piatok 6. decembra 2013

Poslúchali ste? Ja zrejme áno :)

Ahojte :)
Dnes k nám všetkým zavítal Mikuláš a určite núdzu o darčeky poslušní ľudia nemajú :) Tak ako ste na tom Vy? Spomenul si aj na Vás alebo takéto tradície nepodporujete?

Už od malého dieťaťa sa vždy na takéto dni teším, či už ide o Mikuláša, Vianoce prípadne Valentín. Na Mikuláša a Ježiška som verila keď som bola fakt maličká, už si to v podstate ani nepamätám, ale viem, že rodičia ma vždy nechali s niekým v izbe a oni to friško friško nahádzali pod stromček a potom už len mamina zazvonila zvončekom a tadá, malá Veronika utekala k stromčeku a waaaw zázrak :D Ako sa tam tie darčeky dostali? No samozrejme, že o pár rokov som ich odhalila, ale vôbec mi to nevadilo a ani som sa necítila sklamano :)

Musím uznať, že tento rok som asi naozaj poslúchala :) Netvrdím, že stále ... aj ja si občas dupnem a vystrčím rožky :D Ale dostala som nádielku, s ktorou som spokojná a môžem úplne v kľude priberať, aj keď chcem chudnúť :D


Takže čo som to vlastne všetko dostala?
- čoko kalendár
- čoko lízatká
- marcipán
- Mikuláš
- balíček
-2 mandarinky
- čoko v tvare kávy
- časopis Emma s diárom na rok 2014











Časopis s diárom sa dá zohnať v troch farebných prevedeniach. V predaji je od dnešného dňa.
Okrem diára je pribalená k časopisu ako darček vzorka šampónu Syoss na lesk vlasov a zľavová kartička do H&M.



Ja som si vybrala zelené prevedenie, aj keď som mala dilemu medzi zelenou a žltou verziou :D Nakoniec rozhodlo predsa len to, že milujem zelenú farbu v poslednej dobe :)



Akého ste to teda mali Mikuláša Vy? Kľudne sa mi pochváľte :)

Želám Vám krásny zbytok Mikulášskeho dňa



4 komentáre:

  1. Ty si teda poriadne rychla, ja sa na Mikulassky clanok chystam az v pondelok :) Ten diar je super, ale ja nemozem dostavat cokoladu, lebo som schopna ju vsetku zjest za jeden vecer... Bez srandy...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. HH :D no nemala som čo robiť, teda mala no, ale našla som si čas :) Bola som dnes totižto v škole od 15:30 do 21:00 tak na prednáške som písala ako o dušu tento článok a poznámky zároveň :)
      Potom daj vedieť, tiež si rada prečítam ten tvoj :)

      Odstrániť
  2. Aj ja dostanem ten diar je fakt krásny a ja som chcela tiež v zelenom prevedení :D

    OdpovedaťOdstrániť