pondelok 14. mája 2018

Recenzia na prekrásnu mydlovú kyticu a sviečku s prekvapením / Spolupráca s e-shopom SLOTH



Ahojte :)


Vítam Vás po  (nie až tak krátkej) pauze od blogovania pri ďalšom článku a tentokrát by som Vám rada predstavila novovzniknutý e-shop, ktorý sa zaoberá darčekovými produktami, ktoré zaujmú nejedno ženské srdce. Ide o firmu SLOTH.sk ktorá ako samotná firma uvádza, sa zaoberá darčekmi pre lenivých. A prečo pre lenivých? SLOTH.sk znamená v preklade leňochod a takýto vyvalený leňochod na Vás vykukne ihneď po načítaní úvodnej stránky e-shopu. A povedzme si pravdu.... väčšinou chlapi sú tí leniví, ktorím sa nechce zháňať darčeky a radšej sa vyvalia v pohodlí domova a objednajú cez internet. Takže tí naši chlapi sú vlastne tími SLOTHami, teda leňochodmi.

Hneď ako som balíček obrdžala, tak som natáčala aj Unboxing video, ktoré ste mohli vidieť aj na FB stránke, prípadne nájsť na mojom kanály na Youtube. Dojmy z rozbalovania ste mohli počuť priamo vo videu, pričom produkty ma naozaj veľmi milo prekvapili a aj potešili. S produktami tohto typu som ešte nemala tú česť, takže o to viac som sa radovala. 
Video si môžte pozrieť aj priamo tu :



Ale nech už len tak veľa nekecám .... poďme sa pozrieť čo ma v balíčku čakalo.



Krásna mydlová kytica vsadená do darčekovej papierovej taštičky a sviečka s prekvapením. Pri pohľade na kyticu sa mi ani nechcelo veriť, že je naozaj z mydla a dokonca aj vonia ako skutočná. Ako som už spomínala vyššie, tak som nikdy na živo podobnú kyticu nevidela, takže ma naozaj prekvapilo ako precízne je vyrobená.


Každý jeden lístok a lupienok kvetu vyzerá a aj vonia ako skutočný. A je úplne jasné, že túto kvetinku nikdy nepoužijem ako mydlo. Je mi to jednak lúto a jednak nemáme vaňu ale sprchový kút, tým pádom si nehodím do vane lupienok kvetu na roztopenie alebo rovno celú kvetinku.
 Vystavila som ju na komodu v predsieni a vždy keď k nám prichádza nejaká ženská návšteva tak z jejkne a pýta sa čo to je za kvetinu a ako to, že tak krásne vonia a odkiaľ ju vlastne mám. :)




Ako môžete vidieť na fotke nižšie, tak mydlová kytica zavoňala aj mojej fenke Kiare, ktorá sa od nej nevedela odtrhnúť a stále mi do nej doslova strkala čumák a nenechala ma fotiť čisto len kvetinu.


A samozrejme na stránke SLOTH.sk túto kvetinu nájdete vo viacerých farebných  prevedeniach, mydlové kytice v košíku a taktiež aj ako samostatné ružičky v darčekovom balení.

Menšia ukážka požičaná priamo zo stránky:

banner zo stránky SLOTH.sk


Ďalej sa dostávame k druhému produktu v krabici. Je ňou sviečka s prekvapením. A čo tým prekvapením vlastne je? Poďme sa pozrieť. :)


Prekvapením sú buď náušnice, náhrdelník alebo prsteň. Záleží to od Vášho výberu a samozrejme aj vôňu je možné si vybrať. Sviečky sa vyrábajú v troch vôňových prevedeniach a to: Levanduľové uvoľnenie, Citrusový raj a Lesné dobrodružstvo.

banner zo stránky SLOTH.sk

Keďže som milovníčka levandule, tak pre mňa sviečka že úplne top a naozaj ma potešila a okrem toho mám doma asi milión náušnic, náhrdelníkov aj prsteňov... už by sa to možno dalo nazvať aj nejakou diagnózou... ale ak mám pravdu povedať, tak prstene a nášnice nosím v podstate stále rovnaké... jediné čo naozaj striedam podľa nálad a oblečenia sú náhrdelníky. Takže za mňa super a wheeeeeey ďalší do zbierky. :)

Takže za mňa vôňa super, ale čo to prekvapenie?
Keď si kúpite alebo dostanete túto sviečku tak prekvapenie nebude len tak voľne omotané okolo sviečky, čo by teda prekvapením vôbec nebolo aleeeeeee........ a to ste zrejme očakávali.... bude schované vo vnútri sviečky.
Ako?
Nebude to také ľahké drahá....
Teda možno aj bude... ale chvíľku si na to počkáte, jedine ak ste nedočkavá nerváčka, ktorá potrebuje všetko hneď teraz a aj včera bolo už neskoro. Sú teda dve možnosti.
Tá prvá je, že sviečku zapálite a počkáte kým vyhorí sama bez agresívnych zásahov Vašeho vyššieho zla a prekvapenie nájdete v roztopenom vosku.
Alebo riešenie pre nerváčky: zo sviečky si prekvapenie jednoducho vyškrabkáte alebo po zapálení sviečky a roztopení vrchnej vrstvy vosku prehrabete pinzetou.


