streda 1. februára 2017

SWAP s Darinkou z http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

Ahojte ... :)
Prinášam Vám článok zo SWAPu s Darinkou z mojperfektnysvet.blogspot.sk, o ktorom som Vás už vopred informovala na FB stránke blogu. Z tohto SWAPu mám obrovskú radosť, pretože s Darinkou sa už dlhšiu dobu sledujeme aj na blogoch aj na instagrame a s týmto návrhom prišla práve ona. :) Navyše... ide o jej úplne prvý SWAP a bolo mi veľkou cťou, že som jej prvá spoluswaperka. Tento SWAP je síce už môj tretí, ale stále sa mám čo učiť a zakaždým ma to baví a teším sa ako malé dieťa, keď mi má balíček prísť. Presne takto to je aj pri tomto SWAPe... I can´t wait !!! Ako by povedali angličania.hh :)

Ešte skôr ako sa presunieme k rozbaľovaniu a ukazovaniu obsahov balíčkov Vám predstavím naše pravidlá, ktoré sme pri výbere mali. :)
S Darinkou sme sa dohodli na sume max 10 € (+ ľubovoľné bonusy aj nad rámec sumy)
A okrem toho sme si vybrali 4 kozmetické témy, s tým že Darinka vybrala dve témy a ja tak isto.
Darinkine témy:
1. Starostlivosť o pleť
2. Produkt, ktorý zbožňujem
Moje témy, ktoré som vybrala:
1. Zvýrazni ma
2. Zjemni ma

Ale presuňme sa už pomaličky práve k tomu rozbaľovaniu :)
Po otvorení krabičky sa na mňa vyvalila neskutočne krásna a veľmi príjemná vôňa, ktorá sa ihneď rozliezla po celej miestnosti. :)
Krabička aj produkty sú zladené v jednom tóne. :) A samozrejme nechýbal ani pribalený list, ktorý opisuje dôvody a vybrané produkty. Darinka veľmi pekne píše, tak som si dovolila aj zverejniť výzor listu.:D Moje písmo je totižto nezverejniteľné. Škriabem ako kocúr.

Tu máme pekne krásne všetky balíčky po hromade... už len chýba pustiť sa do nich... Ideme na to?

Aaaaaaaaaaaaa hurá do rozbaľovania !!! Však ste aj Vy zvedavé?
Vybrané témy od Darinky:
1. Starostlivosť o pleť
Darinka píše: Je zima, takže túto tému som vybrala preto. Hneď som vedela čo kúpim. Ešte pred Vianocami som bola v Tete a tam som objavila značku Ellie. Produkt 1.1 je teda pleťová maska pre suchú pleť. Ja ju mám tiež doma, ale na môj typ pleti moc nesadla. Produkt číslo 1.2 je tiež z tejto rady a na ten nedám dopustiť. Keď je extrémna zima, tak sa mi pery popraskajú. Pre mňa je toto záchrana.
Čo na to vravím ja?: Značku Ellie poznám, dávnejšie som od nich mala madľový krém a odličovacie tampóniky. S krémikom som bola spokojná a som veľmi zvedavá na túto pleťovú masku a samozrejme balzamik na pery si hneď pribaľujem do kozmetickej taštičky do kabelky. Regeneračných balzamov na pery s medíkom v tejto krutej zime nikdy nie je dosť ! :) Navyše neuveriteľne krásne vonia... zjem ho asi :)



2. Produkt, ktorý zbožňujem
Darinka píše: Tento produkt je pre mňa top. Neviem čo k nemu napísať. Doma mám asi dva a v kabelke miniatúrku. Reč nie je o ničom inom ako o mojom obľúbenom Nivea kréme ♥
Čo na to vravím ja?: Strašne sa smejem. :D Presne toto som ti chcela pôvodne dať aj ja! Ale potom som si povedala, že radšej ti dám iný krém, ktorý možno nepoznáš... :D Tiež je Nivea moja obľúbená, nosím jej miniátúru v kabelke ale mám aj tubovú verziu... a doma taktiež pol kilovú verziu. :D Nivea je proste TOP a musí byť... dokonca aj môj snúbenec mi ju pravidelne kradne a musela som mu kúpiť vlastnú. :D HH 


Vybrané témy mnou:
1. Zvýrazni ma
Darinka píše: Pri tejto téme ma napadlo XY vecí. No keď som v obchode zbadala tento 2v1 produkt, tak sa mi akurát hodil. Jedná sa o farbu na líčka a kontúrku. Ja osobne sa moc s produktom nekamarátim, ale hádam sa ti páči. :)
Čo na to vravím ja?: Farbu na líčka používam veľmi výnimočne ... ale keď sa s ňou dá aj kontúrovať, tak ju určite vyskúšam. :) Pigmentácia vyzerá byť úplne brutálna.



2. Zjemni ma
Darinka píše: Na túto tému som vybrala dve veci. Produkt 4.1 dúfam v tomto odtieni nemáš :) Keďže si milovníčka lakov a tento odtieň mi hneď padol do oka tak som ho zbrala. Asi si poň skončím aj ja. :D Produkt 4.2 ja osobne mám rada. Krém na ruky je hlavne v zime potrebný. Sama mám v práci, v kabelke a aj na nočnom stolíku nie len jeden.
Čo na to vravím ja?: Nemáááááááám :D Trafila si sa! Raz som po tomto istom pozerala ale klepla som si po prstoch, že však už nie som normáááálna mať doma 300 lakov... Ďakujem :) A krém na ruky je samozrejmá vec, ktorú taktiež mám stále pri sebe... zima je hnusná... a moje ruky a vlastne celá koža veľmi trpí :( Navyše od Avonu som už nemala nič mrte dlho... a tento tak krásne vonia... ach ach... asi si balzam na pery a tento krém na ruky natriem na chlebík a zjem ! Ale už vážne... :)
Bonusy:
Darinka píše: No a tu sme naše témy vyčerpali. Ja som však objavila pár vecí, ktoré ťa hádam potešia. :)
Bonus 1
Darinka píše: Bez tejto veci si náš byt neviem predstaviť. Keď som vyberala farbu, tak som si spomenula, že na jednej fotke si mala zelenú. Dúfam, že sa ti aroma lampa bude páčiť. :)
Čo na to vravím ja?: Opäť si trafila do čierneho ! Presne tak :) V obývačke máme zelenú celú stenu kde máme sedačku... bol to môj nápad a veľmi dlho trvalo kým som si ho vybojovala, pretože snúbenec sa tejto farby celkom desil... ale keď to je moja obľúúúúúbenááááá.... a navyše ešte v obývačke máme aj zeleno bielu obývaciu stenu... takže... tešííííím... presne si sa trafila a na tejto obývacej stene nájde svoje čestné miestečko. :) Vyzerá roztomilo :)
Bonus 2
Darinka píše: Jeho vôňa ma hneď oslovila. A ideálne sa hodí k bonusu 1. ;)
Čo na to vravím ja?: Je to sviečka? A prečo to nemá knôt? Som zmätená...:D :D :D Pomôž mi !!!  Má to krásnu farbu, ktorú milujem zo všetkých najviac... krásne to vonia... priam brutálne... ale prečo to sakra nemá knôt keď to je sviečka...???? :D :D :D (dúfam, že to nie je mydlo a som za úplného de..la)
Bonus 3
Darinka píše: Vravela si, že máš rada vôňu kokosu. Tento krém mám doma, no mne osobne viac vonia ten druhý.
Čo na to vravím ja?: Pamätáš sa ako strašne som sa smiala pri Nivei? Že som ti ju chcela kúpiť aj ja? ... Tak teraz sa smejem ešte viacej !!! :D :D :D Toto je ten istý krém, ktorý som ti kúpila ja a vymenila som ho za Niveu :D :D :D Nieeeeee..... môžme rozmýšľať tak isto? Ďakujem :D Už mám tým pádom tretí do zbierky... aspoň ho tak skoro neminiem :D A mangovú verziu mám aj ja... ale vieš... kokos je kokos :3 ♥
Bonus 4
Darinka píše: No a tieto majú zas príchuť kokosu a sú moje najobľúbenejšie ♥
Čo na to vravím ja?: Mňam !!! Tak tieto sú mega výborné... ešte som ich nemala ale práve sa stali mojimi najobľúbenejšími taktiež :D Zjedla som ich na posedie... sakra, prečo nemám klonovací stroj? Aha... bola by som obéznejšia ešte viac ako som teraz... tááááááák nič.... :D  (majú veľa kalórií... to by som nemala :( )
Bonus 5
Darinka píše: No a tu je niečo malé aj pre tvoju princeznú :)
Čo na to vravím ja?: Moja malá princeznovská zloba presne tieto vecičky doslova miluje... a nevie sa dočkať kedy jej ich konečne dám, keďže doteraz som ich držala pod zámkom, lebo neboli nafotené :D Tiež som rozmýšľala, že niečo kúpim tvojmu zvieratku... ale keď ja mŕtve cvrčky fakt nerada posielam :D
Bonusy pekne krásne pokope :)
Darinka píše: A je tu koniec. Dúfam, že sa ti veci páčili a maj sa krásne. :) Pá. 
Čo na to vravím ja?: Náš SWAP som si naozaj vychutnala... bol super a veľmi sa z neho teším :) Dúfam, že podobné pocity máš aj ty a niekedy sa znova na niečom podobnom dohodneme a spáchame niečo. Maj sa zatiaľ aj ty. :)
Gif z rozbaľovania.... :) Vyzerá to efektne :D Ale nabudúce si musím dať mobil na statív aby vyzerali všetky fotky, že sú fotené rovnako a neskákalo to :D 

A ste zvedavé čo som dala ja Darinke??? Kuk na jej blog... stačí už len jeden klik  TU.
Taktiež má aj instagram, na ktorom bude určite rada keď ju budete odoberať: _darina_1993
A taktiež nesmiem zabudnúť na jej FB stránku: Môj perfektný svet

Malá ochutnávka z môjho balíčka pre Darinku: 

Malá ochutnávka 2:


To be continued... 



8 komentárov:

  1. Krásný balíček. Větší část produktu znám. Nivea je lety proverena klasika. A trn krém od avonu naprosto zboznuji.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tento balíček by potěšil i mě. Výrobky v něm se mi moc líbí a ten krémik od Balei má nádherné balení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekný a podľa mňa aj celkom podarený Swap. Páči sa mi ze do neho pridala z každého rožka niečo

    Pozývam ťa na valentinsku súťaž.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem za swap bavil ma :) Určite niečo ešte spolu spáchame :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekný swap :) a tá vecička z F&F bude asi vonný vosk :) dáš ho hore do aromalampy, zapáliš sviečku dole a on sa proste bude topiť a rozvoniavať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tento typ článkov ma veľmi baví, super vecičky ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Licenka na prvy pohlad vyzera ako vypotrebovana. Az potom som si vsimla, ze tam je dalsi hnedy odtien. Z tohto balicka by som sa potesila iba kremu Nivea. Preto si radsej veci vyberam podla toho, co sa mi hodi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Milujem takéto rozbaľovačky! :) Najviac by sa mi páčila aroma lampička a vonný vosk, od F&F som ešte žiaden nevyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť