piatok 11. decembra 2015

Essence limitovaná edícia Winter ? Wonderful ! verzus Merry berry






Ahojte ... :)


Zima zaklopala na dvere a bez pozvania vstúpila už aj k nám na Slovensko a zrovna v piatok bol prvým dňom kedy som mala ranné problémy s autom. :D Najskôr som si našla na parkovisku polozamrznuté autíčko a potom sa mi ešte aj všetky sklá zamlžili takže som nevidela absolútne nič... a okná dokorán to istili. Brrrrrrr....

A okrem toho som aj minulý týždeň objavila na Essence stránke novú limitku, ktorá v priebehu tohto, respektívne budúceho týždňa dorazí komplet do všetkých DMiek.... Je to zrejme (asi) vianočná (?) limitka, ktorá v piatok ovládla už aj DMku, do ktorej chodievam. A na pár produktov som sa naozaj aj ulakomila. O ktoré produkty ide sa dozviete postupne. :)
V tomto článku som sa rozhodla porovnať a zhrnúť dve vianočné limitky, ktoré sa týkajú Slovenskej a Českej republiky. A taktiež upozorniť na to, že bohužiaľ jedna limitka sa v rôznych krajinách môže aj tak líšiť... a iné krajiny dostávajú produkty, ktoré ma mrzia že nedorazia aj k nám.
A už nezdržiavam a poďme sa na tieto dve krásne limitky pozrieť. :)


1. Eyeshadow palette
Prvým produktom je paletka piatich očných tieňov, ktorú dokonale využijete napríklad na vianočný večierok, keďže v sebe nesie krásny biely, šedý, ružový a dva hnedé odtiene, ktoré sa dajú zladiť snáď ku všetkému. Paletka vyzerá naozaj krásne a mňa zaujala na toľko, že som si ju dnes bola kúpiť. :D Takže si myslím, že aj určite mnohé z Vás pri nej neostanú chladné a vezmú si ju. :)

01 All ice on me !
Cena: 3,99 €


2.Eye pencil
Ďalšou položkou sú tieto ceruzky na oči, ktoré sa nesú v dvoch jemných farebných variantách a podľa mňa sa skvele využijú najmä pri kombinácií s paletkou, keďže ich odtiene sú na chlp rovnaké s dvomi očnými tieňmi. :) Popravde.... nikdy som nepoužívala bielu ceruzku na oči... a nikdy som vlastne nemala na očiach inú ako čiernu... čiže som si povedala, že je čas vyskúšať niečo nové... teda aspoň pre mňa nové a nevyskúšané a preto som si tú bielu vzala a ešte samozrejme aj tú druhú. Uvidíme, že ktorá mi bude viac pasovať. :)

01 Cold as eyes
02 Eye candy
Cena: 2,19 €


3. Blush 

Ďalej sa môžme tešiť na túto rozkošnú lícenku, ktorá zaujme najmä svojim výzorom. Ten proste Essence naprosto vyšiel a krásne zapadol do vianočnej limitky. Síce som si ju nekúpila a ani si ju nekúpim, pretože líceniek mám dosť ešte z minulých edícií... ale asi by mi bolo aj ľúto ju začať používať a zničiť jej ten krásny výzor snehových vločiek. :)

01 Winter kissed cheeks 
Cena: 3,29 €



A ešte troška pomimo :) Hore som spomínala, že jedna a tá istá limitka sa v rôznych krajinách môže líšiť... a aj sa líši. Neviem síce povedať, že kde presne v ktorej, lebo to sa mi vyhľadávať popravde nechcelo aby som sa nahnevala. Ale nahnevá to rozhodne keď v niektorých krajinách je limitka o niekoľko vecí väčšia. Našla som napríklad tento obrázok na google, ktorý ukazuje, že okrem lícenky by mal byť aj rozhasňovač, ktorý má samozrejme iné farbu ako spomínaná lícenka, ale vzor je ten istý a vyzera naozaj super. Nie je vylúčené, že by som po ňom siahla oveľa skôr ako po lícenke.


4.Tint and oil 
Ďalšou položkou na mojom must have zozname bol jeden z týchto balzamov na pery s olejčekom. Bol to konkrétne ten prvý v oranžovom odtieni. Chcela som ho hlavne kvôli tomu, že farbí úplne minimálne a obsahuje už spomínaný olejček, ktorý pery nonstop hydratuje čo je naozaj super na krutú zimu, keď sa mi pery zviknú vysušiť a popraskať. Vzala som si a už teraz ho mám prvý krát na pery a je naozaj super. Dúfam, že mi pery naozaj zjemní a nebudem mať počas celej zimy popraskané pery keď si ho budem každý deň dávať. No som veľmi zvedavá. :)

01 if kisses were snowflakes...
02 ...I´d send you a blizzard
Cena: 3,29 €




5.Lip balm
Tento balzam som si vzala tiež. Má jemný trblietavý efekt a vyzerá na perách skvele buď samostatne... alebo keď si ho aplikujete na Váš obľúbený rúž. :) Trblietky v zime proste musia byť. A rovnako zladený mám lak z minuloročnej vianočnej limitky... a podobný je aj lak z tejto limitky, ktorý uvidíte u kúsok nižšie. Tento balzam bol proste must-have na mojom vianočnom wishliste. :)

01 the eternal ice
Cena: 2,19 €

6.Nail polish ant top coat
A keďže laky na nechty už tradične nesmú chýbať v žiadnej limitke od Essence tak tu máme rovno 5 kúskov aj tento krát. Farebné laky ma však nezaujali na toľko aby som ich zaobstarala, pretože všetky sú také príliš jemné a takých mám už naozaj veľa. :) Čakala som troška viac farby ako je napríklad pri paletke alebo pri lícenke. Samozrejme nemuseli byť nejaké výstredné ... (aké mám ja rada)... ale stačilo keby neboli všetko na jedno kopyto... jednotvárne. Ale čo už. :) Vás možno zaujali a niektoré si zaobstaráte.
K dispozícií sú 4 farbené laky a jeden trblietavý top coat, korý ma naopak zaujal a dá sa použiť samozrejme na všetky laky, ktoré doma nájdete. Preto som si ho aj vzala a skúsim s ním hádam spraviť aj nejaký ten nail art, ktorý už dlho na blogu nebol.

Farebné laky:
01 the frosted
02 the semi matt
03 the iced
04 the crystallized
Cena lakov: 1,99  €

Vrchný nadlak:
01 a winter´s tale
Cena vrchného trblietavého laku: 2,19 €

7. Hand balm
Ďalší produkt je trošku netradičnou ale za to skvelou voľbou práve do tejto vianočnej limitky. Ide o balzam na ruky, ktorý som vlastnonosne oňuchala a musím povedať, že vôňa je naozaj skvelá a kebyže už nemám doma asi 3 krémy na ruky, ktoré používam minimálne, tak si tento určite vezmem. Má zaručiť rukám hydratáciu, jemnosť a ochranu aj pri teplotách pod nulou. :) Taktiež chválim veľkosť balenia, ktoré má 100 ml, čo je naozaj dosť. Väčšina balea krémov na ruky je v takých zakrpatených malých obaloch, ktoré majú tuším okolo 30-50 ml. Toto balenie má nie len skvelý objem ale aj skvelú cenu.

01 you melt my heart
Cena: 2,19 €
8. Pom pom hair ties
Posledným produktom, ktorý sa dostáva k nám na Slovensko v tejto limitovanej edícií je pár pom pom gumičiek do vlasov. Niektoré možno viete čo je to pom pom ... iné možno nie, avšak ja to radšej objasním, aby ste v sebe zbytočne nedržali otázku. :D Pom pom/y sú tie strapce alebo "gule", ktoré používajú roztlieskavačky pri fandení. Vyzerajú celkom milo. Čo poviete?

01 it´s so fluffy !!!!
Cena: 1,59 €




A na záver tejto limitky (nie však článku) sa dostávam ešte k posledným dvom produktom, ktoré sa na slovenské pulty nedostali... aj keď k limitke patria... avšak nie v našom štáte. :( Našla som ich v podstate náhodou, keď som hladala fotky všetkých produktov z tejto limitky na ujovi Googlovi. Zostalo som popravde celkom nepríjemne zaskočená a aj nasr....dená, že zase sa k nám nedostane niečo, čo by sa mi aj pozdávalo. Ale poďme sa teda pozrieť, že o čo zase raz Slovensko prichádza.
9. Duo brush
Presne takýmto produktom je aj duo očný štetec, ktorý má z jednej strany penový aplikátor a z druhej štetinkový aplikátor na očné tiene. Je pravda, že štetcov mám veľmi veľa a tento štetec by do mojej zbierky asi nepribudol, ale aj tak je to škoda, že na Slovensko nedorazil, pretože by určite zaujal mnohé z Vás. :)

10. Heat pack
A posledným takýmto produktom je zohrievací vankúšik. Asi takéto tie klasické zohrievačky na chemickom princípe poznáte. Vnútro je naplnené nejakou látkou + želiezkom, ktoré keď zlomíte, tak sa začne daná látka zohrievať (fakt si neviem teraz spomenúť ako sa to volá) a pôsobí veľmi príjemne najmä v zime samozrejme... alebo sa prípadne dá prikladať na boľavé miesta. Tento vankúšik by som si určite zaobstarala, keďže zatiaľ nemám ani jeden a ja som v zime celkom zimomriavá. 
Takže to je z tejto limitky všetko:)Takto nejako by vyzerala, ak by dorazila kompletne so všetkými produktami, ktoré som Vám opísala. 


Čo je ale dosť nefér je, že Česká republika dostane aj našu vianočnú limitku + ešte jednu vianočnú limitku, ktorá sa k nám určite nedostane... bohužiaľ... 

