nedeľa 7. júna 2015

Recenzia na melónový REVO balzam - organický balzam na pery :)


Ahojte ... :)
Na tele plavky, na pokožke dotyk slnečných lúčov a na perách melón. Čo viac si môže nie len v lete žena priať? :)
Na Slovensko z Ameriky totižto dorazila značka balzamov na pery Revo, ktorá sa postará nielen o Vaše pery, ale aj o chuťové a čuchové zmysly.
Najchutnejší a zároveň najvoňavejší balzam aký som kedy mala... a že ich som ich mala a mám veeeeľmi veľa. Občas mám pocit, že som ho viac zjedla ako natrela na pery, je totižto tak sladunký a tak melónový. :) Mňam .. pripomína mi vôňou hubbabuba žuvačky a chuťou čerstvý sladunký melón.
Melónik sem, melónik tam ... ja ťa všetok vypapám ... :D
Nominujem sa na Revokobylku :D
(šiši mi... don´t worry)
Tento malý rozkošný zázrak som vyhrala v súťaži, ktorú Revo usporiadal na ich Facebookovej fan page. Postupne robia súťaže o všetky chute, tak sa kľudne zapojte aj Vy. Link na ich stránku: Revo Balzam
Zapojila som sa asi už do 3 takýchto súťaží a vždy sa hralo o inú príchuť (čerešňa, mandarínka, melón ). Mala som šťastie, pretože som vyhrala práve ten, po ktorom som najviac pokukovala. :) Tešila som sa pretože ma zaujal celkovo :) A balzamy na štýl Eos proste milujem, pretože je to šikovné a praktické balenie, ktoré sa vo svete nikdy nestratí a už vôbec nie v mojej balzamovej zbierke. Takže som ho chcela nie len kvôli jeho zelenej farbe (no dobre, možno aj to zabralo), ktorú milujem. :)
Možno ste si niektoré pomysleli: "Aha, ďalšia kópia Eosu."
Tak na to teda rozhodne rýchlo zabudnite. S Eosom má totižto podobný len výzor balenia... That´s all. Každá maniačka do Eosov by podľa mňa mala vyskúšať aj Revo. :)


Oproti Eosu bude taktiež cenovo dostupnejší (4,99€) a môžte si ho zakúpiť na stránke revobalzam.sk

Dosť kecov a poďme sa na neho pozrieť bližšie.


Asi sa pýtate, že čo je vlastne tento balzam zač a z čoho sa vlastne vyrába?
Obsahom tohto chutného balzamu je najmä vitamín E, Aloe Vera a kombinácia prírodných olejov. Pery sú vďaka nemu krásne vláčne a hydratované po dlhú dobu kým ho nezjete z pier. (Fakt sa nedá nejesť ho).
Na každom balení je taktiež uvedené celé jeho zloženie a Made in the USA.



Jeho obal je naozaj veľmi jednoduchý ale tá zelená ma jednoducho dostala. :)
Na vrchnej časti obalu sa nachádza takáto nálepka.

A na spodnej časti názov REVO :)

Na boku balenia sú tri lesklé vlnky, ktoré podčiarkujú celkový jednoduchý výzor obalu. :) 


Ale poďme sa konečne pozrieť čo tento malý zázrak ukrýva vo svojom vnútri.


Hneď po otvorení určite zaujme nie len jeho sýto ružová farba ale aj jeho pologulatý vzhľad, ktorý je na vrchole zarovnaný. 

Vďaka jemu skosenému vzhľadu sa mi lepšie nanáša na pery ako Eos. A aj napriek tomu, že je farebný, tak na perách farbu neuvidíte žiadnu.

Celkovo tento rozkošný balzam odporúčam a chcem vyskúšať všetky ostatné príchute. :)


A ako vyzerajú všetky ponúkané príchute? :)
Rozkošne, sladko a krásne farebne. :)
Najradšej by som ich mala hneď a zaraz všetky vo svojej zbierke.


Mäta
Mandarínka
Jahoda
Čerešňa
Granátové jablko
Melón
Černica
a Žltý melón - mäta

Mňamózne :)

Čo na neho hovoríte Vy? :) Už ste vyskúšali niektorý z dostupných príchutí?
Ak nie ... odporúčam ..


Na záver chcem poďakovať za šancu získať tento chutný zázrak vo Vašej súťaži a vyskúšať opäť niečo nové, stal sa mojim obľúbencom.

9 komentárov:

  1. O organickosti sa naozaj hovoriť nedá, lebo v zložení sú látky, ktoré by organické balzamy obsahovať nemali ;) ale vyzerá lákavo, to musím uznať.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aaaaaha, ďakujem za informáciu. Uvádza si to tak predajca a zloženie napísané inde než na tom obale som na internete nenašla. Som skúšala hľadať nejaké, ktorému viac porozumiem, lebo mnohé tie názvy ani nepoznám.
      Takže ďakujem za upozornenie a názov premenovávam :)

      Odstrániť
    2. Tak netreba veriť všetkému, čo sa píše, má tam chemické veci.. :) Ale tak to mu na česti zase neuberá, len potom nechápem tú ich reklamu.. :)

      Odstrániť
  2. Podla mna su tie balzamy otrasne ;D vobec nehydratuju a nefarbia ,iba sladko chutia a vonaju

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že nefarbia som rada, ale to že nehydratujú ... čo ja viem, ja nemám nejako popraskané pery alebo čo, že by som vedela zistiť rozdiel. Testujem ho týždeň a v pohode :D Tak možno na nejaké problémovejšie pery fakt nepomáha, nehovorím že nie.

      Odstrániť
  3. Líbí se mi takové balení balzámů. EOS mám summer fruit a moc mi nevoní. Tento balzám jsem ještě nezkoušela. Mám teď doma tolik balzámů, že je snad ani nestihnu všechny spotřebovat. :-) EOS (si myslím) je dražší, protože je přírodní.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mám jahodový ( taktiež som vyhrala na ich stránke :) ) a vonia pekne aj sladko chutí, len tiež nechápem prečo všade o sebe píšu že sú organický keď nie sú :) zbadala som zloženie a na prvom mieste hneď výrobok z ropy, tak sa to aj obávam si dávať na pery :) ale docela mi aj vadí ten plastový obal :) asi som už zhýčkaná takým mäkším ako keby pogumovaným eosom :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Včera mi písali správu po tom, čo som stiahla z názvu svojo organický po Veronikinom komentári vyššie, že balzam sa považuje za organický aj keď nie je 100% organický.
      Mne obal nevadí :) krásna zelená a materiál mi je fuk :D aj tak sa s ním furt hrám, otváram zatváram...

      Odstrániť