utorok 14. júla 2015

Vyhodnotenie magorskej GA :)


 Ahojte ... :)


Celý jeden mesiac ste mohli spolu so mnou oslavovať moje úspešné magisterské ukončenie vysokej školy :) Tým, ktoré tak spravili a do GA sa zapojili veľmi ďakujem, taktiež samozrejme aj za gratulácie :) Avšak je čas vyhlásiť výherkyňu tejto krásne paletky :)
Vyhlasovanie je troška netradičné...papierikové a žrebovanie uvidíte na videu, v ktorom som troška grambľavá... na koľko jednou rukou som držala kameru a snažila sa natáčať to čo som mala... a druhou žrebovala :D BTW.... všimnite si ako misku premiešavam rukou a zrazu jeden papierik chce vyskočiť von ale nepodarí sa mu to a zostane visieť na "ušku" misky. Brala som to ako znamenie, že presne ten papierik sa dožaduje vyžrebovania a presne ten som vzala aj do rúk. :)
Keďže sa Vás zapojilo len 26, preto som losovala papierikovo a nie cez random org... a navyše z tých 26 som 2 musela vylúčiť ...1 nesplnila sledovanie na GFC + pripojila komentár o zdieľaní (pričom nezdieľala) a druhá sa zapojila až dnes. Mrzí ma to, ale pravidlá sú pravidlá dievčatá... nebolo by to voči ostatným fér. :) A však mrzieť Vás to nemusí, ešte 3 čitateľky a vyhlásim ďalšiu oslavovaciu GA na počesť tomu, že Vás už bude 200... Wau, úžasné číslo a moc moc sa teším, že Váš záujem o môj blog stále rastie a stále Vás baví.




Takže koho bude čakať v najbližších dňoch táto paletka s 2 menšími prekvapeniami u neho doma? :)




Fúúúú ani si neviete predstaviť koľko mi dalo roboty nastrihať papieriky, "pomenovať" a poskladať :D Vďaka random org to bolo vždy šup šup. :)



A tu už sú v žrebovacej miske.



Video zo žrebovania :)








A ak by Vám náhodou nešlo video (lebo stráááááááášne dlho sa nahrávalo), tak pridávam aj vyžrebovaný lístok. :)


Obrovská gratulááááááácia :)




Napíš mi prosím buď na môj mail, alebo do správy na FB kvôli kontaktu na teba ... aby som vedela, že kde ti môžem tvoju výhru aj s 2 malými prekvapeniami poslať. :)














6 komentárov:

  1. Juchu juchu.:-) :-) - konecne u nikkiee:-) som vyhrala.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Gratulujem :) Teším sa s tebou o to viac, že ty si jedna z mojich verných stálych čitateliek... stále sa zapájaš aj tu aj na FB a komentuješ. :) Takže vyhrala si oprávnene :)

      Odstrániť
  2. Gratulujem :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway : http://aduliksun.blogspot.sk/2015/07/giveaway-za-36-000-pozreti-na-blogu.html :)

    OdpovedaťOdstrániť