sobota 5. septembra 2015

Metallic Tattoo - Hit leta 2015 / Spolupráca s Bižutéria a pekné vecičky

Ahojte ... :)

Je mi jasné, že tieto tetovania nie sú pre mnohé z Vás žiadnou novinkou a už ste ich určite niekde videli, prípadne vyskúšali, pretože toto leto kto ich nemal bol OUT. Je to tohtoročná módna vychytávka :) Avšak aj tak verím, že niektoré z Vás nad nimi len rozmýšľali kvôli tomu lebo nevedeli ako dlho jej vydržia a či vôbec niečo znesú... čiže či nebude za 5 minút komplet ošúpané.
Aj presne to bude prioritou tejto recenzie.

Metalické tetovania mi ponúkli z e-shopu Bižutéria a pekné vecičky s tým, že som si mohla od nich vybrať akékoľvek podľa môjho gusta. :) Vybrala som si také, kde boli labky (fotky nižšie), avšak nejako sa poplietla objednávka a prišlo mi domov inšie, ktoré sa mi taktiež veľmi páčilo a nechcela som, aby mi ho menili :) Takže mi to nejako nevadilo... a tie labkovské som si doobjednala na vlastné náklady. Preto uvidíte v tomto článku dvoje "pláta" metalických tetovaní. :)
 
Začnem teda tým, ktoré som dostala na spoluprácu :)
Pierka sú veľmi in a najmä medzi metalickými tetovaniami asi najrozšírenejší a najpoužívanejší vzor... možno práve pierka boli dôvodom, prečo sa mi práve toto pláto zapáčilo a nechcela som sa ho vzdať aj po zámene objednávky. :)
Jediný vzor, ktorý asi nevyužijem je krížik na koľko nie som veriaca a tým pádom by to ku mne nešlo. :)


Druhé "pláto" je to, ktoré som si doobjednala na vlastné náklady, pretože milujem packy... veď ich vlastne už mám aj vytetované v čistočiernej variante na členku. Tak why not aj toto ? :)

 
Vzadu na oboch plátach je napísaný postup aplikácie na kožu :) Ide o jednoduchú záležitosť na koľko podľa mňa všetci keď sme boli malí sme si dávali tetovačky zo žuvačiek všelikde možne a boli sme potom obrovskí machri. :)

Ale ak to náhodou nepoznáte :) tak samozrejme menšia fotková ukážka. :)
 
 Ako prvé si vystrihnite vzor, ktorý si chcete "vytetovať" :)
Odlepte z neho vrchnú ochrannú fóliu... a následne ho nalepte vzorom na kožu na miesto, ktoré ste si vybrali ako vhodné na aplikovanie :)
 
Ďalej je len na vás, či si daný papierik namočíte priamo pod tečúcou vodou... alebo na to použijete namočenú hudbu. :) Ja som si pre aplikáciu tetovaní zvolila hudbu, ktorú som pár krát priložila k tomuto papieru, aby sa navlhčil a tetovanie sa tak prilepilo na kožu. :)
Keď už je papierik dostatočne vlhký a tetovanie máte prilepené na koži, tak sa Vám ten papierik začne kĺzať a ide úplne jednoducho dole... bez vyvinutia sily. :D
Takže papieriky nešklbať ! :)
 

A presne takto už vyzerá mnou vybraný vzor pekne krásne pricapený na koži v oblasti airbagov :)
 
 
Taktiež som si vybrala ešte diamant a dala som si ho dole na pravú stranu brucha :P
 
 
Tadáááááá
Shine bright like a diamond :)
 
 
A nakoniec som si vyzdobila aj pravú ruku šípkami a dvomi "náramkami".
Čo poviete ? :) Ten prvý čierny náramok sa mi moc nepodaril na koľko som si ho odstrihla krátky a potom mi ho už nešlo dorobiť, tak som ho nechala tak... šikovná som no... ale to vy už dobre viete čo ma čítate dlhšie :D Nevydalo...
 

Tieto tetovania som si dávala na kožu v jedno krásne slnečné ráno s tým, že som vedela, že poobede sa pôjdem kúpať na celý deň na jazero. :) Ako som už spomnala, chcela som hlavne otestovať jeho výdrž po celodennom opalovaní, jašení sa a kúpaní.
 
Tetovania ma doslova prekvapili... a nie len tým, že vydržali počas celodenného kúpania... ale nepohlo s nimi skoro nič ani na druhý deň, keď som celodenné kúpanie zopakovala :)

 

Deň 1.
Po celodennom kúpaní


Hneď ako som večer po celom dni pri vode prišla domov, rozhodla som sa Vám odfotiť čo sa s tetovaním stalo... respektívne nestalo :) Fotky berte troška s rezervou... keďže som mala ešte na sebe plážové šaty a pod tým plavkový vrch :)

 
Ako vidíte tak tetovanie WILD zostalo takmer ako nové :)
 

Na ruke sa ošúpalo troška na zápästí... ale inak stále bez nejakých veľkých zmien :)

 
A taktiež aj šípky zostali ako nové.

Deň 3.
Po dvoch celodenných kúpaniach a následnom leňsošení ďalší deň :)
 
Večer na tretí deň už boli tetovania viditeľnejšie poškodené... ale aj napriek tomu som si ich nechala ešte pár dní kým sa úplne celé neošúpali :) 

 
Ošúpanie bolo najviditeľnejšie na zápästí...
 
 
Už aj horná šípka začínala byť malinko ošúpaná a prestala vyzerať novo... :)
 
Ešte jeden pohľad na zápästie :)

Najhoršie bol na tom diamant, ktorý už ani ako diamant nevyzeral...

WILD vyzeralo ešte stále celkom schopne ...až na to, že pomaly strácalo lesk 

 
Aj šípka mala len nejaké menšie "zranenia"
 
Za to tieto 3 šípky vydržali zo všetkých najdlhšie :) A vyzerali ako stále nové...
 
 
 
Metalické tetovania vydržia v podstate dlho ak si na ne dávate aj troška pozor... ja som ich mala okolo týždňa... ale potom to už vyzeralo horšie a horšie. :) V tejto recenzií mi skôr išlo o to, že som chcela ukázať, že Vám to vo vode hneď nezíjde dole a dá sa s tým kúpať. :)
Takže to je pre dnešok už úplne všetko :)
A dajte mi vedieť dole do komentára, či ste takéto tetovanie už skúšali aj Vy a že čo na to hovoríte. :)
 
 

7 komentárov:

  1. Měla jsem takové metalické náramky a ty mi vydrželi asi 3-4 dny intenzivního koupání v bazénu i moři. Byli snad od I-am. Pak kámoška koupila na dámskou sleepover nějaké u vietnamců a byli mnohem hezčí a kvalitnější. Navíc o 100CZK levnější :DD
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky jsem ho v létě měla, tohle bylo takové moje letní must have :)

    20 Knižních Faktů

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hezké tetování, letos to opravdu frčelo :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super, že jsi to takto otestovala :) Já teda myslela, že to vydrží méně... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také jsem ho měla :) povedlo se mi sehnat za super cenu, akorát se mi obtisklo na hodinky, když jsem se spotila a musím vyčistit celý ciferník zevnitř...
    Ráda bych tě pozvala k sobě na giveaway :)
    www.getmovincz.blogpsot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nebylo by víc fotek těch prvních koziček? :)

    OdpovedaťOdstrániť