pondelok 6. apríla 2015

External USB Keyboard / Spolupráca s postovnezdarma.cz




Ahojte ... :)

Dnes bude ďalšia trochu nezvyčajná recenzia, keďže som si k testovaniu od postovnezdarma.cz vybrala externú USB klávesnicu. Občas sa mi totižto stáva, že potrebujem cez mobil písať viac a dotykový displej je potom naozaj veľká otrava. :)  




Vybrať sa dá z dvoch farebných prevedení a to čiernej a ružovej. Ja osobne som nevedela, že ktorú mi vyberú, avšak predsa len som dúfala v ružovú. :) Po rozbalení a zistení, že presne tú mi aj poslali ma naozaj veľmi potešili.
Klávesnica je naozaj malá a zmestí sa mi dokonca aj do kabelky. :) Je to výhoda, pretože keď si dokúpim redukciu k môjmu 10" tabletu, tak ju môžem nosiť spolu s ním a používať. Je rovnako dlhá ako spomínaný tablet a dobre sa na nej píše.



Je vyrobená z umelej kože, nesmrdí, vyzerá efektne a taktiež farba sa mi veľmi páči. :)



Klávesnica má aj 3 diódky, ktoré ukazujú funkciu num lock, caps lock a scroll lock. Po pripojení klávesnice napríklad k mobilu bliknú všetky tri naraz. 



Pripája sa jednoducho cez micro usb :) Všetky moderné telefóny a tablety už toto pripojenie majú, takže nie je problém.





Mne sa podarilo túto klávesnicu pripojiť k môjmu druhému telefónu:  Samsung Galaxy S2 a mamininému Sony Ericsonu. K môjmu terajšiemu telefónu Samsung Galaxy S4 mini sa klávesnica nepodarila pripojiť :( Čítala som, že zrovna tento telefón nepodporuje OTG pripojenie :( Takže to nie je chyba klávesnice ale Samsungu. Čiže odporúčam pred kúpou klávesnice najskôr preveriť, že či Váš telefón a aj verzia androidu/iOSu/Windowsu OTG podporu má.


Dá sa na nej písať samozrejme aj so všetkými slovenskými znakmi.






Charakteristika zo stránky postovnezdarma.cz:


Prídavná klávesnica k tabletu sa pripojuje pomocou mikro USB káblu. Samotná klávesnica je zasadená do kvalitného obalu z umelej kože v čiernej alebo ružovej farbe.

Vlastnosti:
Micro USB
Rozmery: 26,1 x 12,7 x 0,8 cm
Hmotnosť: 250 g
Farba: čierna, ružová

Cena: 21,36 €
Link TU


Mne klávesnica vyhovuje a určite ju budem využívať aj naďalej... len ma mrzí to, že môj terajší telefón nemá podporu. Máte s podobnou klávesnicou skúsenosť? :) 

A na záver malá ukážka ;)

Ľavou rukou som držala kameru a pravou písala, tak sa ospravedlňujem za roztrasenosť :D A taktiež stav mojich nechtov si nevšímajte ;) Dnes lakujem :D


6 komentárov:

  1. Voci tomuto obchodu mam uz totalnu averziu a to presne kvoli recenziam na blogoch. Zaujimave, ze este nebola ani jedna recenzia od niekoho, kto by tam nakupil za vlastne prachy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to som akurát chcela napísať. Pritom to ani nie je obchod, ako píšu na stránke iba "sprostredkovateľ" Tovar príde priamo z Číny, s niekoľkonásobnou prirážkou. :)

      Odstrániť
  2. pekný príspevok :)
    Aj ja by som bola rada ak by ste si pozreli môj blog a zanechali tam pekný komentár
    tu je darkbrown

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super klávesnice :-).
    Zvu vás všechny na giveaway, ve které můžete vyhrát úžasné sérum na řasy určené pro zhuštění, prodloužení a větší objem řas :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som tak zvyknutá na písanie na mobile, že táto klávesnica by mi bola zbytočná. Ale super:)

    http://baribircak.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj. Velmi rada ta citam :) aj tento tvoj prispevok ma zaujal :) vela stastia a aspon takychto super prispevkov alebo lepsich ak sa to vobec este da. Dúfam, že aj ja budem raz taká dobrá a populárna ako ty.

    Inak, aj ja velmi vela pisem na mobile a i ked som zvyknita, s klavesnicou by to urcite islo lepsie.

    Zacinajuca blogerka:
    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť