nedeľa 21. septembra 2014

International SWAP so Zuzkou z Pinkshaaark :)


Ahojte ... :)

Veľmi sa teším z toho, že Vás môžem privítať práve pri tomto článku :) So Zuzkou z Pinkshaaark sme už dlhšie v kontakte a celkom sme sa skamarátili :) Taktiež sme sa  rozprávali o možnom Swape už dávnejšie, ale až teraz  pred letom to nabralo obrátky a dohodli sme sa, že teda predsa len nejaký ten swapíček zorganizujeme :) A tento náš swap je o to zaujímavejší, že Zuzka nebýva na Slovensku ale v Nemecku, takže áno... preto international :) Keďže nám to nejako nevyšlo počas leta, pretože sme mali toho obe veľa, tak sme sa k tomu dostali až teraz.  
Dohodli sme sa, že každá nakúpime veci za 10 eur a medzi nimi musia byť 3 kozmetické veci a 2 nekozmetické. (slovo nekozmetické sme si vyložili ako: nemôžeš ich nikam napatlať :D )


Krabička od Zuzky mi dorazila minulý týždeň a nevedela som sa dočkať kedy sa do nej dostanem. :) 


Zuzka mi prisľúbila, že okrem swapového boxu mi daruje aj laky, ktoré ona nepoužíva .... už len tie keď som na boku boxu zbadala tak som sa vytešovala ako malé decko. Sú megamostrózne brutálne! :D

Hlavne ma potešil ten, ktorý je na fotke presne v strede. A že prečo? Pretože je pieskový a taký som ešte nikdy nevyskúšala :) No nie sú krásne? 
Ďakujem Zuzka ;)

Zuzke už box odo mňa samozrejme dorazil :) Preto sa môžme spoločne pustiť do rozbaľovania Zuzkiného :)
Poďme na to !!!... Ste rovnako zvedavé ako ja dúfam :P

Krásne zabalený boxík s mašličkou a tie ovečky :) Roztomilé ... a čože mi to Zuzka píše? 


Ďakujem Zuzka :) Už sa neviem dočkať! A vlastnoručne vyrobená kartička? Som zvedavá! Preto sa hneď aj púšťam do rozbaľovania.

Zmieňovaná kartička :) Šikovná je tá Zuzka, toto by mi veru nenapadlo. ;)
Pinkshaaark box ... :)


Predstavenie produktov :) Veeeeeeeeeľmi sa teším, najskôr si všetko pozerám na tejto kartičke ... krásne veci :) Najviac ma zaujal obrázok toho setíku :D Keďže som absolútne netušila čo to je zač :)
Ako ste čítali, dohodli sme sa na 5 veciach... Zuzka ma prekvapila 6 vecami + vzorky :) 


Rozhodla som sa, že produkty predstavím v rovnakom poradí ako sú uložené na Zuzkinej kartičke :)

Ako prvý je sprchový gél zelenej farby, pretože Zuzka vie, že to je moja úplne najviac obľúbená farba.
Nie som si istá, ale myslím, že u nás v Lidli som ho ešte nevidela :) Písala mi, že snažila sa vybrať produkty, ktoré u nás na Slovensku vôbec nie sú, tak je možné, že aj tento sprcháč je jeden z tých, ktoré tu nekúpime. Je úplne geniálny a to nie len farbou, ale aj vôňou. Vonia mi ako citrónové lízatko, veľmi sladučko a výrazne. Mamina bola tiež zvedavá, tak "okoštovala" a tiež sa jej veľmi páči vôňa :) Taktiež pokožka zostáva krásne voňavá a mám chuť skonzumovať nie len celé balenie ale aj seba, keď to cítim :D


Druhou vecou je špirála od značky P2, ktorú na Slovensku bohužiaľ nenájdeme. O tejto značke som toho už čo to počula, viem že je veľmi obľúbená najmä medzi mladými babami, pretože je celkom finančne dostupná a má úžasné výrobky. Preto som sa veľmi potešila, keď som zistila, že medzi darčekmi od Zuzky sú aj výrobky práve od tejto značky a budem mať tú česť konečne si tieto produkty vyskúšať aj ja. Zuzka mi taktiež napísala, že práve táto špirála patrí k jej najobľúbenejším a používa väčšinou práve túto. Popravde som ju nemala ešte čas vyskúšať, preto som sa rozhodla, že na dva produkty P2 od Zuzky spravím ešte jeden článok s recenziami :) Ale vyzerá naozaj skvele, zaujímavé balenie a kartáčik tiež nevyzerá vôbec zle. Preto som veľmi zvedavá, že čo spraví s mojimi mihalnicami :)



