piatok 21. februára 2014

Priniesla som si z Oriflame

Včera som zase raz objednávala z Oriflame a neodolala som ďalším veciam. :( Ja už som asi závislá či čo :D Budem musieť ísť do poradne typu: ,,Ahojte ja som Veronika a som závislá od nakupovania kozmetiky." :D 

Dnes som si po to bola a veľmi som sa tešila ako všetko zase raz vyskúšam a napíšem článok. Tak teda poďme sa pozrieť, čomu som zase raz neodolala. :/

Doniesla som si 4 veci....
- hnedá očná linka vo fixke
- ružový lak
- modrá špirála
- rozprašovač na vôňu


Začneme tou najzaujímavejšou vecou, ktorou je rozprašovač na vôňu.
Nemám rada, keď so sebou musím večne vláčiť celé flakóniky a obávať sa, či s kabelkou niekde neťuknem a nerozbije sa mi. To by bol veľký prúser. Včera keď som listovala v katalógu, tak ma zaujal presne tento rozprašovač, vďaka ktorému by som už nemusela tŕpnuť či rozbijem alebo nerozbijem. Preto som sa rozhodla, že si ho objednám aj hlavne kvôli tomu, že sa mi jedna parfumovaná voda pokazila, respektívne jej rozprašovač sa zasekáva a nedá sa "vymačknúť".

Je to konkrétne Midnight pearl od Oriflame. Výhodou tejto vône je, že sa jej rozprašovač dá odšróbovať a dá sa ju buď preliať inde alebo dokúpiť náhradnú náplň. Takúto vymoženosť som ešte na žiadnej inej nevidela a celkom som sa pobavila, keď som spolu s flakónikom v balení našla aj lievik :D

Pokazený rozprašovač

Rada by som Vám ukázala, ako sa dá tento rozprašovač krásne a jednoducho porozoberať a naplniť vôňou akou len chcete. Je to na Vás :)


"Nádobka" sa z červeného obalu jednoducho vytiahne.

A následne sa rozšróbuje a môžte plniť :)
Rozprašovač sa môže plniť hneď 2 spôsobmi. Buď vôňu jednoducho prelejete, alebo ju tam priamo nastriekate.

A takto už vyzerá naplnený rozprašovač s parfumovanou vodou Midnight pearl. Zmestí sa do neho 5 ml.
Rozprašovač znova jednoducho poskladáte a môžte rozvoniavať aj mimo domu bez toho, aby ste sa museli báť rozbitia svojej obľúbenej vône :) No nekúp to.

Je to veľmi praktické a jednoduché, navyše rozprašovač je naozaj kvalitný a vôňu roztrekuje na väčšiu plochu. Naozaj stačí streknúť len raz. :)

Obsah: 5ml
Cena: 3,50 €
Objednávkobé číslo: 27539


Ďalšou vecičkou je hnedá očná linka vo fixke.


S touto fixkou už mám skúsenosť v čiernom prevedení. Čierna je úplne dokonalá a je mojou najobľúbenejšou linkou. Preto som dlho rozmýšľala, či skúsim aj hnedú a či nie. Moc hnedú farbu nenosím, ale znova bola teraz v akcií, tak som si povedala, že čo už, skúsim.


Vyskúšala som si s ňou teda rovno urobiť jednu linku, aby som Vám ukázala výsledok. Nevyzerá to podľa mňa až tak pekne ako som čakala, čiže menšie sklamanie. V čiernom prevedení sa mi to páči viac. Táto je nejaká nejednotná a miestami ako keby bola niekde tmavšia, niekde bledšia. No čo už, budem ju nosiť, keď nebudem chcieť príliš výrazné (čierne) líčenie. Veď ju predsa nevyhodím. :)


Obsah: 1,6 g
Cena: 3,5 €
Objednávkobé číslo: 12815 (hnedá)
                                12814 (čierna)


Ďalej som si priniesla modrú špirálu. Mám aj jej sestru v zelenom prevedení, ktorú som si kúpila v predminulej kampani, avšak ešte som ju neukazovala. Takže tu máme rovno obe. :)



Oči sú fotené s bleskom. Upozorňujem na to preto, lebo keď sa na seba pozerám v zrkadle v kúpelni, tak to rozhodne takto "nekričí". To bude zrejme tým bleskom, ale nevadí ... veľmi sa mi to páči. :)


Budem ich zrejme používať na leto, alebo keď sa mi nebude chcieť maľovať. :)

Na ľavo je nechaná aj hnedá linka :) Chcela som vidieť rozdiel, s linkou a bez linky. 
Tieto špirály môžte používať aj s linkami aj bez nich, vyzerá to rovnako efektne.


