štvrtok 5. februára 2015

Wellness Natural balance strawberry cocktail by Oriflame



Ahojte :)


Pred pár mesiacmi som vyhrala od Oriflame kokteil na chudnutie :) Veľmi som sa potešila, keď že som v takúto výhru moc nedúfala, keď že nevyberali náhodne ale podľa komentárov. Po tomto kokteily som poškuľovala už veľmi dlho, ale keď že je celkom drahý, tak som sa k jeho kúpe nejako nikdy neodhodlala. Preto som rada, že som dostala šancu vyskúšať ho úplne zadarmo. :) 
V tomto článku sa dozviete všetky vlastnosti, ktoré má a čo na to všetko hovorím ja. Tak poďme na to.


Kokteil som užívala každý večer miesto večere počas 3 týždňov, keď že balenie obsahuje presne 21 porcií. K tomuto kokteilu som si dokúpila aj špeciálny šejker, ktorý je určený na presne tento kokteil. Cenu šejkeru si však bohužiaľ nepamätám, myslím že to bolo v akcií okolo 2 eur.

Ešte však než Vám prezradím môj názor na neho, tak sa poďme pozrieť ako ho charakterizuje Oriflame.


Charakteristika Oriflame:

Chutný a zdravý kokteil s obsahom bielkovín, Omega 3 a 6 mastnými kyselinami a nízkym glykemickým indexom. Prírodné zloženie poskytuje optimálnu výživu, zasýti, redukuje chuť na sladké a návaly vlčieho hladu. Patentovaná receptúra. S jahodovou príchuťou. 378 g
Prečo je tento výrobok jedinečný?

Kokteil Natural Balance má jedinečné úžasné vlastnosti:
Obsahuje prírodné výživné zložky - tri vynikajúce zdroje proteínov
Zloženie kokteilu Natural Balance je výlučne prírodné a optimálne vyvážené. Presne podľa toho, ako by mala prirodzene vyzerať naša strava. Zloženie zahŕňa tri vynikajúce zdroje proteínov, výťažky z jablka, šípky a zdravé rozpustné a nerozpustné vlákniny z cukrovej repy pre váš zdravý výživový príjem. Takto je telo schopné prijímať dostatok základných látok, vďaka ktorým môže zdravo fungovať a prosperovať.
8 rokov rozsiahleho výskumu a patentované zloženie výrobku
Kokteil Natural Balance je výsledkom viac ako 8 ročného rozsiahleho výskumu švédskeho profesora Stiga Steena a jeho tímu odborníkov. Pôvodne sa zameriavali na zlepšenie stavu pacientov po transplantáciách pľúc a srdca. No čoskoro prišli aj na to, aké úžasné pozitívne účinky má tento výrobok aj na udržiavanie telesnej hmotnosti a podporu výkonnosti u zdravých ľudí.
Vysoký podiel Omega 3
Kokteil Natural Balance obsahuje vajcia zo sliepok, ktoré boli kŕmené špeciálne zdravou potravou. V týchto vajciach je podiel Omega 3 a Omega 6 mastných kyselín 1:1, teda v rovnakom pomere ako sa nachádzajú v ľudskom mozgu.
Klinicky dokázané účinky na úbytok hmotnosti a doplnenie energie
Účinky kokteilu sú zdokumentované v rozsiahlej klinickej štúdii o udržiavaní telesnej hmotnosti, ktorú vypracoval profesor Stig Steen a jeho tím z Life Science Community v Igelösa, svetové výskumné stredisko a laboratórium pre výskum potravy a výživy.
Má nízky glykemický index (GI)
Uhľohydráty v kokteile Natural Blance Shake sú zastúpené v jablkách, šípkach a srvátke (mlieko). Jeho zloženie zabezpečuje pomalý príjem živín a udržiava stabilnú hladinu cukru v krvi.
Iba prírodné príchute
Príchute v kokteile Natural Balance sú prírodné a veľmi chutné.

Aké je jeho zloženie?

Kokteil Natural Balance je výsledkom viac ako 8 ročného rozsiahleho výskumu vo Švédsku. Jeho zloženie je jedinečné, patentované a základom sú čisté prírodné zložky v optimálnej rovnováhe.



Tri zdroje proteínov podporujú optimálne fungovanie buniek a spôsobujú pocit sýtosti, čo vedie k nižšiemu príjmu kalórií. To je dôležité pre chudnutie a udržiavanie telesnej hmotnosti. Optimálne vyváženie a pôsobenie proteínov, tukov a uhľohydrátov pomáha vášmu telu udržiavať stabilnú hladinu cukru v krvi.

Kokteil Natural Balance tiež obsahuje jablko, bohaté na pektíny, ktoré sú potrebné pre črevá. Obsahuje aj šípky, ktoré sú bohaté na vitamíny a vlákninu z cukrovej repy, dôležitú pre zdravie a správne fungovanie zažívacieho systému.

Výživová informácia , jedna porcia, 18g:
Energia 65kcal/280kJ
Proteíny 7,5g
Uhľohydráty 6g
Tuky 1,5g

Cena:
34,90 €


Dáme si na úplný začiatok takú malú hádanku. Viete akú farbu má jahoda

Odpovedali ste červenú? Tak to evidentne nepracujete vo výrobni jahodového Oriflame kokteilu. Podľa Oriflame je totižto jahoda piesková a to nie len farbou. Ale o tom neskôr.
Už len keď som otvorila sáčok, tak ma prekvapila nie len že neprirodzená farba "akože" jahody ale aj jej prudko umelý zápach, ktorý od jahody má asi tak ďaleko ako ja od Floridy. No dobre teda, povedala som si.... čo by som pre svoj blog neurobila, však že? A keďže som Vám už sľúbila, že tento kokteil budem naplno testovať. tak už sa nedalo cúvnuť a dúfala som, že chuť bude naprosto geniálna, rovnako ako píšu.


Tej myšlienky, že idem piť piesok som sa nemohla zbaviť ani pri dávkovaní. Ale však dobre no... opakovala som si, čo by som nespravila pre svoj blog, keď už som to sľúbila, chuť bude určite super.... presne ako píšu... či?
Tento naprosto skvelý umelo jahodový piesok som si dávkovala po 18 g každý večer a zalievala 250 ml mlieka. Môže sa zalievať aj vodou, ale ak by som to robila... už by som asi nebola medzi živými a radšej spáchala harakiri. No vážne, bez srandy.


Kokteil som miešala miešala miešala miešala miešala... a stále bol nerozmiešaný ... tak som miešala miešala miešala miešala ďalej ďalších 5 minút. No nepomohlo ani to, tak som si zobrala vidličku a rozmiešavala ňou .... miešala miešala miešala miešala.... no tiež nič.... Nakoniec som si zobrala metličku na varenie a taktiež miešala miešala miešala miešala... po cca 15 minútach miešania ma to fakt prestalo baviť. Tie nerozmiešané hrudky by videl asi aj slepý. Ale no dobre... čo by som nespravila pre svoj blog. To že sa mi po 15 minútach miešania vytvorila krásna pena, ktorá vyzerala celkom "efektne" asi ani nemusím vysvetľovať. 


Poďme na prvý glg... 
Hneď ako som túto vec dostala do útrob svojich úst tak som v momente schmatla do rúk krabicu a s plnými ústami rýchlo hľadala dátum expirácie. To nie je po záruke???? A to akože takto má chutiť???? SERIOUSLY???? Tak toto neverím že dokážem vypiť nie len že jeden pohár ale celkovo celé balenie za celé 3 týždne!!! Však odumriem !!!
Neviem čo Oriflame považuje za chutné, ale toto je skôr niečo NEchutné. Nedá sa to proste piť.... každý večer som sa neskutočne premáhala ... a spodok kokteilu som vždy musela vyliať, pretože tie usadené hrudky... to bolo už fakt hardcore aj na mňa. 

A že efekt chudnutia? Asi také, že každý večer mi z neho bolo fakt krásne zle, ťažko na žalúdku a nemala som chuť fakt nič jesť, ale nie že by som sa cítila skvelo a plno ako to Oriflame sľuboval, ale skôr tak že: Pre boha !!! Keď teraz uvidím hocijaké jedlo, tak uvidím aj ten kokteil vo mne ešte raz!!!

Tento kokteil absolútne neodporúčam ... hľadala som aj názory iných, že či ten môj náhodou nebola nejaká chybná výroba, alebo naozaj či nebol pokazený... no nebol, na Oriflame stránke v "názory a hodnotenie" link TU , som našla ďalších veľa negatívnych hodnotení.

A musím povedať, že si gratulujem že som mala v minulosti toľko rozumu a tento kokteil som si NIKDY nekúpila a tento som dostala zadarmo. Túto vec si kúpiť, tak by som si búchala hlavu do konca života. Minúť 35 eur na niečo takéto... tak na to potrebuje človek asi fakt veľkú dávku odvahy a neexistujúcich chuťových buniek, pretože táto grckoidná vec je asi to najhoršie čo som kedy pila a už to vo svojom obydlí nikdy nechcem vidieť, cítiť a ani o tom počuť. 
That´s all !
 


