piatok 7. novembra 2014

Spolupráca s Womanology (1)

Ahojte :)

Dohodla som sa na ďalšej spolupráci s firmou Womanology, ktorá predáva na svojej internetovej stránke krásne doplnky ako sú náušnice, retiazky na ruku, náhrdelníky, kabelky, prstene, brošne, peňaženky atď. Takže ak ste milovníčkou takýchto doplnkov, tak by ste sa tejto stránke rozhodne nemali vyhýbať a navštíviť ju. Majú tam naozaj veľa pekných šperkov, z ktorých sa mne veľmi veľa kúskov páči. Link na ich stránku je TU.



Šperky na recenziu som si nevyberala ja, ale vyberala mi ich pani z Womanology, s ktorou som si dohadovala spoluprácu. Veľmi som sa tešila a bola som zvedavá, že čo mi vyberie, pretože sa ma spýtala pár otázok typu: Obľúbená farba? Štýl? Elegancia verzus extravagancia? Atď.
Musím ju pochváliť za úplne famózny výber, ktorému som úplne tlieskala pri rozbalovaní tejto milej škatuľky :)
Doručenie bolo pár dní a bola som prekvapená, že už aj mám žltý papierik v schránke. 


A čo sa skrýva pod praskajúcou bublinkovou fóliou??? Skvelé prekvápko :)


Pani mi vybrala striebornú reťaz na krk, ktorú som si chcela pôvodne kúpiť :D Mám takú podobnú v zlatej farbe, ale chcela som aj striebornú, keď že viac preferujem striebro. Čiže táto reťaz ma veeeľmi potešila... aj keď musím bonznúť, že môj snúbenec tieto moje reťaze (vraj a la dunčo) neznáša, čiže pri ňom mám prísny zákaz nosenia týchto reťazí :D Aj keď občas ten zákaz poruším a potom sa jeduje, že to mám dať dole hh. Ale mne sa to páči, takže ... :P
Taktiež mi k tejto reťazi na krk pribalila takú istú reťaz na ruku (joj ale sa ten môj poteší) a vyzerá úplne skvelo. 
A keď že som jej napísala, že nerobí mi žiadna farba problém ale najradšej mám zelenú, ružovú a tyrkysovú tak mi pribalila aj tieto úžasné náušničky, ktoré všetky tieto moje naj farby obsahujú! Padla som z nich na zadok. Krásne!

A taktiež musím ešte povedať, že tento balík som si bola vyzdvihnúť skoro ráno ešte pred prednáškou, ktorú som mala a rozbaľovala som ho vlastne až v škole na spomínanej prednáške. Keď to zbadala moja spolužiačka tak sa jej skoro oči vyočili, povedala že to je krásne, že mi závidí a že tie náušnice sú nenormálne. Že aj ona chce! :) Ani sa jej nečudujem, aj ja si závidím. :)


Náušničky sú naozaj krásne ale nechám si ich na nosenie až na jar/leto, keď že sa mi zachytávajú do šálu, teraz keď už je chladnejšie. Ale zamilovala som si ich.

Na stránke Womanology stoja 4,90 € a link presne na nich máte TU.

No čo na ne hovoríte ? :)

Podľa mňa sú úplný letný must have.

Bohužiaľ retiazku na ruku ani na krk som na ich stránke nenašla... ale určite sa ich dodatočne spýtam na linky a dopíšem aj cenu :)

Takto vyzerá reťaz na krku

A takto na ruke :)

A všetko pekne spolu :)



Dúfam, že sa Vám táto recenzia na internetový obchod so šperkami Womanology.sk páči a určite ich stránku otvoríte a popozeráte tie krásne šperky a doplnky čo tam majú :) Mňa táto spolupráca veľmi potešila, preto ešte raz ďakujem za túto možnosť.
Taktiež budem rada ak napíšete čo hovoríte na tieto šperky, ktoré som dostala :)

5 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Súhlasím :) Pani mi vybrala fakt skvele a úplne sa trafila do môjho vkusu :)

      Odstrániť
  2. náušnice sú prekrásne ! :) a suhlasím úplne vhodné na leto :) páči sa mi aj tá reťaz, ja mám tiež v striebornej ale nenosila by som to určite spolu aj s náramkom to je už tak moc na mňa :) ale gratulujem, veľmi pekné kúsky ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super výběr :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť