pondelok 7. júla 2014

AVON GEL finish

Ahojte :)

Mesiac dozadu som vyhrala 2 laky na nechty od Avonu z novej edície "gel finish". Veľmi som sa potešila, pretože pôvodne som plánovala, že si sama kúpim aspoň jeden aby som otestovala :) Avon totižto sľubuje revolučný gél lak, ktorý má pôsobiť ako 3 v 1 a to ako podkladový lak pre vyhladenie a ochranu, ako farebný lak pre výrazný vzhľad v jednej vrstve a ako povrchový lak pre posilnenie a intenzívny lesk a to všetko v praktickom balení s profesionálnym štetčekom. Takže poďme sa spolu pozrieť ako obstáli.



V darčekovom balení :)

Názvy odtieňov, ktoré mi naozaj o farbe nič nehovorili :D


A presne tu už som sa potešila! :D Presne takéto by som si aj sama vybrala.



Testovala som ich takým štýlom, že najskôr som sa rozhodla skúsiť zlatý :) Avon odporúča pred nalakovaním laku necht pretrieť odlakovačom pre lepšie prilnutie laku k nechtu a tým dochádza k zvýšeniu výdrže. Presne takto som to aj skúsila. Kozmetickým tampónom namočeným v odlakovači som pretrela nechty a hneď na to lakovala. Nechty mi bez poškodenia vydržali  4 dni, čo som bola popravde dosť prekvapená. Čiže až vtedy som tomu odlakovaču začala dávať zmysel avšak ešte stále som nevedela, že až aký význam to má. 

Krásny odtieň glimmer :)



Odtieň Fabulous + Glimmer na prstenníkoch ;)

Nechty som si cca po 6 dňoch odlakovala a išla testovať odtieň fabulous. Avšak rozhodla som sa, že tentokrát si nechty odlakovačom nepotriem a uvidím, či tam bude naozaj rozdiel. A on naozaj bol! Už na druhý deň som mala oba ukazováky zošúchané tak na štvrťku a prstenník na ľavej ruke sa začínal tiež načínať. Čiže pre porovnanie ... pri potretí nechtov odlakovačom mi lak neporušený vydržal 4 dni a bez odlakovača ani nie 24 hodín. Možno to bolo aj tým, že som vykonávala viac náročné úkony s ružovým ako so zlatým lakom. Fakt netuším ale je to rozhodne prekvapivé :)

Ešte nesmiem zabudnúť povedať, že lak je naozaj gélový a stačí naozaj len 1 vrstva ako sľubuje Avon. Po uschnutí laku je úplne cítiť inú konzistenciu ako pri bežných lakoch, táto je taká jemná gélová. Taktiež sa nechty oveľa viac lesknú ako pri normálnych lakoch. S lakmi som spokojná a je možné, že sa poobzerám aj po iných odtieňoch :) Zaujal ma napríklad taký odtieň : Royal Vendetta alebo Limoncello ;)

Obsah: 12 ml
Cena: 5 € bežná cena, v akcií 2,90 €
Kde: Avon
Link na laky: klik TU


A pár fotiek na záver :)

Gamerská pištoľ z Nintenda Wii :)



S mojou najobľúbenejšou hrou ;)


 Čo hovoríte na laky gel finish od Avonu? :) Skúsili ste ich už aj Vy?


                                                 

6 komentárov:

  1. Laky od avonu su dokonale :-) ja som si u kamaratky v prahe namalovala a kym sme sli po 4dnoch na slovensko vydrzalo to a este aj dalsie 2dni a to som s nimi upratovala a vsetko mozne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú veľmi odolné :) Sama som bola prekvapená ... a tie ich farby .... aaaaaaach

      Odstrániť
  2. Odstín Fabulous,vypadá nádherně!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mám objednaný fialkový... tak som zvedavá koľko vydrží :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Daj vedieť :) A prípadne ukáž foto :P Som zvedavý človiečik

      Odstrániť