streda 12. februára 2014

Valentínsky nail art

Ahojte :)

Konečne som sa dostala k už sľúbenému a avízovanému Valentínskemu nail artu :) Určite si už mnohé z Vás všimli, že môj "štýl" je možno troška trhlý, šialený, bláznivý, extravagantný ... nazvite to ako len chcete :) Avšak stále to bude moja charakteristika, iná proste asi nebudem :D V tomto duchu sa nesie aj môj nail art :) Určite nie je decentný aj keď som stavila na klasiku... červená farba a srdiečka, veeeeľa srdiečok :) Som zvedavá, či sa Vám bude páčiť aspoň na toľko čo mne... poďme sa teda pozrieť na ten môj výtvor ;)


Veci, ktoré som pri tvorbe nail artu použila:



Použité laky :)
Z ľava do prava:
- Essence - studio nails 24/7 nail base (ako podkladový lak)
- Boulevard de Beaute - odtieň 15 (jedna z výhier od Zuzky z Pinkshaaark)
- Essence - stampy polish - stamp me white!
- Výrobcu netuším, kupované u "číňanov" za 0,50€ - odtieň 165

Takže postup bol nasledovný :) Nechty som si najskôr nalakovala podkladovým lakom 24/7 od Essence, nechala vyschnúť a následne som naniesla červený lak od Boulevard de Beaute, taktiež nechala poriadne vyschnúť.

Vybrala som si svoj milovaný stampy set a našla som vzory, ktoré som chcela použiť :)

Odtlačila som si srdiečka, pretože som sa bála, že by som ich sama nenakreslila a ak, tak by vôbec nevyzerali rovnako :) Avšak Vy kľudne môžte kresliť, ak nemáte stampy set a vzor srdiečok :)




A následne som tieto srdiečka pomocou nail art pera vyfarbila ružovým lakom od "číňanov". 

A tu už vidíme fotky výsledného vzhľadu :)




Na tento Valentín sa popravde osobne moc neteším, bude to hrozný deň... doobeda v práci a poobede do 22:00 v škole na povinnej prednáške... Takže bohužiaľ s priateľom si Valentína budeme nahrádzať zrejme až v sobotu, čo už no :) Ale Vám želám krásneho Valentína, poriadne ho oslávte s tými, ktorých ľúbite ... avšak nezabudnite na to, že aj keď nemáte niektoré priateľa, tak máte iných ľudí, ktorý si zaslúžia Vašu lásku ... či už je to rodina, priatelia, známy alebo domáci maznáčikovia :)

Dúfam, že sa Vám tento nail art páčil a dáte mi vedieť buď like-om alebo komentárom ;)

3 komentáre: