piatok 3. októbra 2014

Essence Lash Princess - mascara pre princezné :)

Ahojte :)

Ako ste si mnohé mohli prečítať na facebookovom profile blogu, pred dvomi dňami som si v DM-drogérií zakúpila dve novinky, s ktorými som zatiaľ nemala tú česť. Ide o celosvetovo známy balzam baby lips a limitovanú sadu novej mascary od Essence s linkou v pere zdarma. Ako som už napísala, Baby lips je celosvetovo známy a teda Vás ani nejako nezaujal a vypýtali ste si recenziu na mascaru, avšak k tomu baby lipsu dodám, že stojí 2,19 € a naozaj som si ho obľúbila. Mám zelený s príchuťou pepermintu a musím povedať, že si v priebehu budúceho týždňa zrejme dokúpim aj všetky ostatné príchute, pretože natieram, natieram a celú zimu s jedným zrejme nevydržím :D Je naozaj skvelý ;)


Avšak poďme sa teraz dostať k recenzií, ktorú ste si samé vypýtali, keď že Vás táto špirála zaujala. 
Mňa zaujala hneď na prvý pohľad svojím výzorom, ktorý je zaujímavejší ako sme u špirál od Essence zvyknuté, najmä detaily ho robia jedinečným. Vyzerá naozaj ako keby bola určená pre princezné. Tak som sa na jednu princeznú chcela zahrať aj ja a začala som s testovaním. Mascaru som vyskúšala včera a aj dnes a mala som ju na očiach počas celého dňa. Nebudem to moc obkecávať a poďme sa pozrieť na pár fotiek :)





Špirála v sebe ukrýva 12 ml, čo ma veľmi potešilo, keď že ostatné špirály čo mám majú po 8 ml... dokonca mám jednu, ktorá má len 6 ml. V tomto má jednoznačný bod k dobru. :)

Kartáčik má troška nezvyklí aerodynamický tvar :) Avšak pracuje sa s ním dobre a nerobí žiadnu šarapatu pri nanášaní

Fotky z testovania

Moje očko pred testovaním


Po nanesení mascary



Všimnite si na viečku tie malé čierne bodky ... drobí sa :(






Moje hodnotenie

Snažila som sa oko zachytiť z každej strany aby ste videli ako to asi celkovo vyzerá. Musím povedať, že špirála ma ani nejako veľmi nesklamala ani nepotešila. Určite ste si všimli, že sa drobí, má tendenciu jemne mihalnice zlepovať a sem tam sa objaví nejaká tá maličká hrudka, ktorú som odstránila vatovou tyčinkou a bolo po probléme. Špirála nie je z tých najhorších aké som kedy mala, je použiteľná a celú ju vypoužívam, avšak už by som si ju znova asi nekúpila, pretože mám doma lepšie, s ktorými som viac spokojná. :) Avšak každá máme iný vkus, možno Vám sa práve tento môj výsledná efekt zapáči a radi si ju kúpite. Je už len čisto na Vás ako zapôsobila a či skončí aj vo Vašom nákupnom košíku. Avšak nakupujte čo najskôr, pretože sada mascara + linka v pere zdarma je naozaj limitovaná edícia, ktorá je len do vypredania zásob. Avšak samotná špirála bude dostupná aj po vypredaní tejto limitky (avšak už bez linky, ktorá je podľa mňa viac super ako tá špirála).

A že kde ju kúpite? Momentálne vo všetkých DM drogériách
A koľko stojí? 3,59 € - aj ako samostatná bez linky, aj ako limitovaná edícia s linkou zdarma ;)







Tak čo baby? Kúpite? Nekúpite? :) Napíšte dole do komentárov, budem rada ak budem poznať aj ja Váš názor. :)


5 komentárov:

  1. Jé, ani jsem nevěděla, že je u ní teď tužka, doufám, že i u nás v ČR. Mně se moc líbí obal té řasenky, ale v žádné recenzi ji nikdo nechválil, tak jsem si ji nekoupila. Ale s tou tužkou bych to brala, tyhle tužky jsou jedny z nejlepších, jaké znám. A baby lips taky chci, jen čekám na výplatu :(
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ještěže jsem si jí nekoupila, slepuje a hrudkuje, to teda nic moc. Baby lips mě zatím nechytilo, ale možná se nakonec nechám svést davem :))

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dívala jsem se na ni a celkem mě lákala balením. Z baby lips jsem měla alergickou reakci, takže už víckrát NE.

    http://beaufash-klarka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Chystala som sa na nu no skoda ze zlepuje, tak ostavam verna Miss Sporty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Škoda že slepuje :( Ten balení ale vypadá krásně :)
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovedaťOdstrániť