sobota 23. januára 2016

Collistar Instant Smoothing Shampoo od Parfemy-Elnino.sk


Ahojte ... :)

Tie, ktoré ma nejakú tú chvíľku sledujete, tak viete, že moje vlasy sú naozaj husté a dlhé. Pamätám sa ako ma na základnej škole kvôli nim neznášali učiteľky, ktoré s nami chodili na plavecký, pretože moje vlasy nikdy nevedeli napratať do tej hnusnej nevkusnej plaveckej čiapky. Kým tak spravili, tak všetky ostatné decká už boli dávno v bazéne. A potom zase následný problém bol, že aj keď som mala vlasy v čiapke, aj tak sa mi zamokrili a bolo potrebné ich vyfénovať. Áno.... všetky ostatné decká už boli dávno vyfénované, oblečené a pripravené na odchod... len samozrejme ja jediná som mala ešte aj po 10 minútovom fénovaní stále mokré vlasy a učiteľky si len neustále medzi sebou drdlali, že moja mama by ma mala dať konečne ostrihať, lebo je to naozaj neznesiteľné. No a čo... mne sa moje vlasy vždy páčili a určite by som s ostrihaním nesúhlasila, pretože moje vlasy sú mojou pýchou a dlhé vlasy mám do dnes, Samozrejme nie od základnej školy, pretože pár krát som predsa len u kaderníčky na skrátení bola,,, ale vždy ma to riadne sr...dilo a bola som z toho smutná. Teraz je to myslím 5 rokov čo som u kaderníčky nebola a ani mi popravde nechýba. :)

Ale samozrejme moje dlhé a husté vlasy potrebujú zvýšenú starostlivosť, ktorá nie vždy je jednoduchá.
Pred niekoľkými týždňami (teda mnohými) mi napísali zo stránky Parfemy-elnino.sk, respektívne napísala... a to moja menovkyňa Veronika, ktorá ma veľmi potešila už len tým, že hneď napísala, že nejakú tu dobu už môj blog sleduje a niektoré moje články má aj seriózne prečítané. :) Píšem kvôli tomu, že pred mnohými týždňami, pretože som si vybrala produkt, ktorý sa nedal len tak z ničoho nič otestovať za jeden deň a zrecenzovať + sťahovala som sa ako mnohé viete a mesiac a pol som zabila len tým...a to ešte stále nie je všetko vybavené a presťahované a určite ste si všimli, že blog som aj kvôli tomu dosť zanedbávala.
Parfemy-elnino.sk eshop myslím predstatovať nemusím, pretože mnohé z nás ho poznáme ako jeden z najlepších eshopov kozmetiky. Veď nenadarmo sa stali najlepším eshopom za rok 2012 a dokonca aj 2015. Majú okamžite k odberu vyše 438 000 produktov a zasielajú do 48 hodín. Na stránke nájdete okrem neskutočného množstva parfémov a rôznorodej kozmetiky aj napríklad luxusné perá, darčekové sety, poukážky na nákup atď atď. Oplatí sa zaskočiť si na tú stránku a poriadne sa rozhliadnúť, keďže mávajú aj pomerne časté zľavy a napríklad rôzne akcie čo sa týka dovozu zdarma.
Avšak poďme späť k spolupráci, z ktorej sa veľmi teším. :)
Konkrétne mi ponúkli spoluprácu 2. októbra s tým, že ešte v ten deň večer som si aj vybrala produkt z ich stránky. Každý mesiac sa ich spolupráce s blogerkami nesú v určitej téme a tentokrát to bola vlasová téma, ktorá mne veľmi vyhovovala. Preto som si sadla a hladala produkt z vlasovej kozmetiky, ktorá by sa mi pozdávala a taktiež aby Vám priniesla recenzia úžitok. Ako som písala, 2. októbra som si vybrala produkt, ktorý mi bol neskutočnou rýchlosť zaslaný kuriérom a 6. októbra som už držala krabicu a odchádzala veselá od kuriérskeho auta s nutkaním krabicu roztrhať už vo výťahu.

A už nebudem ďalej naťahovať, určite ste zvedavé, že čo som si to vlastne vybrala. :) Najskôr si dáme klasicky charakteristiku produktu a potom nižšie nájdete výsledky môjho testovania. Takže poďme na to.




Charakteristika produktu od Parfemy-Elnino.sk


Collistar Instant Smoothing Shampoo pre uhladenie vlasov

Šampon Collistar Instant Smoothing Shampoo obsahuje rastlinné látky, ktoré vlasy zjemňujú a uhladzujú. Dokonale vlasy čistí a odstraňuje všetky nečistoty.
Použitie: Aplikujte na mokré vlasy. Jemne vmasírujte a potom dôkladne opláchnite.


Šampón je určený pre ženy, ktoré chcú svoje vlasy uhladiť a vhodný je pre všetky typy vlasov. Obnovuje rovnováhu vlasov a vlasovej pokožky, zaceľuje vlasy a uhladzuje ich.

Obsah balenia: 250 ml
Cena: 7,13 €
Link priamo na produkt: TU




S kozmetikou značky Collistar nemám absolutne žiadne skúsenosti. Popravde predtým som ani netušila, že nejaká takáto kozmetika aj existuje. A to je vlastne aj dôvod prečo som si práve vybrala tento produkt na testovanie. Veľmi rada testujem niečo o čom som ešte nikdy nepočula, prípadne vie o tej značke málo ľudí. Nie som totižto vopred "ovplyvnená" mnohými názormi, ktoré som o tej danej značke, prípadne produktu predtým počula alebo čítala na iných blogoch. Je to super, pretože produkt vždy ku mne prichádza s takzvaným čistým štítom.



Moje hodnotenie:


Keďže značku absolútne nepoznám a som samozrejme ako každá blogerka aj zvedavá , že čo to je zač, tak som si sadla za uja Google-a a začala hľadať. Našla som pár recenzií na dekoratívnu kozmetiku od nich avšak nikde som nenašla špecifikáciu čo to je za značka, odkiaľ pochádza a čo všetko sa od nich predáva. Hľadala som ďalej a objavila som neskutočne veľa produktov, ktoré predáva Parfemy-elnino.sk a link na všetky produkty je TU. Medzi mnohými produktami nájdete okrem vlasovej kozmetiky aj kozmetiku dekoratívnu a pleťovú. Napríklad rôzne make upy, maskary, lesky, krémy rôznych druhov, púdre, lícenky, rozjasňovače, rúze, toaletné vody proste takmer všetko na čo si len spomeniete. WaW... a teraz znie otázka... Ako je možné, že som o tejto kozmetike absolútne netušila, nikdy o nej nepočula a ako vidím podľa uja Google-a, tak nie som jediná? Mám taký pocit, že je čas napísať aj článok o tom, že prečo si o sebe myslím že som zlá blogerka. :D

A čo to je teda za kozmetiku a odkiaľ vlastne pochádza?

,,Collistar je v kozmetike niečo ako Chanel v parfumérii. Talianska kvalita v kozmetike Collistar je naozaj zaručená.
Collistar bola založená ako divízia kometiky vo významnej talianskej farmaceutickej spoločnosti v roku 1982. Kozmetika značky Collistar je vyrobená na základe odborných skúseností a najkvalitnejších materiálov, ktoré sú na trh dostupné. Všetky produkty sú šetrné k pleti, nezaťažujú ju, s pridavnými výživovými látkami pleť vyživujú a udržiavajú sviežu."

(citácia zo stránky bugy.sk)


Takže ešte raz WAW.
A okrem toho všetkého čo som už spomenula ma na tomto produkte zaujal taktiež aj obal, ktorý má celkom netypický tvar a taktiež aj vôňa, ktorá mi je hrozne povedomá a niečo mi strašne pripomína....ale absolútne ju neviem opísať, charakterizovať a už vôbec určiť jej zloženie. Snažila som sa tak trocha vygoogliť aj práve to, že čo to je za vôňu... ale bez výsledku. Možno si raz spomeniem. Vôňa je totižto veľmi príjemná, troška sladká, troška ako kedy drevitá. Fakt netuším.



A keďže je to naozaj nefalšovaná Talianska kozmetika, tak samozrejme aj obal sa nesie najskôr v talianskom texte, pod ktorým je preklad do angličtiny. Keďže ani po taliansky a ani po anglicky neviem (teda po anglicky trocha), tak som sa tam toho veľa nedočítala. Ospravedlňujem sa, som fakt hrozná...


Táto kozmetika má špecifické logo, ktoré sa nachádza vždy pri názve a taktiež na uzávere. Spodok zdobí iba názov "Collistar". Strašne mi však práve toto ich logo pripomína Packmana. :) Staré dobré detské časy.



















A samozrejme nesmie chýbať zloženie: šampónu, ktoré je pre mnohé naozaj dôležité. :) Ja sa priznám, že sa do toho absolútne nevyznám a vôbec to ani nesledujem, lebo už by som mala asi veľmi rýchlo vybudované fóbie zo všetkého. To je ale asi dobrý druhý bod do článku "Prečo si myslím, že som zlá blogerka" :D











Prvý krát keď som si šampón vytlačila na ruku, tak som sa nevedela vzdať pocitu, že som podobnú konzistenciu už niekde predtým videla. Hmmm perleťovo biela... lesknúca sa... a troška meniaca farbu.
Aaaaaaaaaa... už viem !!! Je to z filmu!
Harry Potter a Kameň mudrcov, keď Harry načapal v lese Voldemorta ako pije jednorožcovi krv a ešte predtým tú krv nachádzali všade okolo. Krv jednorožca... :D Ach jaj... niekedy som vážne troška mimo. No nevadí... poďme ďalej.





















Ako som už písala, tak vôňa je veľmi pekná, netypická ale aj napriek tomu mi hrozne niečo pripomína a absolútne neviem prísť na to, že čo to je. Taktiež aj vlasy veľmi pekne a dlho po umytí voňajú.
Šampón veľmi pekne pení čo oceňujú najmä moje dlhé a husté vlasiská a šampónu tým pádom nemusím míňať až tak veľa ako pri iných.
A ako vlastne šampón na uhladenie funguje?
Vonkajšia vrstva, takzvaná kutikula je tvorená z 5 až 10 prekrývajúcich sa buniek, ktoré majú zoskupenie podobné škridliam na streche... Prípadne ak si predstavíte šišku a tie jej "lupeinky". Tak nejak to vyzerá aj s našimi vlasmi. Ak sú jednotlivé "škridle" roztrapatené a poškodené, tak vlasy máme rozcuchané, suché, nevyživené a vyzerajú proste slamovo. Šampón pôsobí tak, že tieto vlasové kutikuly vymyje, vyčistí od špiny a zacelí späť tak ako majú byť. Tým pádom sa vlas vyrovná a hneď sú vlasy na dotyk hladšie a príjemnejšie. Rovnako tento šampón pôsobí aj na moje vlasy. Po umytí mám pocit ako keby nejaká zložka zo šampónu zostala na mojich vlasoch aj po úplnom zmytí a pôsobila na vlas aj naďalej a proste šampón vlas zacelil. :) Vyjadrujem sa hrozne, ale vôbec Vám to proste neviem opísať. :D Dúfam, že chápete aj tak. :)
So šampónom som veľmi spokojná a používam ho už nejaký 8 týždeň. Vlasy sa mi odvtedy ľahšie rozčesávajú a nestoja mi ako idiotovi na všetky strany. Šampón teda spĺňa moje očakávania a rozhodne ho odporúčam. :)

To by bolo z tejto recenzie všetko, avšak chcem sa ešte spýtať, že či poznáte značku Collistar, čo na ňu hovoríte, či niečo od nej máte a čo by ste od nej určite vyskúšali? Chcem zistiť, že či som len ja také tupelo, že s touto značkou nemám absolútne skúsenosť, alebo či je naozaj tak málo známa. Tak dajte prosím vedieť dole do komentára. :) Ďakujem
A samozrejme by som sa ešte chcela poďakovať eshopu Parfemy-elnino.sk za poskytnutie výrobku na testovanie a rovnako aj za šancu s nimi spolupracovať.
Ďakujem :) a vidíme sa pri ďalšom článku.


1 komentár: