pondelok 10. februára 2014

Dermacol Acne clear with Tea Tree oil

Pred pár dňami som si objednávala z e-shopu Dermacolu pár vecičiek a samozrejme ako vždy som pozerala, či ma nezaujme čisto náhodou aj niečo iné. No to by som nebola ja, keby nezaujalo :D Uvidela som tam ešte tento, nazvime to, zázrak :) Je to telová emulzia s olejom z austrálskeho čajovníka, ktorá má pomáhať pri starostlivosti o problematickú pokožku so sklonom k akné. Takže som sa rozhodla, že ju vyskúšam :) 
Mávam vyrážky na pleciach, ktoré niekedy fakt otravujú, svrbia a pichajú :D Mama hovorí, že to mám z dlhých vlasov, keďže ich mám skoro stále rozpustené. Nevadí :D
Aj môj priateľ máva problematický chrbát, takže som myslela na nás oboch pri kúpe ;)

Najskôr som túto emulziu vyskúšala na mojom priateľovi, ktorý s tým nemal najmenší problém, že mi bude robiť "testovacieho zajačika" :) Pýtala som sa ho na pocity samozrejme. Vôňa príjemná, emulzia troška chladivá avšak maličko ho to vraj ako keby štipkalo alebo pálilo či ako to nazvať. Po vsiaknutí si ale pochvaľoval hladkosť pokožky a ako keby úľavu a príjemný nesvrbiaci pocit :) Natrela som ho síce zatiaľ len raz, ale pochvaľoval si :D
Večer po okúpaní som testovala pre zmenu ja. 
Ak ste niekedy cítili vôňu čajovníka austrálskeho, tak Vás táto vôňa neprekvapí. Vonia presne tak, ako to poznáte :) Jemne a príjemne. Emulzia je po vytlačení z balenia bielej farby, ktorá sa pri rozotieraní mení na priesvitnú tekutinu, ktorá sa veľmi dobre rozotiera. Výhodou je hlavne to, že netreba si dávkovať príliš veľa, pretože aj to málo, čo si vytlačíte Vám postačí na veľkú plochu. Emulziu si už pár dní vmasírovavam do oblasti ramien a následne po vstrebaní som sledovala rozdiely pokožky natretej a nenatretej. Ja osobne som žiadne štipkanie ani pálenie nepociťovala, ako to opisoval môj priateľ. Avšak musím uznať, že už po prvom natretí bol na dotyk cítiť príjemný rozdiel. Pokožka bola hladšia a príjemnejšia. Po 5 dňoch je pokožka čistejšia a menej problematická. Menšie vyrážky sa stratili a ostalo už len pár, ktorých sa určite zbavím po ďalších dňoch natierania :) Emulziu odporúčam vyskúšať každému, kto pozná aké to je, keď sa nevie zbaviť vyrážok a špatia mu niektorú časť tela.








 Ospravedlňujem sa za rozmazané fotky, nejako mi to nedoostrilo.
Fotky ukazujú, ako emulzia vyzerá počas rozotierania a ako sa prispôsobuje.





Charakteristika z Demacol e-shopu:

ACNECLEAR BODY EMULSION

Telová emulzia na pokožku so sklonom k akné

  • Telová emulzia s olejom z austrálskeho čajovníka pre starostlivosť o problematickú pokožku celého tela so sklonom k akné. Špeciálna ľahká receptúra s účinnou látkou Zincidone® regeneruje poškodenú kožu. Nezaťažuje pokožku a neupcháva póry. Olej z austrálskeho čajovníka má antibakteriálne a antiseptické vlastnosti.
  • BENEFITY Dermatologicky testovaná – s olejom z austrálskeho čajovníka a Zincidone®
  • TYP PLETI Pre problematickú pokožku so sklonom k akné.
Obsah: 150 ml
Cena: 4,97 €

Link na výrobok: TU



5 komentárov:

  1. super článok :) v poslednej dobe mám celkom problematickú pokožku tak ďakujem za typ :)
    www.nallyse.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ďakujem aj ja tebe za pochvalu, som rada, že ťa článok oslovil, prípadne pomohol ;)

      Odstrániť
  2. Moc hezká recenze ... musím souhlasit ... je to skvělý produkt. Doma ho v koupelně používáme. Přítel na záda a já mám na jaře často problém s dekoltem. Tohle všechno vyřeší parádně. Přišla jsem i na to, že je pro ženy skvělý po holení. V oblasti třísel se někdy tvoří pupínky ... radou je tahle věcička ;)

    OdpovedaťOdstrániť