utorok 26. augusta 2014

Pure colour eye shadow palette / Spolupráca s Orif24.cz

Ahojte :)


Už je to síce dávnejšie čo som dostala k recenzií paletku od Oriflame, ktorú mi vďaka spolupráci poskytla pani z Orif24.cz, ale konečne som sa po viac násobnom použití dostala k recenzií. :) Paletku som si vybrala sama, pretože ma zaujala svojimi jemnými ale za to krásnymi farbami, ktoré doma ešte nemám... keď že som skôr vyznávačka výraznejších a crazy farieb.

Hneď ako mi prišla som sa veľmi potešila, pretože má veľkosť vhodnú do kabelky, do každej kozmetickej taštičky a tie farby vyzerali presne ako v katalógu. No nebudem už zdržovať a poďme sa pozrieť aj na fotky a testovanie :)






Charakteristika Oriflame:

,,Obohaťte svoj svet o nové farby s paletami očných tieňov Pure Colour v oslnivých farebných kombináciách. Použite jeden odtieň samostatne alebo skombinujte viaceré. S aplikátorom. "



Obsah: 4,8 g (výber z troch druhov paletiek)
Cena: 6 € v akcií, bez akcie 12,90
Kde: Oriflame
Link na Orif24.cz, s ktorými spolupracujem. Odporúčam najmä pre dámy z Čiech, keď že cez túto stránku si priamo môžete objednať výrobok.
Link na výrobok (na SK stránku), z ktorej som čerpala charakteristiku: TU

Testovanie:

Farby sú veľmi jemné a najmä obsahujú v sebe drobné trblietavé čiastočky, ktoré na prvý pohľad vyzerajú naozaj skvele a lákavo. Z troch dostupných farieb som si vybrala práve túto, keď že obsahuje nude farby (tie ostatné mali v sebe zelenú, ružovú a modrú). 




Najskôr som rozmýšľala, že vyskúšam všetky farby ale predsa len sa mi najviac zapáčila kombinácia striebornej a bielej. Priznám sa, že nie som moc dobrá vo vytieňovaní si tieňov :D Ale konečný výsledok si myslím, že nie je zrovna najhorší (aj keď ani najlepší nie). Čo už somnou :)






Moje hodnotenie:

Paletka ma oslovila a páči sa mi. Sama by som si ju zrejme nekúpila kvôli jej vyššej cene a taktiež som skôr linkové žieňa, tiene používam málokedy. Zaujali ma najmä trblietky, ktoré vyzerajú na viečku veľmi vkusne a celkovo dobre. Jediné čo ma mrzelo je, že tiene mali slabšiu trvácnosť a po pár hodinách som mala vo vráskach viečka nazhŕňaný tieň. Pozitívne hodnotím výber odtieňov, ktoré Oriflame k sebe krásne zladil. Vďaka tomu si žena môže vybrať až z 8 odtieňov a nech si vybere hociktoré, všetky k sebe pekne ladia. 

Plusy:
+ krásne jemné farby
+ trblietky
+ praktické malé balenie, ktoré sa zmestí do každej kozmetickej taštičky alebo kabelky
+ dobre sa s nimi pracuje a netrúsia sa
+ pribalený mini aplikátor na očné tiene
+ dostupnosť 3 paletiek, ktorých farby sú zladené (ostatné si pozrite v linku tu

Mínusy:
- cena
- trvácnosť

Na záver by som chcela poďakovať Orif24.cz za poskytnutie výrobku na testovanie a zrecenzovanie. 

A od Vás milé čitateľky by som chcela vedieť, či Vás paletka zaujala... či niečo podobné už máte, alebo by ste práve túto doma privítali aj Vy. O pár dní vysvetlím prečo som sa presne na toto pýtala. :)


                                                  

8 komentárov:

  1. máme doma tú zeleno-hnedú kombináciu :) myslím, že tie by sa ti tiež hodili

    OdpovedaťOdstrániť
  2. oh prepac ale to licenie je des

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V pohode.... beriem kritiku... sama som si priznala, že mi to moc nešlo :D Neviem proste robiť dymové líčenie a tieňovať... Písala som aj v článku, že som skôr linková žena a tiene takmer nepoužívam ... ale polepším sa :) Ďakujem za názor

      Odstrániť
    2. ja dakujem ze si natolko ferova ze si komentar nevymazala aj ked som sa nevyjadrila najmilsie a este si mi aj slusne odpisala. mas u mna naozaj bod hore, odpoved hodna blogerky :) len tak dalej, som si ista ze si citatelov ziskas velmi lahko takymto sposobom, toto na blogoch vidim malokrat

      Odstrániť
    3. Fúú, tak teraz si zase prekvapila ty mňa :) Nemala som prečo to zmazať, alebo ti odpapuľovať... veď máš pravdu ... snažila som sa ale nevydalo :D A ďakujem ti veľmi pekne, snáď máš pravdu :) A na tom dymovom líčení naozaj popracujem :D

      Odstrániť
    4. mozno preto ma to tak prekvapilo, ze som ti pisala komentar s tym ze neviem kolko mas rokov..pisem z mobilu, cize blog mi ukazuje inak..a teraz vidim ze mas nad 20, potom mi doslo ze aha,dospela zena, rozumna...cize tak.
      13 rocne male dievca by taky komentar hned zmazalo a tvarilo sa ako keby sa nestalo nic..take si asi myslia,ze svet je len o pozitivnych veciach.:)

      Odstrániť
  3. Ako nalíčiť si sa mohla lepšie. Ja veci od Oriflamu už nepoužívam dosť dlho. Hoc s tým pracuje sestra ale nebola som spokojná. Jedine čo mám od nich sú štetce aj to je na prd. Štetinky mi vypadávajú a potom ostávajú po tvári, na viečku. Takže ja osobne Oriflame fuj hnus

    PLS FOLLOW ME:
    http://luxurylip.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, máš zajímavý blog. Nominovala jsem tě na jeden TAG, tak se mrkni na můj blog, kde jsou pravidla, doufám, že se ráda zapojíš :)))
    http://radkakaiserova.blogspot.cz/2014/08/liebster-award-tag.html

    OdpovedaťOdstrániť