Mali ste už niekedy baby? Ja ho už nikdy v živote nechcem vidieť. Napíšte mi svoj názor, budem rada za každý komentár :)

13 komentárov:

  1. nemala som to, ale moja mamka si to dlhé roky chcela kúpiť až jej to raz priniesla kamarátka ochutnať, že jej to s radosťou dá pokojne aj zadarmo - mamke stačil glg a bola rovnako šťastná, že zato nevyhodila toľko peňazí :) inak pekná recenzia, aj keď negatívna.. dalo sa čakať, že takéto predražené kokteilové nápoje na chudnutie budú nechutné a bez efektu - je to len marketingový ťah a fakt by ma zaujímalo koľko žien si toto reálne kúpi a s chuťou dopije až po koniec sáčku..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochválenie :) Napísala som to len presne tak ako som si to aj naozaj myslela, pretože je to fakt úplne nechutné a nechápem, že ktorý normálny človek na túto umelú grcoidnú vec môže povedať slovko mňam. A samozrejme po tejto skvelej skúsenosti viem, že už viac nemám špekulovať s kokteilmi a la chudnutie :D

      Odstrániť
  2. Perfektne spísané aj keď to nie je pozitívne :D dobre vedieť že môj názor na takéto veci pre "chudnutie" zostane stále nezmenený. Schudnúť samo od seba proste nejde

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Presne ako vravíš, takéto veci na chudnutie naozaj neodporúčam a určite už nikdy viac nebudem chcieť experimentovať po takejto úžasnej skúsenosti.

      Odstrániť
  3. Konečne niekto kto na tento humus napísal pravdu :D Ja vo všeobecnosti nemám rada oriflame, pretože to je jediná značka kde nájdem butylparabén aj metylparabén v jednom výrobku. A nielen to, ale aj ostatné svinstvá. A že prírodná kozmetika.
    Tiež som mala možnosť vyskúšať si nejaké veci z rady Wellness - a to čoko tyčinky a tento humus v čokoládovej podobe. Tyčinky môj žalúdok ešte zvládol, no to čokoládové svinstvo mi zaručilo troj-dňové kŕče v žalúdku a to že som takmer odpadla. Takže nikdy viac. Jedine v prípade že sa budem chcieť zasamovraždiť. Nechápem ľudí čo píšu že to pijú a ako veľmi im to chutí a aké to je zdravé.
    Ozaj skvelý článok, páči sa mi ako si to napísala ako aj to, že sa netváriš že oriflame je dokonalá značka a taktiež aj všetko od nich je dokonalé :) rešpekt! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :D Osobně bych si něco také takového nekoupila. Ale vyzkoušet se má všechno že :D
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako vravíš, vyskúšať by sa malo všetko, avšak je dobré sa poučiť aj chýb iných :D Takže ja som sa poučila sama na sebe a verím, že už nikdy viac nebudem chcieť podobný humus skúšať. :D

      Odstrániť
  5. Tá cena je šialená a len si mi potvrdila to, čo som si o tomto produkte myslela aj bez vyskúšania :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šialená je možno aj slabé slovo, ak zohľadníme tú chuť a celkovo následky... čiže, že mi z toho bolo vždy pekne zle a že efekt chudnutia? Seriously? 0 bodov ....A to si ešte asi nevidela, že Oriflame má v ponuke aj Wellnes polievky a taktiež tyčinky na chudnutie... Špargľová alebo paradajková s bazalkou 14 porcií stojí 34,9 € ... a tyčinky sú buď čokoládové alebo ovocné 7 kusov za 14,9 €. Takže ako mám dosť ...keď pozriem na tie sumy, tak už som aj najedená aj keby som bola maximálne hladná :D

      Odstrániť
  6. Super článok a páči sa mi, že je to aj pravdivo napísané aj keď negatívne :D Ja osobne som ho neskúšala a ani neplánujem, je to len predražený marketingový ťah :)

    pozývam ťa na môj novozaložený blog: http://christyshades.blogspot.sk/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som to neskusala, ale dobre vediet, ze ani skusat nemam :/

    Pozyvam na Valentinsku giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nikkie, nedá sa mi nereagovať ;) chuťovo koktail nieje niečo extra, v porovnaní s inými značkami však v pohode. Ja som ho užívala a užívam dodnes, nie kvôli chudnutiu ale kvôli fakt závažnému zápalu žalúdka. Toto bola jedna z vecí ktorá mi pomohla dať žalúdok ako-tak dokopy, za čo vďačím kamarátke ktorá mi ho poradila. To čo lekári s ich úžasnými liekmi nevedeli spraviť za pol roka, tento koktail dal dokopy za cca 3 týždne. Čo sa ale chudnutia týka všeobecne je veľmi naivné myslieť si, že za 21dní sa udejú zázraky a tobôž nie s akýmkoľvek koktailom :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Za seba musim povedať že mne chutí len vanilkový, jahoda je fakt hnus ale pijem ho na raňajky a mixujem s ovocím, semienkami, orieškami a večer napr. cvikla, zelerove stonky, špenat aaaatd a chutí mi to pijem to cez pol roka...schudla som a upravil sa mi dost zdravotný stav..problémy s trávením a vyprázdnovaním su fuč a upravila sa mi aj pleť..toť moja skúsenosť s kokteilom

    OdpovedaťOdstrániť