Vyzerá to celkom pekne, čo myslíte?

Obsah: 8 ml
Cena: 2,90 €
Objednávkobé číslo: 27086 (modrá)
                                27087 (zelená)
                               

No a poslednou vecou je ružový lak, na ktorý pozerám už dlhšie, pretože tiež mám jeho súrodenca v zelenom prevedení a chcela som to mať kompletné :)


Veľmi príjemná jemná farba. Musela som si ho kúpiť, lebo taký ešte nemám :D

Ten zelený lak som kupovala asi rok dozadu a veľmi sa mi páči, je to taký klasický zimný odtieň.


Obsah: 7 ml
Cena: 1,5 €
Objednávkobé číslo: 25068 (ružový)
                                25067 (zelený)

Ak Vás niečo zaujalo budem rada keď zanecháte komentár pod článkom :)


6 komentárov:

  1. Ako dlho držia laky Neo chic? :) chcela som si objdnať obe, ale nevedela som koľko držia .. a tá linka by bola pekná, ale skús si ju namaľovať tenšie, uvidííš že to tak bude krajšie :))

    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten zelený mi vydržal bez odretia cca 2 dni väčšinou. Veľa záleží na tom, čo s rukami robíš :D Či umývaš riad alebo len ťukáš do klávesnice. Lebo ja mám mnohé laky už po jednom dni na ukazovákoch naštiepené. :/ Ale ak chceš, aby ti lak vydržal čo najdlhšie tak ti odporúčam podkladový lak od Essence 24/7, ktorý má dve funkcie. Ako spodný lak pomáha pri tom aby vrchný lak dlhšie vydržal a ako vrchný lak (na farebný) spôsobuje matnosť :) Ak nevieš, ktorý lak myslím... tak ho nájdeš v tomto článku: http://nikkienka.blogspot.sk/search/label/WISHLIST ako druhý z vrchu ;)

      A s tou linkou máš zrejme pravdu ... ja som už som zvyknutá na výraznejšiu čiernu... a s touto som to tiež tak chcela skúsiť ... nabudúce to skúsim ešte tenšie ... Ale aspoň vidíte výsledok, že to asi takto s ňou nepôjde :D Lebo s čiernou nemám žiadny problém ... ale táto mi príde príliš bledá a niekde sa zráža do tmavších flakov...

      Odstrániť
  2. vidím, že s tebou mám toho toľko spoločného :D minule predsavzatia a dnes Oriflame :D ja som od neho ozaj závislá objednávam si stále z každého katalógu už roky a odkedy s ním aj pracujem, tak duplom. Niekedy si vravím, nič mi netreba, všetko mám! ale aj tak sa nájdu super vecičky ako tento rozprašovač :) ten sa eštelen chystám objednať. Inak mám aj tú čiernu linku, je naprosto skvelá, avšak mne linky nejako nejdú :-/ a ten lak mám v ružovej, pre mňa sklamanie hlavne tá výdrž.
    pekný deň prajem:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. HH, tak to som úprimne rada, že "v tom" nie som úplne sama a niekto zdieľa maniakovsko ako ja :D S Oriflamom pracujem už 5 a pol roka a vynechala som zatiaľ len jeden katalóg bez objednávky :D Vždy aspoň jednu-dve veci. Všetci mi nadávajú, že do toho viac vrážam ako získavam :/ a že mám plné poličky. No mám no :D
      Ten ružový lak som ešte neskúšala, som zvedavá. Ale zelený sa mi veľmi páči pre jeho mentolovú farbu. Na slabú výdrž lakov som si už zvykla.

      Odstrániť
  3. krasne napsany!:3
    btw. uvažovala si nekdy že by si natačela videa? myslim si že by si mela uspěch!:3
    http://littlesuss.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeeej, vážne? Tak toto ma strašne potešilo :) Ani si nevieš predstaviť ...

      Už som raz či dva krát skúšala zapnúť kameru a niečo brblotať, no bolo to strašnééé. Veľmi som sa hanbila za svoj hlas, vystupovanie... proste všetko ... a navyše ešte som aj koktala čo som bola v strese :D Ja som inak strašne ukecaná baba ... ale proste ako náhle som zapla kameru, tak som nevedela spájať vety :D hh ... možno to ešte niekedy skúsim :) Nejako sa to hádam bude dať všetko prekonať :D

      Odstrániť