štvrtok 11. apríla 2013

Ako sa používa stampy set od Essence

Ahojte :) Už viacej báb sa ma pýtalo, že ako to vlastne funguje s tými pečiatkami, či je to náročné, koľko stáli, ako sa to robí  a podobne :) Preto som sa rozhodla zhrnúť veci o stampy sete v tomto článku :)

Stampy set som si kúpila v Tescu v Bratislave (Lamač) v stojane od Essence. Musíte pozerať obchody kde sú dva stojany, v DMke sa kúpiť nedajú, pretože tam je len jeden stojan. Mali by byť v každom Tescu, videla som ich aj na Kamennom námestí v Bratislave, ostatné mestá neviem :).

Za stampy set som zaplatila 3,50€. Obsahuje pečiatku, doštičku so vzormi a stierku. Musím povedať, že túto stierku vôbec nepoužívam, pretože po každom zotretí laku mi na doštičke zanechala nepekné škrabance. Vymenila som ju za starú kreditnú kartu, dokonca sa mi s ňou pracuje ľahšie a jednoduchšie :)



Ďalšie doštičky sa dajú dokúpiť zvlášť za cenu 1,60€.
Ja mám konkrétne dokúpené tieto doštičky od Essence:


A cez internetové zľavy som si dokúpila ešte jednu celú sadu za 7€. Obsahuje obojstrannú pečiatku s malou a väčšou stranou, 5 doštičiek so vzormi, podtácku pre doštičku a stierku.
Vzory týchto doštičiek sú krásne, letné a optimistické :) Také milujem.


POSTUP:
1. Nalakuj si nechty ľubovoľným lakom :)
2. Nechaj ho poriadne vyschnúť
3. Ak si si istá, že je úplne suchý, začni s používaním razítiek Pozri video :)


Po každom odtlačení razítka na necht odporúčam doštičku a aj razítko prebehnúť tampónom s odlakovačom :) A taktiež stierku/kreditnú kartu v mojom prípade. :)
Ak je suchý aj orazítkovaný vzor, tak môžeš svoje nechty jemne prelakovať leskom na nechty pre vyšší lesk a trblietavosť alebo priesvitným lakom :)


Ja som si nalakovala nechty lakom bronzovej farby od Oriflame. Ak by mal niekto záujem, tak je to natural bronze-20792.
A na razítka som použila špeciálny razítkovací lak od Essence. Cena je okolo 2-2,5€ sa mi zdá :)
Tieto laky mať nemusíte, skúšala som razítkovať aj s obyčajnými, fungujú aj tie. :)
Takto vyzerajú moje nechty po dolakovaní :) Nakoniec som ešte menšie nedostatky odlakovala tyčinkou do uší :) A ende



Dúfam, že som pomohla, prípadne inšpirovala k takémuto jednoduchému nechtovému dizajnu aj teba, vyskúšaš to a pochváliš sa so svojimi úspechmi a kreativitou :)

12 komentárov:

  1. Veronika, veľmi pekný blog. Pekne som si prečítala všetky články a už sa teším na ďalšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti a veľmi sa teším, že môj blog sa niekomu páči a teší sa na ďalšie články :) Hneď si mi zlepšila náladu, že moja snaha je aj ocenená :) Btw. tento článok ešte dopíšem :)

      Odstrániť
  2. musím,musím si to kúúúpiť!:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hh som rada, že som ťa inšpirovala :D je to naozaj úžasná vec, ktorá ťa aj začne baviť, navyše s tými razítkami sa dá orazítkovať aj niečo iné ako nechty :) Ja som to napr. skúšala na zošit a kalendár :D U mňa to už prepuklo do úplného fanatizmu :D
      Potom daj vedieť na svojom blogu aké nechty si si spravila a či sa ti darí :)

      Odstrániť
    2. no, ale až o mesiac sa k tomu dostanem, aach-.-
      lebo teraz ideme mať prax a nalakované nechty nepripadajú do úvahy:/

      Odstrániť
    3. to poznám :( neznášala som aj kvôli tomu prax :D ale zase ako sa hovorí, že na dobré veci samusí čakať :)

      Odstrániť
  3. chcem raz vyskúšať :) ln nemám si ich kde kúpiť
    petra-book.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že som ťa inšpirovala. :) Neviem kde bývaš, ale mali by byť dostať v každom Tescu, priamo v ich oddelení drogérie kde sú dva stojany Essence. Bohužiaľ v žiadnej DM sa kúpiť nedajú, ale ak napíšeš na stránke Essence, že si z toho a z toho mesta a že chceš tento set, tak ti vie tá slečna/pani napísať kde presne ich zoženieš :) Poprípade túto sadu nájdeš na stránke mel.sk konkrétne: http://www.mel.sk/mel/eshop/0/3/5/462-Essence-Nail-art-set-peciatok-1 môžeš si to tam priamo objednať a poslať domov :)

      Odstrániť
  4. to je zaujímavá vecička, a výsledok je podarený :))
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si tento stampy set ihneď obľúbila :) Pretože nechty vyzerajú naozaj parádne ... a môžem to len a len odporučiť :)

      Odstrániť
  5. Ahoj Veronika, cením si, že si sa tak posnažila a celé to tu vysvetlila aj s postupom. A aj to, že sa tak snažíš vždy pomôcť sa k tomu dostať aj tým, ktorí nevedia ako, toto si na tebe cením :) Len tak ďalej, získavaš si priazeň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak, pýtalo sa ma viacej báb, kamošiek, známych a takto :) Tak čo by som ja pre vás neurobila, keď že som zistila, že to viacej báb nepoznalo a po mojej recenzií si to určite zaobstarajú :) a ďakujem :P

      Odstrániť