streda 21. augusta 2013

Mega effect mascara od Avonu

Ahojte kočeny :)
Rozhodla som sa, že aj ja ako jedna z mnohých blogeriek zrecenzujem svetovú novinku medzi špirálami od Avonu. V júly na Fb stránke Avonu prebiehala súťaž o získanie tejto špirály úplne zadarmo. Samozrejme s nadšením som sa zapojila aj ja a jednu sa mi podarilo predsa len uchytiť čomu som veľmi rada.

Už po otvorení krabičky som bola prekvapená balením, ktoré je naozaj jedinečné a krásne. Špirála má objem 9 ml, pričom všetky špirály čo doma mám majú len 8 ml :) Už len to je 1 ml plus pre ňu.









Bola som samozrejme zvedavá ako vlastne funguje a ako vyzerajú jej štetinky. Preto som začala skúmať ako sa vlastne otvára. Ružová časť je vrchnákom tejto špirály, takže tento vrchnáčik som zložila a ihneď som uvidela rukoväť špirály a jemným mykaním z ľava do prava sa mi špirálu podarilo vybrať.



Jej štetinky sú naozaj revolučné a úplne odlišné od ostatných špirál, ktoré som kedy mala. Trocha ma vystrašilo, že či budem taká šikovná aby som sa s ňou vedela aj namaľovať, keďže je aj strašne malinká do ruky. Avšak moje prvotné obavy ihneď opadli.





Okrem praktického balenia, zaujímavých štetiniek a naozaj čierno čiernej farby má ďalšiu výhodu. Nastaviteľnosť rukoväte podľa toho, ako Vám to s ňou pôjde najlepšie :)


Musím však povedať, že mne vyhovuje nastavenie úplne na pravo ... čiže zarovno :)



Moje mihalnice v nenamaľovanom stave:

Dávam si dve vrstvy :)









Takže celé to úplne zhrniem :)

Odkedy som dostala túto špirálku (čo je asi 2-3 týždne dozadu) tak som ešte ani inú nepoužila. Neskutočne som si ju obľúbila, odvtedy čo ju mám, tak nemusím dávať pozor či si nezadžabem aj nos od špirály ako sa mi to par krát stávalo s klasickými špirálami. Je malá, praktická, čierno čierna, mihalnice mi nezlepuje a taktiež sa mi nedrobí pod oko. Dokonca má o 1 ml viac ako iné klasické špirály, ktoré som doteraz používala. Jej rukoväť je ohybná a môžte si ju prispôsobiť podľa toho ako to Vám vyhovuje. Mihalnice aj bez klieštikov skvele vytáča, predlžuje a zahusťuje. A čo viac si žena môže priať ? :)
Je naozaj skvelá !!! A môžem ju len a len odporúčiť :)


3 komentáre:

  1. No, priznám sa, že ja som v živote špirálu nepoužila a ani sa nechystám, ale chcem ťa predsa len pochváliť za spôsob, ako si ten článok napísala.. Takúto recenziu by som strašne ocenila v oblastiach, ktoré ma zaujímajú, takže len tak ďalej moja, vyrábaj ďalšie skvelé recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jaaaj a ešte jedna vec, krásne fotky :) vyzeráš hrozne milo :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem ti za pochvaly a komplimenty :) Dúfam, že raz napíšem aspoň 1 recenziu, v ktorej sa naplno nájdeš aj ty, využiješ ju a pomôže ti :)

      Odstrániť