utorok 31. januára 2017

REVLON Photoready primer- Buď HOT aj v zime / Spolupráca s Parfemy-Elnino.sk

Ahojte ... :)
Vítam Vás pri ďalšom pokračovaní testovacích článkov v spolupráci s parfemy-elnino.sk. Tentokrát som si vybrala produkt, od značky Revlon zo sady Photoready, ktorej sa dnes povenujeme troška viac. :) Z tejto sady som si vybrala produkt, ktorý môžem používať každodenne a to nie len pod make-up. Keďže moja podkladová báza mi už pomali ale isto dochádza, tak z tejto mám obrovskú radosť a som zvedavá na jej kvality. :)
Viem, že Revlon značka je celkom dosť populárna aj známa a taktiež som o nej strašne veľa počula... ale áno... zase je jedna z mnohých značiek, ktorú som ešte nemala... To som celá ja. Takže o to viac som zvedavá čo na mňa čaká a ako sa mi bude pozdávať. :) Poďme teda na to.
Báza mi prišla už niekoľko týždňov dozadu zabalená v klasickej El niňo krabičke s polystyrénikmi proti poškodeniu a taktiež báza je sama o sebe zabalená ešte v ochrannej fólií. Táto ochranná fólia by mala byť podľa mňa na úplne všetkých kozmetických produktoch, pretože neznášam keď si niečo kupujem v drogérií a vidím, že už to je načaté a poprípade tam už niekto namočil minimálne svoje prsty a celé to je dodžabané.

Ako a kde vznikla firma Revlon?
Firma Revlon vznikla v roku 1932 v USA spoluprácou dvoch bratov Revsonovcov a veľmi rýchlo sa preslávili, keďže ženám po celom svete ponúkajú širokú škálu kozmetických výrobkov. Vyrábajú produkty pre osobnú hygienu, dekoratívnu kozmetiku ale aj kozmetiku pre starostlivosť o pleť a pokožku a taktiež aj vône.  
 ,,Dnes je táto firma lídrom na trhu s kozmetikou, začínala v roku 1932 s jednoduchým jediným produktom – unikátnym lakom na nechty, ktorý vďaka novej technológii výroby ponúkal veľa nevšedných a zaujímavých farieb. Tiež vône tejto značky majú za sebou bohatú históriu, ktorá sa začína rokom 1935. Najviac však za celú voňavú históriu Revlon uspel slávny parfum Charlie, ktorý si dnes môžete kúpiť doslova za babku. Prvá na trh v roku 1973 vstúpila úchvatná korenená aldehydová * (944-Charlie Blue), ktorej sprevádzala kontroverzná reklama – Revlon totiž ako prvý zobrazil v reklame na parfum ženu v nohaviciach a emancipované pracujúce ženy sa o parfém doslova pobili. Dnes môžete vyberať z mnohých ďalších variácií na Charlieho, ktoré sú naozaj rôznorodé a vždy podarené. Tak napríklad vyskúšajte ťažšie sexy * (945-Charlie Red), hrejivú * (1577-Charlie Gold), oslňujúce * (1681-Charlie Silver) či magickú, tajomnú, čistú a krehkú * (1579-Charlie White). Ak netúžite práve po Charliem, môžete vyskúšať ďalší veľa vôní, ktoré Revlon vyrába. Náhodne nežnú Divine, svieža Energising či sexy Flair. Ak stavíte na značku Revlon aj dnes (doby, kedy ste Charlieho kupovali v Tuzexe sú už dávno preč), určite vás vďaka svojim kvalitným, poctivým a zaujímavým vôňam nesklame …"
Informácie použité zo stránok:
Rad produktov photoready
Revolučné, prepracované zloženie s technológiou filtrovania dopadajúceho svetla pre dokonalú pleť bez viditeľných pórov. Jemné cielené pigmenty zaručujú bezchybný žiarivý povrch pleti.
Rad produktov obsahuje napríklad podkladovú bázu, make-up, korektor, očné tiene,BB krém, primer pod očné tiene a podobne. Prvý produkt z menovaných, čiže podkladovú bázu, som si vybrala na svoje testovanie pred pár mesiacmi ja. Ale keďže som príliš dlho otálala s recenziou, tak sa daná báza vypredala a pan, s ktorou komunikujem z parfemy-elnino.sk mi povedala, že momentálne ju nevedia doskladniť kvôli dodávateľovi. Dohodli sa preto, že danú recenziu predsa len uverejním ale spomeniem aj ostatné produkty z danej sady, ktoré si môžte taktiež objednať.
Link na všetky dostupné produkty z rady photoready na stránke parfemy-elnino.sk je tu: Photoready sada.
Ospravedlňte preto moju "rýchlosť" recenzovania a že sa daný produkt vypredal skôr ako som stihla túto recenziu zverejniť... Občas ma volajú blesk... taká rýchla som...
Ale poďme už na samotnú charakteristiku testovaného produktu a moje ohodnotenie o kúsok nižšie. :)

Popis produktu zo stránky parfemy-elnino.sk:

