piatok 8. januára 2016

Môj Wishlist na rok 2016 aneb čím u mňa určite zabodujete?



Ahojte ... :)




Pôvodne mal byť tento wishlist vianočný, avšak posledných pár dní pred Vianocami som sa v podstate nezastavila a ani sa nedostala k PC a internetu. Len pár dní dozadu sme dostali kľúče od bytu a začala sa veľká.... priam obrovská rekonštrukcia a sťahovanie mojich veľa ... veeeeeeeľa vecí. Ospravedlňujem sa aj touto cestou, že som zanedbala predvianočné a vianočné články a taktiež Vám moje drahé čitateľky nepopriala šťastné a veselé. Dúfam, že mi to odpustíte a napravím to minimálne nasledujúcim článkom a tými ďalšími, ktoré sa bude zaoberať darčekmi, ktoré som na Vianoce dostala. Nie je toho vôbec veľa.... popravde je toho asi najmenej za celý môj život :D Asi som slabo poslúchala... ale nie. Nedostatok darčekov spôsobuje nakupovanie veľmi veľa vecí do bytu, ktoré sú potrebné.... ale to až zas niekedy nabudúce v inom článku. :)



  • Power bank
Ako prvé mám na svojom zozname externú nabíjačku veľkosti 30 000 mAH, ktorá by sa mi hodila na nabíjanie 2 telefónov, 2 tabletov a malého noťasu. Niekedy mám fakt o zástrčky núdzu a zišla by sa mi najmä v práci, keďže mám pod stolom dosť nešťastne riešenú zástrčku a už som si skoro niekoľkokrát mobil zhodila. S mobilom trávim v podstate celý deň v práci, takže ho ždímam. Výhoda je akurát to, že tento môj nový mobil, ktorým som si urobila radosť pár dní pred mojimi narodeninami má o niečo väčšiu baterku ako ten predchádzajúci... nevýhoda však je, že sa s ním hrám viac ako s tým predchádzajúcim :D Takže asi tak nejako. A taktiež verím, že o takúto baterku by sa somnou pobil aj môj drahý snúbenček, keďže odomňa na Vianoce dostal tablet a tiež musí nonstop nabíjať, keďže sa furt hrá.
Baterka ukazuje výšku nabitia/vybitia v percentách od 0-100. Taktiež špeciálne táto baterka má aj LED svetielko :) A tým pádom, keď že baterka má až 30 000 mAH, tak tipujem, že aj strašne dlho vydrží svietiť a tým pádom sa nemusíme báť tmy ani pri výpadku elektriny. Šikovné ...
Cena takejto externej nabíjačky je okolo 38-45 eur.






  • Externá baterka zabudovaná v kryte
Ďalej tu máme vec podobnú prvej veci. :D Ide takisto ide o externú baterku s tým rozdielom, že táto sa nasádza priamo na mobil, keďže ide o baterku a kryt na mobil v jednom. Ako som už spomínala, v novembri som si spravila radosť novým telefónom a to konkrétne Samsung Galaxy S6, keďže som si myslela, že môj Samsung Galaxy S4 mini doslúžil. Musel ísť chudák na reklamáciu, pretože sa reštartoval sám od seba a zrazu sa reštartoval tak, že už sa nedal vypnúť. Nakoniec mi ho však skrz reklamáciu opravili ale to už som sa tešila z S6. :) Tento môj krásny telefónik v čiernej elegantnej farbe je mojim verným spoločníkom všade kam sa len hnem, síce mi aj počas hrania vydrží na pomery iných dlho... skoro celý deň, ale od veci by takáto krásna baterôčka v obale nebola.

Najlacnejší som našla za 27 eur najdrahší okolo 50 eur.
  • Red Head
Ku koncu roka 2015 som začala trošička experimentovať s farbou mojich vlasov. Priznám sa, že od malička som chcela byť blond, pretože sa mi blond barbie páčili viac ako brunetky. Vždy som chcela vyskúšať aké by to bolo byť blond... ale zrejme by som vyzerala ako kurča a vôbec by mi to nepasovalo. Síce som túto myšlienku zatiaľ úplne nezavrhla... a raz by som to skúsiť chcela, ešte na to čas neprišiel a zrejme ani tak skoro nepríde, keďže prefarbenie na blond chce veľa času, námahy, financií a zdravých vlasov. Hnedé vlasy sú moje prirodzené vlasy... čierne som už mala na maturite... melíry všemožného druhu som už tiež mala.... dúhu vďaka kriedam na vlasy takisto... avšak červenú som ešte nemala a je všeobecne známe, že práve červená teraz dosť fičí. Moja mama povedala, že keď ide von, tak všade samé červené hlavy... fúúúú... dúfam, že sa medzi nimi nestratím... pomyslela som si. :) Ale predsa len som si v drogérke kúpila až 4 farby (mám dlhé a veľmi husté vlasy) na vlasy značky Garnier v odtieni 6.60 Intenzívna rubínová... Dokonca som mala pocit, že aj tie 4 farby mi bolo málo a chcelo by to možno až 5. :D Poprosila som o pomoc pri farbení moju maminu.... a rozhodne sa v kúpeľni silno natrápila... a celá kúpeľňa bola červená spolu s nami a našimi tričkami, gaťami, podlahou, vaňou a práčkou a la jatky. 



Hneď po farbení to vyzeralo takto:

(ja viem... fotka je zlááá... naozaj zláááá.... ale robilo dosť problém zachytiť pravú farbu vlasov ... tak ako je v reále. Táto sa tomu hodila úplne najviac... tak preto práve táto foto)


 A takto to vyzerá 5 týždňov po farbení + po niekoľko násobnom umytí samozrejme:

Docela vyblednuté a už to chytá skôr moju pôvodnú farbu ako červenú :(... a chcelo by to niečo lepšie.
V podstate toto malo byť len také skúšobné farbenie, keďže som sa bála, že keď pôjdem hneď na ostro ku kaderníčke a vysolím tam dajme tomu 50 eur za farbenie... tak budem vyzerať s červenou hlavou ako totálny idiot. Našťastie som sa dočkala len pozitívnych názorov a to dokonca aj od cudzích ľudí, respektívne mojich klientov v banke, v ktorej pracujem. Máte nové vlasy? Pekné... pasuje Vám to... Ste sa prefarbili však? Hneď som si všimol... dobré to máte. Oživilo Vás to... a tak ďalej a tak ďalej. Takže super truper, som nadšená... ale chcelo by to predsa len tú kaderníčku, keďže som si teraz už úplne istá, že s červenou hlavou idiot nebudem. :) 

Ako vyzerajú moje vysnené vlasy? Presne takto:
Alebo aj takto...


(fotky som šlohla z googlu... tak ma nebonznite)
Takže úprimne dúfam, že si ich tento rok doprajem. :)

Ale poďme zas o krok ďalej na ďalší bod.

  • Moneybox Panda


Som pandofilka na N-tú a kto ma aspoň trocha pozná, tak to o mne veľmi dobre vie. Samozrejme... čo by som to bola za zberateľku pánd keby som nevyhľadávala ďalšie?
Jeden krásny deň si tak pozerám Ebay a Aliexpres a v tom mi do očí vrazila táto brutálne nenormálna pokladnička na eurá... a ja len že.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MUST HAVE !
Ako môžte vidieť na obrázku nižšie, tak Vy nepandofilky si môžte takúto pokladničku zakúpiť s niektorou mačičkou. :)







A prečo je tá pokladnička taká úžasná?
Pretože položíte mincu na vrch pokladničky.... a zo škatuľky vylezie panda a sama si ju zoberie dnu.
A Vy si musíte určite pozrieť video aby ste pochopili o čom hovorím...
Video kuk tu:




Pokladničku som si síce ešte neobjednala... ale plánujem tak urobiť čoskoro... :)
Plánujem ju dať do predsiene v novom bytíku... možno aj spoplatím vstup návštevám na pár centov :D Nech si vyskúšajú čo to robí.... a nenávratne sú peniaze preč.

HH robím si srandu samozrejme... to by bol zrejme zlý biznis.


  • Legíny so snehuliakom
Ďalej som chcela na zimu takéto parádne legíny. Videla som ich mojej kamoške a jednej blogerke. Ale bohužiaľ musela som si nechať zájsť chuť, keďže ich kúpili v Primarku ... a ja do Rakúska nemám kedy zajsť po ne :/. Tak možno nájdem niekde nejaké podobné... alebo budúci rok... aj keď tieto sú úplne brutálne.




  • Štetce z Ebay
Tieto štetce som videla už veľmi veľa blogeriek a celkom ich pochvaľovali... síce som ich dala sem do wishlistu... ale popravde už sú na ceste ku mne domov... keďže som si ich prednedávnom objednala a aj v tejto istej farebnej kombinácií napriek tomu, že na výber bolo z viac farieb, vybrala som si ospevovanú klasiku. Určite bude recenzia, pretože na to akú chválu na ne počúvam stáli len 6 eur. :) Takže som naozaj zvedavá.





  • Klapky na uši
Taktiež som do tohto wishlistu zaradila aj zimné klapky na uši, ktoré mi prídu úplne cute a jedny som si už objednala a tiež sú niekde na ceste. Vybrala som si troška iné, lepšie... ako vidíte na obrázku. A prečo lepšie? Lebo so sobíkom a možnosťou počúvať cez ne hudbu ! Čiže zastávajú pozíciu slúchadiel... a nápad je to úplne úžasný, preto som veľmi zvedavá, že ako budú hrať a či to nebudú len také nejaké škrkaľky.






  • Lapač snov
Ďalej tu máme lapač snov, ktorý obdivujem už pár rokov.... a som si chcela jeden vyrobiť ale nikdy som sa k tomu nedostala. Ak niekde nejaký pekný lapač snov uvidím, tak ho určite do spálne kúpim, prípadne by som sa nebránila, ak by ma ním niekto obdaroval. Lapače snov na mňa pôsobia tak troška magicky a úžasne zároveň. Jednoducho Must have. :)













  • Flexibilná klávesnica


Ako ďalšie si na svoj wishlist píšem praktickú flexibilnú klávesnicu, ktorá je vodeodolná a môžete ju skladať do rolky bez toho aby sa poškodila. Je to super najmä do kabelky, keď človek niekam ide a nechce sa mu trepať notebook. Preto by som ocenila takúto "gumovú" klávesnicu, ktorá by ideálne mohla byť kompatibilná s mojimi tabletmi a telefónmi. Taktiež by som ocenila ak by bola v nejakej pestrej farbe... nie taká nudná čierna. Páčila by sa mi napríklad zelená, ružová alebo fialová. :)
Ak ju nenájdem v našich elektrodomoch, tak skúsim opäť raz Ebay alebo Aliexpress.
Krásne farby nie? Vyberie si isto naozaj každý.

  • Smart watch
Do ďalšieho roka si presúvam moju túžbu po týchto skvelých Samsung Gear S hodinkách, ktoré naprosto obdivujem a hrozne moc by som ich chcela. :) Ich cena je bohužiaľ zatiaľ príliš vysoká... 300 eur. :( Páčia sa mi najmä kvôli veľkosti displeja a hlavne kvôli funkciám... ako napríklad krokomer, spánkomer, synchronizácia telefónov a tabletov... upozornenie na hovor, možnosť odpisovať cez ne na sms, písať statusy atď atď. Je toho naozaj veľa. :) V ponuke sú v dvoch farbách a to v bielej a čiernej. Ja by som brala čiernu verziu s tým, že biely náramok by som si časom dokúpila. Uvidíme, že či nebudú aj mojim bodom vo wishliste na rok 2017 :D
Páči sa mi na nich aj to, že "ciferník" si môžte meniť podľa nálady alebo obľúbených tém...  a každý deň tak mať "iné" hodinky.
Sú proste šmrncové :)




  • Hry na PS4


Predposledné miesto v mojom wishliste obsadili PS4 hry, ktorých pre mňa nikdy nie je dosť. Hrajem hry už od 3 rokov... a okrem super nintenda, nintenda Wii a herného notebooku mám aj všetky playstationy ... čiže 1,2,3,4. Posledný zo spomínaných som si zaobstarala minulý rok v máji a odvtedy prešiel už nejaký ten čas a ja som zatiaľ "nazbierala" len 12 hier, z ktorým mám ale väčšinu už prejdenú (dokonca aj na platinové trofeje)... a chcelo by to opäť niečo nové.

Zo "staršie" vydaných hier som vybrala pár, ktoré by som fakt že moc chcela a to sú tieto:



A teraz pred nedávnom vyšla ďalšia hra s názvom Tom Clancy´s Rainbow Six: Siege, ktorú by som samozrejme chcela tiež.
Počas roka si zrejme pobrúsim peňaženku aj na ďalšie tituly, ktoré sú mnou asi najočakávanejšie a dám im zrejme prednosť pred tými vyššie... minimálne kvôli finančnej stránke. Ide o 3 brutálne pecky, ktoré majú vyjsť už čoskoro a to Mafia 3, Uncharted 4 a o pár mesiacov neskôr aj nový Hitman, ktorý bude brutálne peckový podľa traileru čo som pozerala... a tej grafike. No proste aaaaaaa... choroba hráča.





  • Kozmetika

A úplne poslednou položkou na mojom wishliste je kozmetika, ktorej mám haldy, skoro nič nepoužívam a ani nestíham všetko vymíňať... ale áááno... chcem ďalšiu ! :D Ale rozhodla som sa, že aspoň v tomto poslednom bode budem v rámci možností skromná a napísala som sem len dve veci a to:
Eos v príchuti kokosového mlieka. A že prečo práve Eos? Eos je proste super... praktické, malé, krásne balenie, ktoré ešte aj vonia kokosovo? No tak to je jasná voľba, keďže kokos veľmi ľúbim. Škoda, že práve tento nemajú v DMke. :(
a špirálu od Rimmelu Wake me up, na ktorú som čítala celkom pozitívne názory a rada by som si ju vyskúšala. :)


Takže to by bolo z môjho extra dlhého a finančne náročného wishlistu na rok 2016 asi tak všetko. Avšak toto nebude jediný wishlist, ale dávam dokopy ešte aj bytový wishlist, ktorý možno tiež zaujme a inšpiruje Vás. :)
Dúfam, že sa Vám tento wishlist páčil a necháte mi dole komentár s Vašimi wishlistmi.... po čom tento rok strašne túžite a chcete si tento sen splniť? :) Dajte určite vedieť ! :)





2 komentáre:

  1. Ta klávesnice vypadá fakt skvěle a ta power banka by se mi taky hodila:-D:-) Začala jsem tě sledovat. Nedávno jsem si založila také blog a moc by mi pomohlo a potěšilo, kdyby ses mrkla, popřípadě se stala pravidelnou čtenářkou:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super wishlist :) Ja som si robila wishlisty ale skôr na oblečenie a kozmetiku. Tie ostatné veci nechám tak na náhodu :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť