pondelok 15. februára 2016

Golden watch od postovnezdarma.cz / Spolupráca

Ahojte ... :)

Vítam Vás pri tradičnom pokračovaní recenzií produktov od postovnezdarma.cz a taktiež tradične som si vybrala niečo netradičné, ktoré som na blogu ešte nerecenzovala, pretože ma to fakt baví. :)
Postovnezdarma.cz troška upravilo pravidlo testovania a  to tak, že my blogerky si teraz nevyberáme svojvoľne produkty do určitej ceny, ktorá nám bola stanovená, tak ako sme to robili predtým. Je to veľká škoda, pretože vždy som tam narazila na nejaké chuťovky, ktoré som vyberala aj s ohľadom na to, že čo by Vás mohlo zaujímať a čo nie. Po novom produkty na recenzie určujú oni... vždy píšu všetkým blogerkám hromadne maily s ponukou cca 5 produktov, z ktorých je dostupných po 2 kusy. Kto skôr príde berie... aneb vlci bite sa. Takže tento krát som sa "pobila" o hodinky, ktoré sa mi hneď zapáčili a keďže žiadne podobné zatiaľ nemám... tak why not?
Dostupné boli v 2 odtieňoch ciferníka a to v čiernej a bielej. Mňa viac zaujala tá čierna verzia. :) Vyzerá tak elegantnejšie. Preto som dlho neváhala a hneď som po nich doslova skočila... a našťastie sa mi 1 kus z 2 ušiel a o pár dní som si celá natešená po ne šla na poštu, keďže pani poštárka mi zase raz po milióntý krát nechala papierik v schránke.





 













Charakteristika hodiniek od predajcu:

Tyto moderní dámské hodinky ve zlaté barvě Vás dokonale doplní. Ciferník je výrazný, zdobený římskými číslicemi a dostupný ve dvou barvách - bílé a černé. Hodinky poslouží jako praktický a elegantní doplněk například k šatům.
Vlastnosti:
  • Materiál: kov
  • Barva: zlatá
  • Průměr ciferníku: cca 4 cm 
  • Délka pásku: cca 21 cm
Cena: 7,90 €
Link na hodinky nájdete TU.

Hodinky mi prišli zabalené v takej plastovej "obálke" a ešte plus v pukavej fólií a v ďalšom plastovom priesvitnom obale za 16 dní od dojednania. Čo je pomerne rýchlo :)

Hodinky ma zaujali hneď na prvý pohľad na fotkách v eshope a ešte viac keď som sa úspešne dobila cez 3 obaly a konečne ich videla v celej ich kráse.
Takže poďme si ich teda poriadne obzrieť z každej strany.

Krásny čierny ciferník so zlatými rímskymi číslami zaujme podľa mňa na prvý pohľad hádam každého a taktiež pekne riešený ("retiazkový") náramok.

Píšem retiazkový preto, pretože z blízka vidieť oká, ktoré na seba navzájom nadväzujú a vytvárajú zároveň jeden kus pevného náramku s dierkami pre zapnutie.

A samozrejme nechýba ani klasické zapínanie, na ktoré sme všetci zvyknutí. :) Tento typ zapínania mám v podstate aj najradšej. :) Klasika je klasika.
Taktiež pri klasike zostávame čo sa týka aj ostatných častí hodiniek. Na lavej strane hodiniek nenájdete žiadne tlačítka ani "štuplíky" a ani nič tomu podobné.
Naopak na pravej strane nájdeme "štuplík" na nastavenie hodniek. Čiže sekundovú, minútovú a hodinovú ručičku klasickým točením. Hodinky sú naozaj čisto len hodinkami a nepodporujú žiadne ďalšie vymoženosti.


Taktiež aj zadná strana hodiniek je klasická "plechová", ktorá sa dá otvoriť jeho podobratím.
Musím sa priznať, že ja som ich ešte nerozoberala a ani ma to nejako nenapadlo. Až teraz pri písaní tejto recenzie zisťujem, že absolútne Vám neviem napísať aký typ baterky tam ide. Šikovná som... ale tak aspoň si ich epokazím hneď, keď ja bývam na rozoberanie tak nááááááramne šikovná.


Ja hodinky nosím už vyše mesiaca do práce a neviem si ich vynachváliť. Sú naozaj krásne, vyzerajú honosne a ten čierny ciferník je naprosto TOP.

A takto vyzerajú na ruke. :)


Jediné negatívum, ktoré ma celkom hnevá a aj mi na nich prekáža je to, že po mesačnom používaní stratili farbu a ztmavli... alebo ako to nazvať. Ale len na remienku a to z oboch strán. Neviem, že či to bolo mojím nevhodným používaním... a že som ich mala denno denne na sebe a asi tak 1-2 krát dokonca aj zmokli. Naozaj veľká škoda :( Ale aj napriek tomu ich nosím ďalej.





Takže to je z tejto hodinkovej recenzie pre dnes všetko... Dúfam, že Vás hodinky zaujali a mrknete sa na nich. :) Taktiež chcem opäť raz poďakovať firme postovnezdarma.cz  za ďalšiu možnosť otestovať ďalší ich výrobok. :)
Takže majte sa krásne a vidíme sa pri ďalšom článku.
Ahojte :)




3 komentáre:

  1. Hodinky sú naozaj krásne aj keď ja hodinky nenosím skoro vôbec keďže mám vždy po ruke mobil a prídu mi trošku zbytočné a zbytočne mi ťažia ruku. Keby som si aj chcela nejaké kúpiť asi by som skôr zainvestovala do drahších, aby som potom neľutovala. :)
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk
    Pozývam ťa na moju Valentínsku giveaway. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Takze po mesiaci vyzerajú dost zle... ale ani sa nečudujem... zázraky od hodiniek za osem eur asi netreba čakať... radšej zainvestovat do kvality nez do smejdov

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hodinky vypadají pěkně, ale taky moc hodinky nenosím.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť