pondelok 1. septembra 2014

Veľký Essence výpredaj bye bye Essenčiat!

Ahojte pripravila som si pre Vás prehľad akcií Essence, o ktorých by ste mali určite vedieť!
Hneď na začiatku sa ospravedlňujem za slabšiu kvalitu fotiek a písma, ale riešila som to screenshotmi priamo zo stránky Essence, keďže produktov je naozaj dosť a ak by som to mala kopírovať a vkladať po jednom produkte, tak by ma asi porazilo a do začatia výpredaja by som to nestihla :D Chcem aby ste o tom boli informované už teraz. :)

Prvou vecou je, že OD DNES (01.09.2014) do konca septembra môžte vo všetkých DM drogériách získať Essence my skin tónovací krém zadarmo pri kúpe akéhokoľvek výrobku Essence my skin nad 2,99€ (okrem týchto zadarmo). A že, ktoré výrobky si môžte zakúpiť? Kuk nižšie. 








Druhou vecou je, že už v stredu (03.09.2014) spúšťa Essence v DM drogériách veľký výpredaj svojich ex essenčiat, ktoré nás bohužiaľ navždy opúšťajú. Preto ak je medzi nimi nejaký Váš milovaný produkt, rýchlo nakupujte do zásoby, kým sa všetko neminie. Pretože už nebudú! Kto prvý príde, ten prvý berie.

Poprosím minútu ticha pre odchádzajúce essenčatá a šup naplniť peňaženky, nech v stredu môžte vyraziť do drogérií aj Vy. :) Je určite z čoho si vyberať a niektoré veci mám na muške aj ja. Len ma mrzí, že "moje Dmky", ktoré mám tu kúsok od domu nemali a ani nemajú niektoré produkty, ani keď boli nové a ani teraz keď už odchádzajú.

Tu je prehľad všetkých produktov, s ktorými sa musíme rozlúčiť.


























6 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Ani ja nie, ale vraj tie čo sme nevideli sú v druhom stojane :D Napr. v Tescu ... musím ísť kuk aj tam.

      Odstrániť
  2. Fúha, ale toho riadne veľa vyraďujú zo sortimentu, ale namiesto toho príde opäť niečo nové :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, veľa nového príde :) Aj o tom asi dám článok :D Uvidím

      Odstrániť
  3. No práve, že polovica vecí je z druhého stojanu a ten netuším ani kde je. V NR ani v PO nie je v žiadnej drogérke, ani v Tescu... :-/ Kupovať sa nechystám nič, aj tak idem teraz na tú prax, takže kým sa vrátim, bude celý výpredaj už dávno rozobraný :-D Inak ten tónujúci krém som si kúpila už dávnejšie, ale používam ho veľmi málo, nejako extra ma neoslovil. Uvidíme časom.. Značka Essence na mňa nejako prestala robiť dobrý dojem.. resp. nielen dobrý ale akýkoľvek dojem.. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka, skús napísať na FB stránku Essence Slovakia a tam ti tá slečna napíše, že kde majú dva stojany :) A ja práveže na Essence veľmi fičím, lebo je pre mňa cenovo dostupné a ešte som taká 23 ročná pubertiačka a páčia sa mi ich veci. :)

      Odstrániť