utorok 9. apríla 2013

Schudnem !!!

Ahojte :) Rozhodla som, že sem napíšem to isté, čo som napísala aj na svoj FB. :)

Za túto zimu som bohužiaľ pribrala 7 kíl:( Z nervov zo školy (skúšky, bakalárka, štátnice...), z roboty a súkromných problémov. Keď som nervózna, tak proste jem a jem a jem a nemôžem za to. Môj sen je vážiť 63 kíl.

Preto mi napadlo, že ako motiváciu to napíšem na FB a aj sem, aby to bolo záväzné a nemohla som hodiť spiatočku, ako som to zatiaľ vždy urobila, keď mi to nešlo. Takto sa mi môžte smiať ak sa mi to nepodarí :).
Nemám určený nejaký časový horizont, že za koľko to musím schudnúť. Ale ak sa bude dať, tak by som to chcela do 2 mesiacov :)

Cítim sa už proste ako jaternička a nemôžem už takto ďalej. Nie som síce nejako extra objemná, mám len veľké boky, stehná a zadok, ale už sa proste necítim dobre. Meriam 178 cm a pred 4. dňami, keď som začala s chudnutím som vážila 82,3 kg. Fúúú, strašne moc :( až sa za to hanbím, že som sa vypapala.

Chudnem vďaka počítaniu KJ, ktoré denne príjmem ... a takisto spálim vďaka aktivitám... Ak by som si chcela udržiavať váhu, mohla by som za deň zjesť 6300 KJ, ale keďže ja chcem schudnúť, tak denná dávka je o 1000 KJ menej, čiže 5300 KJ (okolo).

Dúfam, že mi budete držať palce a tešiť sa s mojimi výsledkami rovnako ako sa budem tešiť ja :) Prípadne si vypýtate nejaké ďalšie Know-How odomňa :) A teším sa na výsledky.

Budem nová, lepšia ja!!!

6 komentárov:

  1. Aj ja si to snažím počítať na tých 5000KJ akurát, že veľa vecí dávam obrazne tak to nemám také presné, ale aspoň mám ako taký prehľad. Ale skôr sa snažím hýbať sa viac:)
    veľa šťastia!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A darí sa ti v chudnutí ? :) Ja som za posledné 3 dni schudla 3 a pol kila, teraz to ide rýchlo, ale čakám, že o pár dní sa to pribrzdí :) No ja si meriam a vážim všetko čo sa dá :) Mám odmerané, že jedna naberačka má 50 ml, čiže tak si dávkujem polievky ... a ostatné veci si lejem do pohára s odmerkou a taktiež vážim na kuchynskej váhe :) Čiže ja to mám docela presné :)
      A ďakujem ti moc aj ja tebe želám veľa zdaru :) Snáď budeme úspešné, pretože mne sa pri iných diétach nedarí a nikdy som ich nevydržala dodržiavať.

      Odstrániť
    2. fúú tak to je dobrý začiatok, mne sa tak na začiatku vôbec nedarilo. Len teraz sa dosť bojím, pretože idem na dva dni do nemocnice a potom nebudem asi moc schopná cvičiť a to som sa teraz tak rozbehla, štve ma to hroznee:/

      Odstrániť
    3. to ma mrzí, že ideš do nemocnice, nemocnica vždy má negatívne účinky bohužiaľ... ale zase možno telu prospeje, že si dáš na pár dní oddych :) neboj, budem dobre a ty vôbec nevyzeráš na to, že by si potrebovala vôbec chudnúť :)

      Odstrániť
    4. bolo by fajn, keby to prospelo, ale pochybujem o tom, už teraz to na mňa zle vplýva:D!
      Ono sa to len zdá, predsa len ani jedna z nás nie je so sebou nikdy spokojná:)

      Odstrániť
    5. to poznám, psychika hrá veľkú úlohu :) Ja mávam tiež zlé stavy, keď ma čaká pobyt v nemocnici ... čo už, keď to inak nejde ... a to máš teda pravdu, každá chceme na sebe niečo zmeniť, ale zase je to lepšie ako keby sme si o sebe mysleli, že sme dokonalosť sama :D

      Odstrániť