štvrtok 30. júna 2016

Letná limitovaná edícia >>>JUICE IT!<<< od Essence


Ahojte ... :)
Aj na toto leto pre nás firma Essence prichystala krásnu limitovanú edíciu kozmetických produktov, na ktoré sa ja osobne veľmi teším a zaujalo ma hneď niekoľko (teda skoro všetky) z nich, ktoré jednoducho musím mať. :) To by som predsa nebola ja. Limitka prichádza na pulty všetkých DMiek práve v týchto dňoch. Takže ak niečo z tejto limitky chceš mať aj ty, tak sa ponáhľaj, rýchlo sa míňa.
Priznám sa, že ja už väčšinu z nej doma mám a to som zháňala po celej Dúbravke kde bývam. V okolí máme rovno 4 DMky. V prvej Dmke, do ktorej som išla som narazila už na skoro úplne celú rozobranú limitku, že už som si nemala z čoho vyberať. Akurát som si zobrala len jeden rúž, ceruzku na pery a lak. Potom som šla do ďalších dvoch, v ktorom ešte limitka absolútne nebola. Tak som sa nahnevala a nakoniec som šla do obchodného centra kde pracujem a predstavte si...limitka vystavená....a ani jedna vec zobratá. :) Prišla som asi v tú najvhodnejšiu chvíľku keď ju tam zrejme len vystavili. Pekne som si povyberala všetko čo som chcela a išla som do pokladne. MUHAHAHAHAAAA... a čo som si to všetko nakoniec vzala? Ukážem... ale až na úplnom konci článku. :)



Rúže na pery v dvoch letných odtieňoch
01 cherry cherry lady
02 a melon miles away
Ako prvými začneme s týmito krásnymi rúžmi, ktoré mi konzistenciou a efektom na perách ako rúže nepripadajú. Sú to skôr také balzámo-lesky na pery, ktoré zanechávajú minimálnu farbu na perách ale za to riadny lesk vďaka gélovej konzistencií. :) Červený vonia po čerešniach a ružový po melóne. Aj napriek tomu, že som sa na tieto dva rúže tešila som v konečnom dôsledku troška sklamaná a to najmä z vône... voňajú tak neprirodzene a umelo... ale OK no... na perách vyzerajú pekne.

Cena: 2,49 €
Ceruzka na pery s leskom v dvoch odtieňoch ladiacich k rúžom


01 i love you cherry much
02 you´re one in a melon
Ďalej tu máme k rúžom ladiace ceruzky na pery, ktoré jemne vykontúrujú pery a zanechajú lesk. Tieto ceruzky sú naozaj podarené a určite ich odporúčam kúpiť, keďže ich každá žena vie zladiť aj s inými rúžmi ako s tými, ktoré sme si už predstavili.
Cena: 1,39 €
Balzam na pery v čerešničke


01 pretty, with a cherry on top
Balzam v tvare čerešničky? Úplna TOPka a MUST HAVE tohto leta podľa mňa! Vyzerá to naozaj roztomilo. Balzam má prinášať perám intenzívne ošetrenie a extra porciu hydratácie pre nádherné a zdravé pery. A okrem toho... tá vôňa je naozaj prekrásna a najradšej by som mala v čerešničke nonstop pichnutý nos.
Cena: 2,19 €
Lícenka ball





Lícenka s púdrovým zložením a v tvare kupoly v 2 letných odtieňoch, v marhuľovom a v ružovom osvieži každú pleť. :) Navyše sa jednoducho nanáša a vyzerá prirodzene.
01 you´re one in a melon
02 give peach a chance
Cena: 3,29 €



Laky na nechty










01 i love you cherry much
02 you´re one in a melon
03 orange is the new black
04 peach dreams are made of this
Ako býva zvykom, tak ani v tejto limitke nesmú chýbať laky a to hneď v štyroch krásnych odtieňoch červený, ružový, oražový a marhuľový. A samozrejme lakom som aj tento krát doslova podľahla. :D
Cena: 1,99 €




Nálepky na nechty s vôňou
01 easy peasy lemon squeezy
Voňavé nálepky na nechty v tvare ananásu, melónu, čerešničiek atď... ktoré sa dokonale hodia na letnú manikúru. :) Nálepky voňajú tak isto ako voňavka Cherry, ktorú si predstavíme ešte o kus ďalej. 
Cena: 1,39 €
Kefa na vlasy
01 melon dollar baby
Kefa v tavre kiwi? Ďalšia absolútna TOP-ka a MUST HAVE, ktorý nesmie chýbať v nákupnom zozname. :) Kefa má kratšie a dlhšie štetinky, ktoré zabezpečujú aby sa vlasy ľahšie rozčesávali bez trhania, ťahania a zamotávania. Je robená na štýl známeho Tangle teezera. :)
Cena: 5,39 €



Vôňa cherry

,,Mon cherry. osviežujúca, kvetinovo-ovocná vôňa víta letné dni a šíri okolo seba dobrú náladu. ovocná hlava je plná čerešne – ktorá vôni dominuje – a kvetov z jablone. ľalia a sorbet z nektáriniek v srdci pridávajú vôni krásny kvetinový nádych, zatiaľ čo pižmo, santalové drevo a tonka fazuľa prinášajú hrejivosť a jemnú sladkosť v základe vône – jednoducho neodolateľná! "*
* citácia zo stránky Essence
Táto vôňa je na leto úplne dokonalá. Pôsobí však veľmi sladko a preráža najmä vôňa čerešne.
Cena: 5,39 €
To by bolo z predstavenia celej limitky všetko. :) Avšak článok ešte pokračuje ... ukážem Vám, na čo všetko som sa zase ulakomila... Ach jaj...



Už keď som si pozerala limitku pred jej predajom na stránke Essence, tak som vedela, že väčšinu budem chcieť. Táto limitka sa im jednoducho naozaj vydarila... a určite nejedna sa pobijete o posledné kúsky, keďže sa rýchlo míňa. Na dračku idú najmä kefy, balzamy a laky čo som si všimla v DMkách, kde som ju už videla a už veľa vecí chýbalo.
Ja som si nakoniec ako píšem aj väčšinu kúpila.
Čiže laky skoro všetky okrem jedného, ktorý bol na môj vkus až príliš bledý a priesvitný.... kefu v tvare kiwi... vôňu Cherry, lícenku v oranžovej farbe, ceruzky na pery, oba rúže a dokonalý balzam v čerešničke. :)

A navyše pri pokladni ma prekvapila pani pokladníčka darčekom k môjmu nákupu... a to týmto puzdrom na mobil priamo od Essence. :) Úplne cute... čo poviete? :)






Určite budem rada, ak mi dole v komentároch zanecháte Vaše názory na túto limitku + uvediete, že čo ste si z nej odniesli Vy. :)
A na záver už len....

PEKNE LETO ŽELÁM :)






2 komentáre: