nedeľa 16. februára 2014

Novoročné predsavzatia

Asi ste sa pobavili, keď ste zbadali názov novoročné predsavzatia a pritom už je polka februára :D
Nie nie, nezaspala som dobu :) Tento článok píšem naschvál neskôr, aby som mohla rovno aj zhrnúť, či sa mi niečo darí a či niečo vôbec ;) Pretože väčšina ľudí, čo si dáva predsavzatia, tak ich po cca mesiaci prestanú dodržiavať :)


1. Do 1. narodenín blogu mať 100 followerov
Blog oslavuje svoje 1. narodeniny 26.2.2014, neviem či sa mi podarí získať ešte 18 followerov, aby bola rovná 100 :) Momentálne pri písaní tohto článku Vás je 82 a už len z toho sa veľmi teším :)


2. Prerobiť hlavičku blogu
Už som na tom v podstate trošička popracovala, ale aj tak píšete, že sa Vám to nepáči :) Čo už...
Takže rozmýšľam nad veľkou zmenou, ktorú určite uskutočním hneď ako bude viac času a silnejšie ma kopne múza :)

3. Schudnúť
S týmto je to troška horšie :D Neschudla som zatiaľ nič :( Ale začala som maličko cvičiť ... A určite napíšem aj článok ako cvičím :) Možno Vás to bude zaujímať, lebo moje cvičenie je formou hry, avšak nie je to zrejme najlacnejšie chudnutie ;) Avšak je to jednorázová záležitosť, ktorá sa podľa mňa oplatí ... a núti hýbať sa ... :)

4. Pravidelne cvičiť
Súvisí s bodom číslo 3. :)

Túto hrazdu (z Lidlu) mám :)

5. Chodiť na čas
Ja som v tomto strašne neporiadna. Najskôr mám čas, mám čas... a nakoniec nikdy nestíham. Je úplne jedno či vstanem skôr, alebo idem skôr z domu... aj tak sa vždy stane niečo, čo ma zdrží :D Ale od januára som na tomto už popracovala a naozaj sa snažím. :)

6. Začať sa učiť po španielsky
Už odmalička ma láka táto prenádherná reč. :) Asi som pozerávala priveľa španielskych telenoviel keď som bola malá, neviem :D Ale neskutočne sami páči a povedala som si, že raz sa ju predsa naučiť musím. Nakúpila som si knihy a hor sa na to :) Momentálne som na druhých kapitolách, idem na to pomaly a z ľahka ...ale musím povedať, že to vôbec nie je zložité. Všetky výrazy majú typu: la muchacha - el muchacho, la estudiante - el estudiante, la madre - el padre ... čiže veľmi podobné a ľahko sa naučiteľné :)

7. Učiť sa, učiť sa, učiť sa
Nikdy som sa neučila zle a teraz na vysokej škole už vôbec. Bakalára som ukončila s vyznamenaním a magistra by som chcela tak isto :) Prvý zimný semester magistra som ukončila známkami A,A,B,C ... dúfam, že to nepôjde na postupku a v letnom, ktorý práve začal budem mať horšie známky :D Preto sa musím začať venovať učeniu ešte viac, keď že tento semester bude horší, vďaka tomu, že budem mať viac predmetov=viac skúšok= menej času :(

8. Začať písať diplomovú prácu
Už viem našťastie od januára tému, na ktorej budem musieť potiť krv. Bakalársku tému som mala Využitie marketingu v strednom podniku, tak som sa rozhodla že zostanem v "zóne" marketingu. Uchytila som si tému Marketingové činnosti a ich návratnosť. Po semináry z diplomových prác sa chystám začať :) Čiže po 22.3.2014.

9. Ísť ku kaderníčke
Minulý rok v lete som vyskúšala Wild Ombré od L´oreal Paris a veľmi sa mi to zapáčilo :) Len som čakala, že to budem mať omnoho bledšie. Nuž čo už, mám na to zrejme moc tmavé vlasy. Tento rok plánujem ísť ku kaderníčke, nech mi to spraví profesionálne :) Predstavovala by som si to asi nejako tak ako to má slečna na obrázku.

10. Podať si loto
Čo k tomu viac dodať? Asi každý by túžil vyhrať jackpot s vysnívanou rozprávkovou čiastkou a žiť už len podľa seba... navždy... Tiež som na tom rovnako a moje prvé krôčky by viedli ku kúpe nehnuteľnosti na Floride ;)

11. Upratať si v Pc, mobile, tablete
Zistila som, že tam mám kopu vecí, ktoré vlastne ani nepotrebujem a zbytočne mi zaberajú pamäť. Či už ide o fotky, dokumenty, hry, aplikácie. Proste budem upratovať. Niektoré "veci" už išli fuč :)


12. Piť čistú vodu
Mne proste čistá voda nechutí, som na sladké žbrndy, z ktorých len priberám :( Avšak aspoň ráno v robote pijem čistú vodu, lebo nemám na výber :D Beriem si vždy litrovú fľašku so sebou kde si napúšťam čistú vodu a snažím sa aspoň to vypiť :) Ale doma už to proste do mňa nejde :( Keď už nič iné, tak aspoň čaje a sirupy pijem.

13. Chodiť skorej spávať
Aj v tomto som úplne strašná... večer sa mi nechce spať a ráno zase vstať.
Na to že vstávam o 5:40 a chodím spávať okolo 00:30-1:00 je fakt dosť neskoro :(
Nedarí sa mi zatiaľ nad sebou v tomto vyhrať :D Možno postupne :)


5 komentárov:

  1. pěkný seznam ! :-) sama bych pár bodů potřebovala zrealizovat :-D lost-strength.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 8 bodov máme spoločných! :D dúfam, že tebe všetko vyjde, mne sa zatiaľ moc nedarí :-/ :D
    beautybyevka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fúú, tak to je naozaj dosť zhodných :D 8/13 :) Držím aj ja tebe palce, bojuj ;)

      Odstrániť
  3. najviac ma zaujalo to chudnutie pomocou hry:D

    OdpovedaťOdstrániť