Revlon Photoready Perfecting Primer – Popis produktu
,,Pleťová báze Revlon Photoready Perfecting Primer.
Revlon Photoready Perfecting Primer okamžitě zjemňuje pokožku. Redukuje výskyt pórů a nedokonalostí. Jemná konzistence se snadno nanáší, neucpává póry a nezatěžuje pokožku. Zanechává pleť jemnou, vyhlazenou a svěží.
Poznámka: Vyobrazený odstín může být spíše orientační, záleží na nasatevení barev Vašeho monitoru."
- odtieň 001
Cena: 6,74 € za 27 ml balenie
Link na produkt: Klik sem   (produkt nedostupný v dobe, keď vychádza tento článok)
A taktiež som našla na stránke o značke Revlon takúto charakteristiku tejto podkladovej báze:
"Podkladová báza s rozjasňujúcim efektom.
Fotochromatické a 3-D pigmentové zloženie. Pudrové čiastočky uvoľňujú pigmenty pre minimalizáciu a neutralizáciu začervenaných miest a zároveň rozjasňujú nevýraznú pleť pre zlepšenie tónu celej pleti. Jemne ružová textúra pre rozjasnenie pleti. Zmierňuje viditeľnosť problémových miest na pleti. Vytvára pleť bezchybnú ako plátno pri akomkoľvek svetle."
POUŽITIE & TIPY: Naneste na pleť tváre, pričom postupujte od stredu do strán. Rozotrite tak, aby báza nebola viditeľná. Pre prirodzený vzhľad noste samostatne, pre dokonalú pleť a ako základ líčenia používajte pod make-up.


Pumpičkoidné kozmetické produkty fakt môžem! :) Doteraz som používala bázu v tube (ako je napríklad pasta) a veľmi ma hnevala, keďže vždy som si vytlačila až moc alebo mi to niekedy celé vyprdlo niekam na stôl, lebo bola vo vnútri asi vzduchová bublina. Pumpičky milujem lebo nikde nič nemusím vytláčať a dávať si pozor aby som vytlačila malinko, nemusím do niečoho pchať ruky a vyškrabávať to odtiaľ. Pumpičky sú proste najhygienickejšie a najpraktickejšie, preto aj poslednú dobu vyhľadávam presne takéto produkty s pumpičkami. :)
Na obale sa píše: ,,Návod: Aplikuj na čistú pleť. Používaj buď samostatne alebo pod makeup."
Je super, že táto podkladová báza sa dá používať aj samostatne bez makeupu. Báza, ktorú som používala doteraz proste na pleti samostatne nevyzerala nejako dobre... preto som ju používala len ako podkladovú bázu a nikdy nie samú.
Zloženie produktu, keďže na fotke je horšie vidieť:
Dimethicone, Isododecane, Water, Trisiloxane, PEG/PPG-19/19 Dimethicone, Isodecyl neopentanoate, C13-16 isoparaffin, Silica silylate, C10-13 isoparaffin, Dimethicone Crosspolymer, Tocopherol, Glycerin, Methyl methacrylate crosspolymer, Methicone, Calcium aluminum borosilicate, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG 20 Crosspolymer.
A prečo je podkladová báza pod makeupom taká dôležitá?
Pretože makeup vďaka nej vydrží oveľa dlhšie, líčenie zvýrazní a zároveň vďaka nej krásne priľne k pleti a tým pádom pôsobí pleť zjednoteným dojmom bez "fľakatých mapoidných" zón. A to nie je všetko :) Vďaka podkladovej báze stačí nanášať oveľa menej makeupu ako bez nej. Táto báza sa vyplniť nedokonalosti pleti ešte pred nanášaním makepu. Makeup už len potom výsledný efekt zdokonalý. Super nie? Ak ste doteraz nepoužívali žiadnu podkladovú bázu, tak by ste to mali zmeniť, pretože robíte obrovskú chybu.
Báza pripomína výzorom aj konzistenciou krém, avšak v skutočnosti je o čo si hustejšia a rozotiera sa naozaj dobre. Po aplikácií necháva pleť jemnú na dotyk. :)

 
Báza má naozaj úžasné vlastnosti a odkedy sa mi dostala do rúk som zatiaľ inú nekupovala a používam ju vždy keď chcem byť za peknú a to nie len pod make-up či BB krém. :)

Plusy:
- možnosť používať samostatne ale aj pod make-up
- make-up s ňou vydrží oveľa dlhšie v skvelej forme ako bez nej
- jemná štruktúra
- ľahké rozotieranie
- dokonale sa prispôsobí
- cenovo dostupná kozmetika
- rad photoready obsahuje množstvo kombinovateľných výrobkov
- efekt rozjasnenej pleti


Mínusy:
- nenašla som - možno len aktuálna nedostupnosť výrobku, ale za to stránka nemôže, že je nezohnateľná :)

Dúfam, že sa Vám táto recenzia páčila a produkty od značky Revlon Vás zaujali, prípadne s nejakými už skúsenosť máte . :) Kľudne dajte vedieť do komentárov.
Chcem sa ešte raz poďakovať za možnosť otestovať tento skvelý produkt a zároveň aj ospravedlniť za meškajúcu recenziu firme parfemy-elnino.sk. A vidíme sa snáď pri ďalšom takomto článku. :)

To be continue ...

1 komentár:

  1. Tento primer je hodne chvaleny. U vetsinYN blogerek, ale osobni zkusenost zatim nemam.

    OdpovedaťOdstrániť