Treťou vecou a zároveň druhou od P2 je tento krásny zelený lak. Znova Zuzka vyberala podľa mojej obľúbenej farby a musím uznať, že vybrala naprosto skvele a tomuto laku tlieskam. Viac však prezradím v spomínanej recenzií kde samozrejme budú už aj fotky z nail artu.


Štvrtá vec je spomínaný setík, na ktorý som bola nenormálne zvedavá, keďže podľa Zuzkinej kresby som vôbec nevedela o čo ide. Setík je značky Youstar, ktorú taktiež nemáme na Slovensku... takže taktiež sa veľmi teším, že Zuzka vybrala práve takúto vecičku. A čo že to vlastne je? Vyzerá to z diaľky ako zošit... ale je tooooo......



Tadááááááá.... je to nádherná paletka, z ktorej mi padla sánka... nerobím si srandu a nepreháňam. Keď som ju otvorila, oči sa mi išli vyočiť a ústa mi jásali úžasom. Zuzka, tak toto si naprosto vychytala! Krásne farby... ten zelený a tyrkysový očný tieň... :3 a bronzér a lesky... a vlastne všetko! Milujem ťa! za celý tento Pinkshaaark boxík:)



Piata vec, ktorá už patrí medzi nekozmetické :) Moja milovaná Essence značka, z ktorej mám už fakt haldy vecí... a práve mi pribudla ďalšia, ktorú využijem na 100%, keďže takéto trblietky fakt môžem! Tieto 3D "vločky" si viem predstaviť už napríklad aj na najbližšom nail arte ... a taktiež možno vianočnom :P Uvidíme... :)



Šiesta vec... 
Zuzkaaaaaa!!! Neverím, že nevieš čítať myšlienky! Asi pred dvomi týždňami som si hovorila, že by som si mala kúpiť nejakú pinzetu, lebo keď niekam cestujem, tak beriem z kúpeľne spoločnú čo máme s maminou a ona potom nemá :( Nie že by sme nemali iné pinzety :D Ale tie druhé trhajú hrozne... teda skôr netrhajú :D  Takže toto si trafila klinec po hlavičke.... trafila do čierneho, proste super! Už som ju aj vyskúšala a trhá fenomenálne :3 Takže šup s ňou do mojej kozmetickej taštičky a konečne mám pinzetu, ktorá je len a len moja, vyzerá úžasne a navyše aj trhá super. A tá farba opäť :) Zelená musí byť!


A bonusové vzorečky od Nivei :) Moja nemčina je ozaj ale že brutálne zlá. Dúfam, že si nenapatlem krém na ruky na tvár a podobne :D Preto sa ešte Zuzky musím spýtať, či píšem dobre, keď píšem že guľatá vzorka je krém na ruky, menšia vzorka je denný krém... a tá veľká telové mlieko, že by do sprchy? :D  
Vzorky určite potestujem :) Milujem vzorky :P


A zhrnutie všetkých vecí :) No nie sú krásne? Z každej jednej vecičky sa veľmi teším, pretože Zuzka vybrala naozaj veci, ktoré využijem. Ďakujem ti ešte raz Zuzka a som zvedavá, čo povieš ty na veci, ktoré som ti vybrala ja :) Dúfam, že tiež budeš nadšená, aspoň tak ako som ja! A taktiež ti ďakujem za SWAP! Dúfam, že ešte niekedy niečo podobné vymyslíme ;)



A toto je môj box pre Zuzku... čože sa v ňom asi skrýva? 

Odpoveď nájdete na Zuzkinom blogu práve tu: 

Pinkshaaark.blogspot.de


Milé čitateľky... ako sa Vám náš SWAP páčil? :) Čo hovoríte na vybrané produkty? Už ste niekedy podobný SWAP robili aj Vy? Píšte do komentárov ;) So Zuzkou sme veľmi zvedavé!



                                                 

3 komentáre: