sobota 15. novembra 2014

Spolupráca s Satkylevne.cz aneb zamilovala som saaaa :)

Ahojte :)

Asi pred mesiacom som si dohadovala spoluprácu so skvelým českým e-shopom Satkylevne.cz, ktorý ponúka na svojich stránkach šály, šatky, čiapky, čelenky atď. Veľmi som sa potešila, keď mi pani napísala, že si môžem vybrať až dva produkty :) Musím povedať, že lustrovala som ich stránku dobrú hodinu a pol a nevedela som si vôbec vybrať, pretože som si otvárala viaceré internetové záložky so šálami a šatkami, ktoré sa mi páčia. Nakoniec som ich mala otvorených asi 10 a už som fakt nevedela že ktoré :D. Ešte som si predsa len pozrela poslednú záložku u nich na stránke a hneď mi padol do oka úžasný krikľavozelený šálik, ktorý mi absolútne vyrazil dych a všetky ostatné záložky som razom pozatvárala :D. Milujem krikľavozelenú farbu :) Čiže voľba bola jasná :) Nakoniec som si po ďalších 20 minútach vybrala bielu šatku s farebnými ozdobami na okrajoch. Takže na ich stránke som strávila cca dobré 2 hodiny :D 

O 4 dni po dohodnutí si spolupráce mi dorazila zásielka. Neverila som vlastným očiam, že tak rýchlo a ešte k tomu z Čiech. Veľmi som sa potešila a ihneď som šla aj rozbaľovať :) Poďme sa teda kuknúť na tieto dva krásne produkty.



Takto vyzerala krabička po otvorení, veľmi pečlivo zabalené a ešte keby ste cítili tú vôňu, ktorá sa na mňa okamžite vyvalila. Nie som si vôbec istá, či mi to navoňali nejakým parfémom, alebo to tak voňal materiál, z ktorých sú vyrobené. Tipujem ten parfém :D Ale tá vôňa sa proste nedá ani opísať, škoda že sa na blog nedá šupnúť vzorka na ovoňanie.  Tento vrchný šálik ma veľmi potešil, pretože je to presne taká farba akú zbožňujem, čiže som doslova jásala pri rozbaľovaní.



Pod zeleným šálom sa ešte v takýchto vrecúškach nachádzala šatka a list.


Ešte aj list dokonca balia do takéhoto vrecúška. Milé a vrecúška určite zúžitkujem, keďže si do takýchto podobných dávam šperky, taktiež som do podobných balila veci do swapu a do GA. :)


A čo mi píšu? :)


Ako som už písala, zelený šál ma veľmi potešil ... tak z pochopiteľných príčin začnem s ním ako s prvým. Ja viem, nečakané. :D

Šál má pekný vzor a je veľmi hrejivý :) Za tento mesiac som ho mala na sebe asi tak 20 krát a dokonca občas som si ho zo seba nedala dole ani v robote, tak mi strašne bol príjemný a krásne ma hrial. Pár krát sa ma dokonca niektorí pýtali, že či som chorá :D A ja len nie nie, zbožňujem svoj šálik a je mi s ním dobre. 


Je to taký ten klasický typ na omotávanie okolo krku, čo mi úplne vyhovuje a popravde toto je môj prvý takéhoto štýlu. Je možné, že iný šál na seba už nikdy nedám, len po "smrti" tohto :D
Cena tohto krásneho zeleného šáliku na ich stránke bola 290 korún českých. A že prečo bola? Pretože som šál a ani šatku už nenašla na ich stránke. Ale samozrejme, že im napíšem, aby som Vám sem mohla dať linky. :)



Vopred sa ospravedlňujem za fotky bez nejakého outfitu, ktorému by som šál a šatku doladila, ale mám na tvári "vojnové" zranenie, ktoré mám prelepené leukoplastom a skôr by ste sa asi teda na mne pobavili ako poobzerali produkty. :D Je možné, že po zahojení zranenia sem predsa len také fotky pridám. :) Budem samozrejme informovať na FB stránke blogu.

Tento šálik nosím na 3 spôsoby a to:

1. Len tak free
Najmä v robote alebo keď som v obchode a je mi strašné teplo :) 




2. Omotaný okolo krku
Čo k tomu viac dodať? :) Proste klasika! Je veľmi teplučký a príjemný na dotyk, čiže kľudne by som ho takto vedela mať aj celý deň.




3. Cez pol tváre
Najmä keď čakám na zastávke a je mi fakt brutálna kosa. :)

Takže to bolo všetko k tomuto zelenému šáliku, poďme teraz na šatku :)

Úprimne, šatky moc nenosievam ale rozhodla som sa, že túto môžem nosiť na jar k mojím obľúbeným tielkam :D Takže preto som si ju vybrala a popravde veľmi ma zaujali na jej okrajoch tie farebné brmbolce či strapce alebo ako to nazvať. :) Jej cena na ich stráne bola tuším 179 korún českých, taktiež sa samozrejme opýtam, či je ešte v predaji a vypýtam link.



Je z takého tenkého polopriesvitného materiálu, ktorý mi príde celkom kvalitný a na krku šatka pôsobila veľmi príjemne. 

Šatka je naozaj dosť veľká... Nevedela som ako Vám tú jej veľkosť ukázať, tak takto :D


Túto šatku samozrejme tiež môžete nosiť na veľa spôsobov, ja som si ju v podstate najskôr ani nevedela nejako poriadne uviazať :D Takže to sa musím pekne krásne doučiť a teraz Vám ukážem len to, čo som skúsila ja drievko :D

1. Na kovboja
Nemôžem si pomôcť, ale keď som sa takto zbadala, tak prvé čo som si pomyslela bolo: Páni, vyzerám ako drsný kovboj :D No a nie?


2. Na režiséra
Myslím, že režiséri nosia na tento štýl šály. Vyzerá to fajn a myslím, že by to nevyzeralo zle k nejakým spoločenským šatám :) Pekný milý jednoduchý doplnok, ktorý by tomu mohol dodať šmrnc.


3. Na dámu
Taktiež by som si to na tento štýl predstavovala k nejakým spoločenským šatám ako prehoz na večer :)

4. Na mašličku
Pár mojich známych nosí šatky vo vlasoch miesto čelenky ako pekný doplnok. Samozrejme, že som to chcela skúsiť aj ja, avšak až potom som si všimla, že oni majú tie šatky o niekoľko násobok menšie :D A tak však pre srandu. :)



Ako sa Vám páčila táto recenzia? Zaujal Vás jeden z týchto produktov alebo prípade niektorý z mojich tipov ? :) Budem samozrejme rada ak zanecháte komentár.

Taktiež by som chcela ešte raz poďakovať českému e-shopu satkylevne.cz za megasuperrýchle doručenie a taktiež sa poskytnutie týchto dvoch krásnych produktov, ktoré som si naozaj obľúbila. Ďakujem!



15 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Ďakujem ti za tvoj komentár a návštevu, lebo aj vďaka tebe so mnou uzatvárajú firmy nové spolupráce, lebo vidia, že mám viac a viac komentárov pod článkami a návštev na blogu :) A to je podstatné ;) Takže je jedno či si sa dogrcal, dokakal, pocikal alebo neviem čo všetko. Ale kľudne prídi aj nabudúce a zvýš mi návštevnosť. Budem rada ;)

      Odstrániť
  2. http://www.lagaliano.estranky.cz/img/picture/39/jan-slota.jpg

    OdpovedaťOdstrániť
  3. daj mi cislo uctu, poslem ti neake eura, idu vianoce, budem jezisko

    A drzim palce v uzatvarani zmluv ;] tak ked ratam tak o 50 rokov bude z toho mozno aj novy telefon

    som hejter a som na to hrdy, idem sa registrovat ako Miki Dzurinda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, si fakt poklad! Keď budem v krízovej situácií bez peňazí, určite sa ti ozvem milý Ježiško. Ale teraz to fakt nepotrebujem, takže si nechaj a kúp si niečo pekné na seba. A nie nie, zle rátaš... nový telefón z toho nebude... ale kopec vecí čo recenzujem a mám ich zadarmo. Ale tak to ty nepochopíš ;) Hejteri blogov nechápu takéto veci, ale ešte raz ti pekne ďakujem aj pánovi Slotovi za návštevu.

      Odstrániť
  4. Nie nechapem je to mrhanie casu. a podla mna horsie ako chlastat niekde v kostole s knazom, bez sebeucty atd. atd. Dufam ze su na teba rodicia hrdy. Dal som si tu robotu ze som si precital viac veci, a nedalo mi to proste nenapisat nieco negativne. Si neuvedomujes dievca ze ty tu verejne hlasis, ze si odkazana na tom co ti niekto " da " ?

    Slota vystihol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano moji rodicia su na mna hrdi, maju byt aj preco ale ty ma absolutne nepoznas a sudis ma :) Neviem o co ti ide, ale mna neurazis, zbytocne tu stracas cas... kludne chod chlastat s knazom do kostola. A nie nie som odkazana na to aby mi niekto nieco daval. Ide o vzajomnu spolupracu... ja mam ich produkt a oni maju reklamu ... ci uz negativnu alebo pozitivnu .. to zalezi na tom ako ma dany produkt nadchne. Takto to funguje na vsetkych blogoch bezne. Vsetky moje clanky nie su o veciach zadarmo -_- a ani blogovanie o tom nie je. Keby si vedel kolko s tym mam prace ... pripravit, nafotit, napisat, postovat ... Ale mna to bavi... je to moj konicek a tym ze ma tu budete chciet akoze urazit sa absolutne nic nezmeni a ja si budem pokracovat vo svojom aj dalej. A ty si aj kludne hejtuj dalej, zily mi to fakt negrha.

      Odstrániť
  5. Oo síce tútu zelenú rada nemám, ale tieto typy šálov mám naozaj rada a takú podobnú šatku tej druhej by som si tiež rada zaobstarala, je veľmi peknáá:)

    Hello From the Edge

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie šatky sú uplne kráásne,gratulujem k spolupráci :)
    http://verondzaa.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne šatky si si vybrala! :)
    www.makeuptipsnatalia.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. S eshopem jsem taky spolupracovala. Ten druhý se mi líbí, ale ten první je mě moc výrazný. :) Ale každý má úplně jiný vkus. :)
    Pěkný článek! :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. I já jsem před rokem z toho eshopu objednávala a jsem nadmíru spokojená! Vybrala sis pěkně :)

    OdpovedaťOdstrániť