nedeľa 12. júla 2015

Review Softlips Cube - Vanilla - americký balzam na pery

 
 

Ahojte :)


V dnešný deň, ktorý trávim v práci som sa rozhodla, že je čas priniesť Vám recenziu na ďalší balzam, ktorý som tak isto dostala na recenziu. :) Ako ste si už z nadpisu mohli všimnúť ide o balzam na pery, ktorý pochádza z USA a jeho názov sa nesie v znamení jemných pier- soft lips.
O tomto balzame som už u pár blogeriek čo to málo čítala, avšak nikdy som sa o neho viac nezaujímala, pretože sa u nás nedal bežne kúpiť a viem, že mnohé si ho buď objednávali zo zahraničia, alebo si ho jednoducho počas dovolenky v cudzine nakúpili. :) Avšak teraz sa konečne dostal aj ku mne a som za to veľmi vďačná firme, ktorá mi ho poskytla na recenziu. :) Keďže som mala možnosť vybrať si príchuť, tak som si vybrala vanilku, ktorú mám veľmi rada.
Ide o firmu Softlips.sk, ktorá tieto balzamy prináša priamo k nám na Slovensko z USA a zakúpiť si ich môžte priamo v ich e-shope : Balzamnapery.sk.
 
Takže čo je teda tento balzam zač a prečo sa ho oplatí mať?
 
Mňa osobne ihneď zaujal svojím obalom, ktorý má pripomínať kocku ľadu a aj napriek zaujímavému obalu je celkom jednoduchý a praktický. Už poznáme viacero balzamov na pery, ktoré sú vajcového tvaru... toto je však kocka, ktorá v sebe ukrýva taktiež pologuľatý balzam, ktorý sa skvele a jednoducho nanáša presne tak, ako sme mnohé už zvyknuté. :)
 
Poďme však ďalej. :)
 

 
Na ešte zabalenom balzame sa nedá nevšimnúť si, že obsahuje 5in1. Takže čo to pre nás znamená?
Balzam má hydratovať, vyživovať, chrániť, vyhladzovať a skrášľovať. :) Znie to super, však? Ale aby sme si nehovorili len o "reakcii" pozrime sa aj na "akciu".
 ✔ Hydratáciu balzam zabezpečuje hlavnou zložkou, ktorou je bambucké maslo, vďaka ktorej pery dlhodobo hydratuje, zjemňuje a zároveň aj lieči ubolené a popraskané pery.
 ✔ Vyživovanie majú na starosti antioxidanty, vitamíny A,C a E, ktoré regenerujú pokožku a prinášajú jej úľavu.
 ✔ Chráni Vaše pery pred UV žiarením vďaka SPF15, preto je ideálny aj na leto či hory, kedy je slnko prudké a Vaše pery dostávajú zabrať.
 ✔ Vyhladzuje a odstraňuje pocit drsnosti, vďaka omu zanecháva pery hladké a hodvábne jemné.
 ✔ Skášľuje pery vďaka jemnému a prirodzenému lesku.




Odfotila som taktiež aj celé jeho zloženie... priznám sa, že pre mňa sú tie všetky názvy španielska dedina a neviem čo to sú za látky... V tomto som slabá blogerka :D ale ak by som mala všetko riešiť čo na seba a do seba dávam, tak by som mala toľko fóbií ako Monk... tak radšej žijem v nevedomí ... a snáď to raz neprejde až do bezvedomia :D Ale beriem to skôr tak, že potom by som už nemohla nič jesť, piť a ani dýchať... či?
 

 
A čo nám o ňom povie samotný predajca
Charakteristika predajcu:
 
Tieto úžasné balzamy na pery si Ťa získajú nielen svojim pútavým a praktickým obalom v tvare ľadovej kocky, ale najmä svojou neodolateľnou vôňou, vyživujúcim a hydratujúcim účinkom na Tvoje pery. Jemne chladivý pocit po nanesení Ti zľahka osvieži pery a následne Ťa príjemne prekvapí svojou intenzívnou a dlhotrvajúcou vôňou mäty, granátového jablka alebo sladkastej vanilky.


Dizajn a vlastnosti tohto balzamu sú naozaj skvelé, avšak má ešte jednu zaujímavú vlastnosť, ktorá ma doslova prekvapila a nečakala som to. :) Keď som si ho prvý krát dala na pery, tak som cítila taký strašne chladivý až štipľavý pocit... a pery mi tak jemne brneli ... čím viac si ho dávam na pery, tým menej to už cítim, ale prvý krát to bolo také... zvláštne... ani nie nepríjemné ani nie príjemné... neviem to charakterizovať... ale bolo to asi tak ako keby som si priložilaozajstnú ľadovú kocku a mala ju položenú na perách dlhšiu dobu. :)
 
Konzistenciou mi taktiež vyhovuje, pretože nie je na perách nejaký extrémne lesklý a tekutý, ale skôr taký maslovejší, či ako to nazvať a drží na perách a nerozteká sa kade tade. :) Taktiež sa mi veľmi dobre používa pod môj NUDE rúž a úplne ho stačí naniesť len v 1 jedinej vrstve. 
Hydratáciu popravde veľmi posúdiť neviem, pretože veľmi málo mávam popraskané pery (skôr v zime) a momentálne sú moje pery OK a keďže som maniačka na balzamy, tak balzamujem o 100 šesť tak asi ani nestíhajú vyschnúť a popraskať
 
Vôňa je veľmi príjemná prírodného charakteru ... necítiť žiadne umeliny, prípadne zápach a taktiež veľmi dobre chutí, samozrejme sladko :) Nie až tak ako Revo ale nesťažujem si... aspoň nie som furt hladná. :D


Áno, ešte stále som Vám neukázala ako vyzerá jeho vnútro .. tak poďme už teda na to :)


Ako som už spomínala, jeho tvar je klasický pologuľatý ako sme už pri mnohých balzamoch zvyknuté. :) 



Mne tento tvar balzamov vyhovuje asi zo všetkých najviac, pretože sa mi jednoducho nanáša a nemusím vysúvať a zasúvať nejakú tubičku niekam a neviem čo všetko. Lenivá som ale bude aj horšie. :D


Balzam má 6,5 gramu a s jeho veľkosťou sa Vám vojde hoci aj do tej najmenšej kabelky.


Malý balzam s velkým potenciálom ? Aj tak by som ho možno nazvala :) 




Okrem vanilkovej príchute, ktorú som si na testovanie vybrala ja sú dostupné ešte ďalšie dve.
 






Príchute:
 
Granátové jablko a čučoriedky
Vanilka
Mäta 
 
 
 
 
Ako Vás zaujal tento balzam? Máte s ním už skúsenosti, prípadne počuli ste už o ňom niečo a chceli by ste ho skúsiť tiež? :) Dajte vedieť dole do komentára. :)
 


7 komentárov:

  1. Já mám od nich ten s granátovým jablkem a borůvkou a jsem s ním velmi spokojená. Při nanesení mám taky chladivý pocit, ale je velmi dobrý. Nádherně voní a sladce chutná.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá strašne zlato a elegantne zároveň :D Fakt ..
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento jsem také od nich dostala na vyzkoušení, jen mě docela dost naštvalo, že mi nabídli, ať si vyberu jaký chci, vybrala jsem si borůvkový a poslali mi tento :(...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekný čkálnok a tie balzamy sú naozaj lákavé :)

    Určite sa zapoj do mojej GIVEAWAY:
    http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk/2015/07/sutaz-s-findkeyeu-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už som o tejto kocke ľadu počula, ale veľmi ma neohúrila. :/
    www.danycuks.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. rozmšľam nad takýmto balzamom ale kamarátka tiež spomínala že ju štípal tak ho najprv vyskúšam a rozhodnem sa potom:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. rozmšľam nad takýmto balzamom ale kamarátka tiež spomínala že ju štípal tak ho najprv vyskúšam a rozhodnem sa potom:)

    OdpovedaťOdstrániť