrl +v :D

Chcem Vám len ukázať ako sa učím ja :) Zdá sa mi to celkom efektívne, keďže mám takú ako keby polofotografickú pamäť a pamätám si učivo podľa toho ako vyzeralo :D Hej, znie to zvláštne, ja viem ... ale ak každú stranu rozlíšim inak farebne a potom na skúške niečo zabudnem, tak si naozaj predstavím ako tá stránka vyzerala a zrazu tadá už si spomínam :)

´´Vyfarbené´´ papiere si prečítam s porozumením tak cca 2-3 krát, záleží od zložitosti a som ready na skúšku :)

Používam klasické farebné zvýrazňovače bez lepíkov (farebné lepivé papieriky)

nedeľa 12. januára 2014

Čo mám doma z vianočného wishlistu?

Ahojky :P

Rozhodla som sa, že skompletizujem a hlavne ukončím vianočný wishlist tým, že napíšem čo všetko som z neho pozháňala, dostala a čo vôbec nie. Taktiež odkiaľ a za koľko to mám, keďže mi už pár známych písalo, že sa im niečo odtiaľ tiež zapáčilo ale nevedia kde to kúpiť.

Vytvorená koláž vecí, ktoré som chcela :)

piatok 10. januára 2014

Prvý novoročný nail art

Ahojte

Prinášam Vám sľúbený nail art, ktorý som avízovala na FB stránke :) Popri učení sa na skúšky, som si predsa len našla čas na nalakovanie nechtov a napísanie tohto článku :)
Moc to obkecávať nebudem, nech vidíte skôr výsledný efekt, ktorý sa mi myslím podaril ... a tieto nechty sa mi naozaj veľmi páčia. Tento krát som nepoužila žiadne razítkovacie doštičky, takže tento nail art si viete spraviť aj Vy s potrebnými lakmi úplne jednoducho :)

Použila som tieto laky (z ľava do prava):



štvrtok 2. januára 2014

Ahoj január


Ahojte kočeny :)

Máme tu nový rok, nový mesiac a nové predsavzatia :D Dali ste si aj Vy tento rok nejaké ? :)

Pár som ich napísala aj ja, ale o tom bude až ďalší článok. :) Teraz Vám chcem napísať ako som strávila Silvestra a na čo všetko sa chystám :)

Silvester som oslávila u mojej sestry na dome kúsok za Bratislavou spolu s mojím priateľom. Pred odchodom som sa trošku namaľovala a vlasy si upravila do zapletaného copíku. Väčšinou nosím vlasy rozpustené a ani neviem vlastne prečo mi napadlo urobiť si tento účes, ale zapáčil sa mi, tak som si ho nechala :D Tiež som sa jednoducho namaľovala, len linku, špirálu a biely trblietavý tieň do kútika oka.