Nechápem kto to zariaďuje a plánuje, ale som si istá, že ten niekto ma asi averziu na našu krajinu. :( Prečooooooo? Prečo my máme len jednu vianočnú a češi dve? :( A ešte takú krásnu.... ach jaj... poďme sa teda na ňu aj tak pozrieť, nech nás slovenky všetky do jednej rozdrapí.



Táto limitka, ktorá sa dostáva na pulty v českej republike nesie názov Merry berry a ako som spomínala.... je nádherná a my môžme plakať nie je do vankúša.... ale do všetkého čo zbadáme. Ach jaj....

Na pultoch vyzerá presne takto ako na obrázku nižšie... avšak moc tam toho zrejme nevidieť, tak poďme sa na to kuk troška konkrétnejšie. 

1. Highlighter powder
Ako prvé tu máme... alebo respektívne nemáme rozjasňujúci púder s hviezdičkovým dizajnom. :) Tento púder dokážem prekusnúť, že k nám nedorazil pretože podobné mám ešte dva v zásobe. Ale poďme ďalej.

01 I love my golden pumps
Cena: 94,90 CZK

2. Scented gold dust powder
Toto je druhý púder, ktorého neexistenciu na slovenskom trhu predýchavam veľmi ťažko. Najskôr som si popravde myslela, že to je voňavka. Takúto podobnú voňavku od Oriflame doma mám a je úplne super... ale keď som zistila, že to jevoňavý púder, ktorý sa aplikuje ako spomínaná voňavka tak som skoro odpadla a moje srdce zapišťalo na prázdno, keďže k nám na Slovensko táto limitka nedorazí a presne toto je tá vecička, ktorú by som hrozne chcela vyskúšať. :( Takže moje české čitateľky a kolegyne sa naozaj majú a ticho písomne závidím.

01 I love my golden pumps
Cena: 105 CZK


3.Eyeshadow



Nad očnými tieňmi neplačem, keďže ich mám veľa a taktiež som si zaobstarala paletku z našej vianočnej limitky.:) Ale vyzerajú pekne... to sa musí nechať...

01 the perfect dress
02 the masked ball

Cena: 59,90 CZK


4. Lipstick
Ďalšou vecou/vecami sú tieto 3 krásne rúže, ktoré vyzerajú fantasticky... a úplne dokonale. Waw. Mne by sa síce nehodil ani jeden z nich... ale určite by som si aj tak aspoň jeden vzala :D Fakt krásne !!!

01 let´s the berry-tales begin
02 pink & perfect
03 red rocks

Cena: 69,90 CZK

5. Nail polish and top coat
Ďalšími produktami, ktoré oplakávam sú tieto laky na nechty v 4 farebných variantách + 1 top coat so zlatými trblietkami. Som si viac než 100% istá, že tieto by somsi vzala úplne všetky (možno len nad tým top coat by som váhala, keďže podobný už mám). Podľa mňa sú nádherné nie len farebne a teda odtieňovo, ale aj balením. Nenašla som nič čo by som im vytkla. Pozerala som ich aj cez Google lebo som chcela vidieť ako vyzerajú na nechtoch. No nemám slov a plačeeeeeeeem.... :(

01 the masked ball
02 purple with purpose
03 pink & perfect
04 red rocks
01 I love my golden pumps


Cena: 59,90 CZK




6. Hair fragrance
Poslednou vecou, ktorá sa dostala na české pulty je tento sprej na vlasy, ktorý obsahuje trblietky, takže ti vlasy nie len navonia ale aj otrblietkuje. Musí to vyzerať naozaj pekne. :)

01 I love my golden pumps
Cena: 94,90 CZK


7,Stripes nail stickers

A aby nebolo aj čechom ľúto, tak aj oni nedostali jednu vec na české pulty, ktorá sa objavila na pultoch v iných štátoch a patrí k limitke. Týmto produktom sú lepiace pásiky na nechty, ktoré sa používajú pri nail artoch na vytvorenie rôznych efektov. Avšak myslím si, že z týchto pásikov bude nešťastná asi máloktorá z Vás. :) Mňa osobne by nezaujali absolútne.

Cena: neznáma
Takže to je všetko aj z tejto českej limitky. :)



Takže to je z týchto dvoch limitiek už úplne všetko a chcela by som sa na záver spýtať, že ktorá limitka Vás zaujala viac... sklamal Vás výber produktov? Ktoré veci ste si uchmatli alebo ktoré by ste chceli a bohužiaľ nič z toho nebude? :) Dajte vedieť dole do komentára.


3 komentáre:

  1. Limitka Winter vypadá skvěle. Nejvíce mě tam zaujaly oleje na rty.. :-) Já mám olej na rty od značky W7 a zatím je super. :-)

    The World Of Makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta zimní limitka se mi hdoně líbí, krásné, něžné, jemné designy :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Winter? Wonderful se mi líbí o dost víc než Merry Berry :)
    www.letmemakeawish.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť