sobota 5. marca 2016

Makeup Trading dekoratívna kazeta od Parfemy-Elnino.sk



Ahojte ... :)
Náš krásny sviatok, ktorý oslavuje všetky ženy... čiže Deň žien sa nám nezadržiteľne rýchlo približuje a dostala som za úlohu vybrať si na spoluprácu od Parfemy-elnino.sk výrobok, ktorý má prezentovať pre mňa najvhodnejší produkt, ktorý by chcela dostať takmer každá žena. Úloha bola celkom náročná, keďže na stránke majú neskutočne veľa krásnych vecí, po ktorých určite piští nejedno ženské srdce, ale predsa len som sa po nejakej dobe dopracovala do úspešného cieľa a to vtedy, keď moje srdce zapišťalo na maximum.
V stredu ku mne domov dorazil kuriér s obrovským balíkom, ktorý ma popravde zaskočil, keďže som čakala rozhodne niečo menšie. O to viac som však bola nadšená a tešila sa na rozbaľovanie.


"Selfie" s balíkom musí byť... aby ste videli jeho veľkosť. :) (a ospravedlňujem sa za bordel v pozadí :D ešte stále nie som vybalená)


A keďže som sa taaaaaak veľmi tešila na rozbaľovanie, tak mi v hlave prebehla myšlienka, že by bolo super keby ste to rozbaľovali spolu so mnou... a práve preto som natočila svoje prvé video :) Mohli ste ho vidieť aj na Fb stránke blogu ale prikladám ho aj sem ako "intro" článku. :)
Nech sa páči:
Vo videu ste mohli vidieť, že v krabici bolo strašne veľa ochranných nafúknutých sáčkov, ktoré tvorili dva veľké reťazce. :D Preto som sa s nimi troška pohrala a zo srandy si z nich urobila róbu a la Morika Monsterova. Nasledujúce dve fotky samozrejme berte s rezervou a len ako vtip, prípadne ako vsuvku na oživenie článku. :)

Šál v zime predsa musí byť.
No ale už dosť hlúpostí a poďme sa pozrieť čo som to teda dostala, čo tam všetko je a ako to vlastne celé vyzerá.
Dostala som dekoratívnu kazetu, ktorá obsahuje množstvo produktov, ktoré iste neodmietne ani jedna žena. Musím opäť podotkúť, že zbožňujem testovanie produktov, o ktorých som nikdy predtým nepočula a nič od nich zatiaľ nemám. Toto bolo presne ďalším takým testovaním na slepo, keďže značka MakeUp Trading je premňa úplne neznáma ale tento set sa im naozaj podaril. Každá z nás si tam určite nájde to svoje, preto si myslím, že práve táto darčeková sada je vhodná pre všetky typy žien a pre každú jednu z nás. Žiadna by tento dar určite neodmietla a každá jedna by podľa mňa pri rozbalovaní fíííííhkala ako ja vo videu. Preto ak chcete nejakú ženu vo svojom okolí potešiť ...alebo seba samú... tak šup. :) Toto je podľa mňa naozaj ten najvhodnejší darček ku všetkým sviatkom na svete. :D 


Charakteristika produktu zo stránky Parfemy-Elnino,sk

Makeup Trading Big Set
Popis produktu:

Kozmetika Makeup Trading

Makeup Trading Big Set

Sada dekoratívnej kozmetiky.

Zloženie kazety: 24ml Lipgloss - 2x lesk na pery

+ 14,4 g Eyeshadow - 24x očné tiene

+ 6,4 g Blusher - 2x farba na líčka

+ 24ml Nail Polish - 4x lak na nechty

+ 0,8 g Lipliner - 1x kontúrovacia ceruzka na pery

+ 0,8 g Eyepencil - 1x ceruzka na oči

+ 5,2 g Lip Pencil - 2x ceruzka na pery

+ 10,6 g Face Powder - 1x púder

+ Aplikátory a kozmetické pomôcky

Poznámka: Vyobrazený odtieň môže byť skôr orientačný, záleží na nastavení farieb Vášho monitoru

CENA: 10,87 €

Link na produkt klik sem.

A keďže eshop oslavuje celkovo tento sviatok tak viac nápadov na darčeky nájdeš tu: Deň žien

Set kozmetiky sa nachádza v plastovej krabici, ktorá v sebe má taktiež plastovú "formu", v ktorej sú produkty napevno poukladané. Zamedzuje sa tak možnosti poškodenia produktov, čo je super vymyslené a taktiež po praktickej stránke je to fajn. Taktiež to vyzerá skvele a efektne najmä keď to chcete podarovať ako darček.
Po vybraní plastovej "formy" spolu s produktami ostáva krabička so zrkadlovým pozadím. :)

A takto už vyzerá spomínaná plastová "forma" (sakra, neviem to nazvať) spolu s produktami, ktoré sú v nej poukladané. AKo vidíte, tak je tam toho strašne moc. Priznám sa, že keď som si túto sadu vyberala, tak ma zaujalo práve to množstvo a rôznorodosť produktov. Popravde som ale nečakala, že to bude vyzerať tak krásne... a hlavne, že to bude také obrovské a teda že produkty nie sú nejaké miniatúrne a la vzorky, ale krásne plné balenia. A tá cena 10,87 € je za takýto pekný set naozaj málo... doslova: toľko radosti za málo peňazí.

Najskôr sa vrhneme tak zľahka na kozmetických pomocníkov, ktorý sa v sade nachádzajú a potom Vás postupne prevediem aj ostatnými produktami. Takže poďme na to. :)

Ako prvé Vám predstavujem tieto čierne rozdeľovače prstov, ktoré slúžia pri lakovaní nechtov. Priznám sa, že podobné mám doma a využívam ich veľmi málo... skoro vôbec. Ja mám totižto prsty na nohách také vtipné, že mi ich vôbec netreba :D Otec sa mi vždy smeje, že mám nohy ako hrebene. Takže toto je a zrejme aj bude zároveň asi aj najmenej mnou používaná pomôcka. :)

Ďalej tu máme 2x obojstranný zatláčač nechtovej kožičky, ktorý taktiež nemôže pri úprave nechtov chýbať.

Z jednej strany má klasický skosený hrot

A z druhej takýto špicatý.


Ďalej tu máme vždy hodiaci sa pilník na nechty, ktorý určite využijem na koľko v poslednej dobe (teda vždy v zime) sa mi často nechty lámu a väčšinou mám po ruke skôr pilník ako nožnice.
Pilník je obojstranný a z obidvoch strán vyzerá rovnako.

Objavila som tam aj 2x obojstranný aplikátor na očné tiene, ktorý sa taktiež šikne a je v takej menšej praktickej verzií. 

Ďalej tu sú tieto dva mini štetce, ktoré chceli byť zrejme ako tieňovacie štetce na očné tiene ale sklamali ma, keďže majú takú tvrdú na dotyk nepríjemnú "konzistenciu". A taktiež takéto malilinké štetce nie som zvyknutá používať, preferujem skôr väčšie, s ktorými sa lepšie manipuluje. 

Ďalej tu máme veľmi praktickú vec, ktorú naozaj oceňujem a nenapadlo by mi, že to v takejto sade nájdem... a touto vecou je strúhadlo na ceruzky. Jedno strúhadlo na kozmetické ceruzky som si raz kúpila... ale nejako sa vyparilo a netuším kde je. Takže fakt super a teším sa, že konečne naostrím moje tupé ceruzky. :D

Má dve dierky na väčšie a menšie ceruzky. Tým väčším sa dajú strúhať aj rúže v ceruzke. Čiže super praktické. :)

Nesmie chýbať ani aplikátor na púder čiže takzvaná labutienka, ktorá ma klasický výzor a materiál vyzerá byť tiež celkom v poriadku.


Predposlednou kozmetickou pomôckou, ktorá bola v sete je toto mini zrkadielko, ktoré určite vopchám aj do tej najmenšej kozmetickej taštičky. Len škoda, že sa nedá nejako zavrieť, lebo bývam občas šikovná a nechcem mať zase 7 rokov nešťastia. :D

A úplne poslednou, ak sa to dá nazvať kozmetickou pomôckou je tento "obal" na lícenku alebo tiene. Na túto vec som bola najviac zvedavá, keďže je zavretá a netušila som, že čo bude vnútri. A ono vnútri je len zrkadielko a očné tiene s lícenkou sa tam dajú zacvaknúť a zobrať si ich so sebou kedykoľvek a kdekoľvek aj spolu s aplikátormi. Naozaj praktická srandička. :)
Nižšie v článku samozrejme bude aj fotka ako to vlastne funguje a vyzerá spolu s tieňmi alebo lícenkou.
A takto to vyzerá vo vnútri:

A keďže už tých kozmetických pomôcok bolo naozaj veľa, tak začíname prechádzať na tie najzaujímavejšie veci...a to na kozmetické produkty.
Ako prvý si predstavíme púder, ktorý má mať rozjasňovací efekt vďaka jeho pigmentácií a trblietavým čiastočkám.

Taktiež má aj krásne balenie a vzorovanie, ktoré mi hrozne pripomína mušľu perlorodku. 

Kozmetické produkty som skúšala na ruke, keďže nemala som popravde zatiaľ moc času na testovanie na tvári, pretože som tento set obdržala len pred pár dňami a som momentálne skoro nonstop v práci. A chcela som stihnúť článok napísať tak, aby ste si napríklad tento set v prípade záujmu alebo niečo iné mohli objednať buď pre seba alebo pre niekoho ako dar na Deň žien.
Takto vyzerá rozjasňujúci púder na prste. Na ľavo je fotka bez blesku a na pravo s bleskom.

Ďalej čo ma veľmi potešilo je táto kontúrovacia ceruzka na pery a hneď vedľa kajalová čierna očná linka, ich nikdy nie je dosť. 

Takto vyzerajú na ruke:

Pri perách ešte na chvíľku zostaneme, pretože set obsahuje aj tieto dve veľké ceruzky na pery, ktoré zastávajú pozíciu rúžu. Vyzerajú naozaj pekne, len sa obávam, že to nie sú moc "moje" farby, ktoré by sa mi aj hodili. No nevadí. :)

Takto vyzerajú na ruke:

A  ešte stále od pier neodchádzame a zaklincujeme ich ďalšími dvomi produktami a to konkrétne leskami na pery v dvoch krásnych odtieňoch, ktorým som sa naozaj veľmi potešila a trafili sa do môjho vkusu a taktiež mojich farieb.

Aplikátory majú takéto klasické skosené do strany.

A takto vyzerajú na ruke:

Najpočetnejšie obsadenie má sada týchto krásnych očných tieňov, ktorých je až 24 kusov. Odtiene sú veľmi pekné, jemné, nevtieravé a ľahko kombinovateľné. Na chuť im príde určite nejedna z nás, ktorá na očné tiene nevie dopustiť a najmä tie, ktoré majú talent krásneho tieňovania. Tiene sú naozaj krásne. 

Farby sú naozaj jemné od bledších až po tmavšie.


Tu je len malá ukážka toho ako tiene vyzerajú na pokožke:

Ďalej sa presúvame k dvom odtieňom líceniek. Jedna ladená v studenšom ružovom tóne a druha v teplejšom oranžovom tóne.

Obe však vyzerajú veľmi dobre a prirodzene. Nepáčia sa mi tie líčenia, kde baby vyzerajú v konečnom dôsledku ako Marfušky s červenými lícami. Páčia sa mi takéto jemné nevtieravé tóny, ktoré síce líčka zvýraznia, ale nenechajú ich kričať.

A tiež malá ukážka toho, že ako vyzerajú na koži:

A po očných tieňoch a lícenkach je načase Vám dopredstavovať už vyššie spomínaný obal kde si ich bez problémov umiestnite a vezmete si ich kamkoľvek so sebou aj spolu s aplikátormi, ktoré sa tam taktiež zmestia.


Naozaj šikovné :) Čo myslíte?

Toto by mi napríklad nebolo napadlo keď som sadu rozbaľovala, že tam nájdem aj niečo takéto.

A dostávame sa už k úplne posledným 4 produktom celého setu a tými sú tieto 4 laky. Priznávam, že v prvom momente ma až tak tieto odtiene nezaujali. Ja som skôr na také krikľavejšie a výraznejšie laky... no ale po ich vyskúšaní som zmenila názor a určite u mňa nebudú len tak postávať bez použitia.


2 odtiene sú také jemne perleťové...a 2 sú ladené do červena. Neviem síce prečo zrovna zvolili takéto farby, ale budiš.
Laky majú každý po 6 ml a ich presné čísla odtieňov nájdete tu:

Štetčeky sú klasicky úzke ale pri aplikácií sa s nimi narába dobre. Laky nie sú príliš husté a ani nejaké lepivé.


Lakuje sa s nimi dobre a po nanesení ma farby celkom prekvapili v tom príjemnom zmysle slova. Okrem najbledšieho perleťového laku majú všetky ostatné veľmi pekné krytie a stačia len dve vrsty.

Nechty po nanesení 1. vrsty:

Nechty po nanesení 2. vrstvy:


Takže to by bolo z predstavenia tejto krásnej dekoratívnej sady už všetko. Výrobkov v nej je naozaj vyčerpávajúco veľa a rozmýšľam, že predsa len tento článok nezostane jediným a rozšírim ho o líčenie s danými produktami aby ste videli aj ako vyzerajú produkty na tvári a taktiež aby som Vám vedela viac povedať o kvalite, výdrži a podobne.

Ešte som tak na záver rozmýšľala, že keby v tejto sade bola ešte nejaká sada na obočie a špirála tak to už asi vážne nepredýcham a úplne odpadnem, lebo už tak je tento set pre mňa dokonalý a moje prekvapenie a fíííhkanie z videa trvá doteraz.

Každopádne chcem poďakovať za tento krásny set na testovanie eshopu Parfemy-elnino.sk, ktorý mi ho bez mihnutia oka zabezpečil v bleskurýchlom jednaní a doručení do 2 dní. Ďakujem veľmi pekne ešte raz. :)
A Vám moje milé čitateľky sa dúfam článok a teda najmä tento podarený set páčil. Určite mi dajte dole do komentára vedieť a najmä to, že či poznáte značku MakeUp trading, či ste sa stretli s ich produktami a čo na ne hovoríte. 

Vidíme sa v ďalšom článku. Ahojte. :)



6 komentárov:

  1. Boxík vypadá skvěle, hodně mě zaujal ten rozjasnovač.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau tak tomu sa hovorý poriadný balík. Krásny článok, tie lesky na pery vyzerajú super a o paletkách očných tieňov ani nehovorím :) Máš veľmi pekny blog, nechcela by si sledovať sa navzájom? Ak áno daj mi vedieť. http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Když jsem uviděla ten ohromný balík, zarazili se mi oči :-) ovšem svou velikostí udělal trochu iluzi že v tom bylo jen toto. Každopádně je to pěkný dárek, já bych ho určitě využila. Na Elninu nakupuji dost často protože tam maji hodně produktů a velký výběr značek za solidní peníze.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teda tak tomu říkám luxus. Krabice by byla větší než já! V boxu je plný skvělých věcí, které bych určitě využila.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť