utorok 4. februára 2014

Nail art 2in1 článku a môj meninový deň :)

Čauky :)
Rozhodla som sa, že Vám dnes prinesiem dva nail arty v jednom článku a zároveň aj veci, čo som dostala v môj dnešný sviatok :)
Dnešný meninový deň sa mi začal celkom dobre, dostala som novú kolegyňu, ktorá vyzerá zatiaľ príjemne ... a snáď si aj naďalej budeme rozumieť :)  Takže to sa dá možno pokladať za darček z roboty :D Či?
A samozrejme dostala som aj ďalšie darčeky :) Bombišu a obľúbenú čokošku od rodičov a od frajera 3 kokosové kmene s paletkou. Nie nepočítate zle, na fotke sú naozaj dva kokosové kmene :D Ale pôvodne boli tri, než som to stihla pofotiť tak sme sa do neho pustili s frajerom :D Ale bol výborný, mňam zbožňujem sladké a hlavne také sladké, kde je kokos :D




Táto paletka je naprosto úžasná :) Ukázala som ju frajerovi v Oriflame katalógu a povedal, že mi ju teda k meninám kúpi :) Stála v zľave 12,90 € ... pôvodná cena vraj 29,90 € ... takže cena super :)


Už len keď ju zoberiem do ruky, tak z nej mám veľmi príjemný dojem :) Je ťahšia, hladučká a má krásny dizajn. Hneď ako som ju otvorila ma samozrejme upútalo zrkadielko, ktoré je naozaj krásne veľké a dokonale sa v ňom budem vedieť vyobzerať :D Táto paletka obsahuje 7 farieb na líčka, 18 očných tieňov a 10 leskov na pery a k tomu 3 praktické aplikátory. Čo ešte viac si žena môže priať v takejto paletke :) Proste skvelá skvelá skvelá...



Ako som už včera spomínala na fb stránke blogu, aj ja som si sama sebe urobila radosť. Konečne som našla nail art pero, po ktorom som tak túžila a nikde som ho nevedela nájsť. Pred pár dňami som ho však našla v katalógu od Avonu a povedala som si, že si ho zoberiem. Len tam bola jedna strana špička a druhá štetec. Nakoniec som sa včera dostala s frajerom do Tesca kde má Essence dva stojany a tam som uvidela tento malý zázrak :) Po chvíľkovej dileme či Essence alebo Avon som si predsa len zobrala Essence. Cena je úplne skvelá 2,19 € a pero je naozaj praktické a skvelé sa s ním manipuluje.  

Hrubý hrot
Tenký hrot

Včera večer som sa ešte učila na dnešnú skúšku a neviem prečo, dostala som šialený nápad na nail art, ktorý úplne protirečí počasiu tam vonku a dokonale ladí s výrazňovačmi, ktoré som celý týždeň zvierala v rukách a vyznačovala poznámky :D
Použila som laky z Dermacolu, ktoré sú zo špeciálnej letnej edície Neon Glow. Mám ich presne 8 z 10 dostupných (bude článok). :)

- 01 Neon Yellow
- 02 Neon Orange
- 03 Neon Pink
- 09 Neon Poison

A taktiež som samozrejme použila aj nové nail art pero aby ste videli aké krásne bodky dokáže robiť s tým hrubším hrotom :) Nechty som si nalakovala lakom Neon Yellow, nechala som vyschnúť a nail art perom aplikovala farebné bodky. Prstenník som si nalakovala ako už tradične inak, na oranžovo :)

 Prídu mi úplne (češi majú skvelý výraz) praštené :D

Vlastne pre tú ich "praštenosť" som ich hneď aj odlakovala :D Som si povedala, že takto proste na skúšku ísť nemôžem :D Našťastie som to pero testovala len na jednej ruke, takže odlakovanie bola hračka :)


 Následne som si nechty nalakovala decentnejšie, ak sa to tak dá aj nazvať :D

- Oriflame graffiti blue - 24598
- 07 Neon Sky

Klasicky som si nalakovala nechty Neon glow Sky lakom ... počkala kým vyschne a následne som prelaovala praskacím lakom :) Výsledok je celkom zaujímavý.




Ak sa Vám článok páčil, tak zanechajte like alebo komentár :)



11 komentárov:

  1. pekny meninovy den :) a ta paletka vyzera super, videla som ju v tom malinkom katalogu, ak to je ona :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ještě jednou všechno nejlepší má slovenská jmenovkyně :-D :-D Jinak, tolik sladkostí, fuu, vůbec bych neváhala a ta paletka je skvělá :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Ešte raz ďakujem, ty moja česká menovkyňa, ktorá oslavuje až v piatok :) Hej toľko sladkostí a potom že prečo som bacuľatá :D

      Odstrániť
  3. pekna paletka :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, moc pěkný blog :) Mrkni na můj můžeme se navzájem sledovat:)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) Ďakujem ti za pochvalu.
      Jasné, môžme, budem rada :)

      Odstrániť
  5. Tieto sú super ja mám ten ružový :)

    OdpovedaťOdstrániť