Ja som dané dve metódy skombinovala. Pretože sviečka mi horela hádam aj 10 hodín v priebehu 3 dní a prekvapenie stále nikde...až zrazu vykukol roh ako keby alobalu ....  a keďže ja patrím k jemným nerváčkam, tak som vzala pinzetu a vybrala ho ručne stručne z väčšej vrstvy vosku a moje vyššie zlo bolo okamžite upokojené. :D
Sviečka totižto podľa "manuálu" horí až 45 hodín a to by som naozaj nezvládla čakať. Lebo som zvedavý a nedočkavý tvor. 



A sviečka teda horela.... a horela... a horela....


Až nedočkavá Veronika zobrala pinzetku... a daný alobal povytiahla aby ste videli ako bol v sviečke ukrytý.



Vidíte ho tam ? :)






Po vytiahnutí alobalu som ho hodila do pohára so studenou vodou...


... a po vychladnutí som ho už len rozbalila a vykukol na mňa tento nádherný náhrdelník, ktorý ma šokoval, pretožeeeeeeee .....


... to nie je žiadna lacná bižutéria od číňanov, ale naozaj kvalitný šperk. 



Navyše v každej sviečke je iný zatiaľ len strieborný šperk s puncom, avšak eshop SLOTH.sk plánuje do budúcnosti zaradiť aj zlaté šperky.


Tento môj náhrdelník sa mi veľmi páči aj napriek tomu, že väčšinou nosím prívesky na dlhších retiazkach. Páči sa mi však celkovo, retiazka pôsobí jemno a prívesok vyráža dych, Na slniečku a celkovo na svetle krásne odráža svetlo a trbliece sa. Čiže aj napriek tomu, že je na kratšej a jemne pôsobiacej retiazke, tak na krku doslova upúta pozornosť. Je vhodný aj na významné udalosti ale aj na bežné nosenie. Neurazí a rozhodne poteší každú milovníčku šperkov. :)


A ešte prispievam fotkou puncu a šperku z blízka.
Páči sa Vám? Mne teda rozhodne áno a nosím ho aktuálne do práce. 


Kvetinka a aj sviečka isto potešia nejednu dámu (zrejme aj fenky by potešila hh) a vyčarujú úsmev na perách. Sú totižto vhodné na úplne všetky ženské sviatky, na ktoré si len spomeniem a určite s nimi teda nikdy nič nepokazíte. :) Sú vhodné ako narodeninový, meninový dar, dar na výročie, na Valentína, na Deň žien, Deň matiek, ako svadobný dar ako dar pre družičky, pre svadobných hostí alebo len tak ako dar z lásky. :)

A ešte jeden menší bonus. Na stránke SLOTH.sk nájdete okrem mydlových kvetína sviečok s prekvapením aj tričká so srandovnými potlačami.
 Znova malá ukážka:


banner zo stránky SLOTH.sk

Eshop SLOTH.sk okrem ich oficiálnej stránky, na ktorú sa dostanete po kliku na prelink cez názov, má k dispozícií aj instagramový profil a nájdete ich aj na facebooku.

Preto ak Vás tento článok zaujal a páči sa Vám nápad so sviečkami s prekvapením a mydlové kytice, určite ocenia ak dáte na oboch sociálnych sieťach like a budete sledovať novinky.


A to už je z tejto recenzie naozaj všetko. Dúfam, že sa Vám inšpirácia na darčeky páčila a určite ju pri najbližšej možnosti využijete a potešíte tak nejakú osôbku.
A ja by som sa ešte raz chcela poďakovať eshopu SLOTH.sk za krásne produkty, ktoré mi robia úprimnú radosť a taktiež aj za trpezlivosť pri čakaní na tento článok. :)


Vidíme sa nabudúce pri ďalšom článku. 








To be continued...


4 komentáre:

  1. waaau! tak to je nádhera! :) tiež by som nepovedala, že je kytica z mydla :) a tá retiazka v sviečke je originálny nápad :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tohle je opravdu nádhera. Úplně dokonalý dárek pro každou ženu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak toto je geniálny nápad, normálne neviem, ktorý produkt sa mi viac páči :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť