streda 31. decembra 2014

Výsledky po 3. mesiaci REALASH - Sérum na riasy / spolupráca s Realash / časť 3.

Ahojte :)


Už to je nejaký ten týždeň čo som neprispela žiadnym článkom. Bolo toho na mňa tento mesiac naozaj veľa, tie čo sledujete môj facebook, tak viete o čom hovorím. Ale už je všetko v poriadku, tak som sa rozhodla, že dobehnem to čo som zameškala  a malo byť na blogu už dávno.

Tie čo ma sledujete určite si pamätáte, že čo mi prišlo domov na testovanie pred pár mesiacmi v takejto rozkošnej krabičke. A keď náhodou nie, tak pridávam samozrejme linky na rekapituláciu z minula :)
Link na 1. článok  TU
Link na 2. článok TU

Každá z nás túži po krásnych, dlhých, hustých, tmavých a vytočených riasach, však? Výrobca dokonca tvrdí, že toto všetko je až o 84 % vďaka Realash. Práve toto všetko ma zaujalo a chcelo som si to vyskúšať na vlastné oči. Každá sme už určite vyskúšali nejaké tie zaručené špirály, ktoré nám len pozliepali riasy a o krásnych ,dlhých a hustých mihalniciach sa ani nedalo hovoriť. Tiež som mala pár zlých skúseností, avšak už z predošlého článku môžte vidieť, že toto je úplne o niečom inom a som veľmi spokojná. Až takéto krásne výsledky som popravde vôbec nečakala. Takže klobúk dole a poďme si povedať niečo viac o použití a z čoho všetkého to vlastne je :)



Použitie:

Balenie to má úplne jednoduché na závit, pričom na konci je malý štetček, ktorým si nanášate malé množstvo séra POZOR nie priamo na riasy, ale nad nich ako keby ste si dávali klasickú tekutú linku na horné viečko. Na dolné mihalnice sa sérum nenanáša. Ideálne večer keď sa odlíčite pred spaním, aby to mohlo v noci kľudne pôsobiť :) Nie je potrebné nanášať príliš veľa, pretože efekt to nezlepší a zbytočne si ho miniete skôr ako máte. Jedno balenie má 3ml a malo by Vám vydržať pri správnom používaní 4-5 mesiacov. Táto aplikácia je nutná po dobu 8-12 týždňov v jednom kuse každý večer, neskôr však môžte obmedziť aplikáciu na 1-2 krát do týždňa pre udržanie daného efektu. 

Ak ste nositeľkou kontaktných šošoviek, pred aplikáciou ich vyberte a počkajte aspoň 15 minút pred opätovným nasadením.



Dôležité je zabrániť aj priamemu kontaktu s okom. Mne sa par krát podarilo netrafiť sa a poriadne to štípalo teda. :) Preto, ak sa objaví začervenanie alebo podráždenie, s používaním prestaňte, poprípade sa poraďte s lekárom. Tiež výrobca výrobok neodporúča tehotným alebo dojčiacim ženám, dokonca ani slečnám pod 18 rokov.




Zloženie:Aloe, D-Panthenol, Kolagén + Elastín, Hydrolizovaný proteín hodvábu, Kyselina hyalurónová, Výťažok z manga, kvetov divého pomaranča, palmy sabalovej, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Výťažok z granátového jablka, papáje, nechtíka lekárskeho, prasličky, ľanu a puškvorca, Biotinyol Tripeptide 1.

Cena: štartovacie balenie 40€

Viac o Realash nájdete na ich webovej stránke: Realash.sk

Výsledky:

Rozhodla som sa, že všetky fotky zhrniem do takýchto koláží aby ste videli ako to bolo na začiatku a ako teraz.
Musím povedať, že najlepšie výsledky boli zrejme po 1. mesiaci, pretože potom som nasadila hormonálne tabletky a bohužial mi vypadalo dosť mihalníc a aj vlasov. Čiže za výsledky po 3 mesiacoch nemôže Realash. Ale myslím, že výsledky sú aj tak skvelé a ak by som sa mala rozhodovať znova, znova by som do toho šla. :)




Ešte raz sa chcem poďakovať Realash za možnosť testovania a vyskúšania si niečoho nového a konečne úspešného. :)

A Vás moje milé čitateľky sa pýtam, čo hovoríte na moje výsledky? Máte s niečim podobným už skúsenosti?

2 komentáre:

  1. Nic podobného jsem nezkoušela, protože jsem tomu moc nevěřila, ale u tebe jde vážně vidět rozdíl :)
    ChickFlickCherryBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Měla jsem tu možnost vyzkoušet a taky si nemůžu stěžovat. Jen s tím rozdílem, že jsem si ho musela koupit :)

    OdpovedaťOdstrániť