streda 31. decembra 2014

Silvestrovská inšpirácia / Spolupráca s Sosovky-kontaktne.sk

Ahojte

Už dávnejšie som dostala na testovanie šošovky, ale nejako nebolo času a bolo toho teraz fakt veľa a mám čo dobiehať :) Rozhodla som sa však, že túto recenziu napíšem práve dnes na Silvestra, pretože ak ste nositeľkou kontaktných šošoviek, tak určite aj vo Vašich zásobách sa skrývajú rôzne bláznivé kúsky, či sa mýlim? 
Hneď na začiatku musím napísať, že ja nie som nositeľkou kontaktných šošoviek, pretože 4 roky dozadu som absolvovala laserovú operáciu očí a už teda nenosím ani okuliare. A preto som si teda vybrala nedioptrické, ale samozrejme, že v ponuke majú presne tie isté aj dioptrické :) Keď ma pani z tejto stránky oslovila mailom, veľmi ma táto ponuka zaujala. Milujem zelené oči a vždy som chcela vedieť, že ako by som asi vyzerala. Dostala som možnosť vybrať si až dvoje :) Tak som siahla po zelených a twilight upírskych. 
Dnes bude článok presne o tých upírskych a o tých zelených si dáme nabudúce. 




 Dodanie bolo veľmi rýchle. Dohodli sme sa s pani, ja som si vybrala a už o 4 dni som tu mala kuriéra ako na zavolanie. :)

Link twilight na šošovky: TU
Cena: 14,39 €


Tieto upírske šošovky boli zabalené v takýchto mini fľaštičkách zatiaľ čo tie druhé v takom plastovom púzdre (to si ukážeme v ďalšom článku).

Spodok fľaštičky a šošovka v nej :)

Dostala som aj púzdro na šošovky
Link na neho TU
Cena: 1,89 €

A 100 ml roztok
Link TU
Cena: 5,99 €


Testovanie

Ako nepoužívateľka šošoviek som mala popravde veľký problém s prvým nasádzaním, keď že som si najskôr musela pozrieť inštruktážne video. Vždy som šošovku vyžmurkala von a keď už som ju tam konečne dostala, tak som videla rozmazane a nevedela som si ju posunúť tak ako má byť. Už som sa to samozrejme doučila a nasádzanie mi nerobí už až taký problém a vybratie je oveľa jednoduchšie ako nasádzanie. Myslím si, že to je všetko len o praxi a zvyku. :) 
Šosovky vyzerajú na očiach úplne parádne, dokonca som tak bola raz aj vonku a musím povedať, že som ľudí zaujala, tak čudne po mne pozerali a hľadeli na mňa. Škoda, že neviem čítať myšlienky :D Za to môjmu priateľovi sa to absolútne nepáčilo a odmietal sa mi pozerať do očí :D Poďme sa teda kuk ako to vyzerá.

Takto vyzerajú šošovky na ich stránke :)



A takto na mojom oku :)


Fotka s jednou šošovkou, aby ste videli rozdiel :)

Dúfam, že sa Vám táto recenzia páčila a niečo podobné vyskúšate aj Vy :)
Ďakujem stránke Sosovky-kontaktne.sk za spoluprácu, som veľmi rada, že som mohla skúsiť opäť niečo nové.


A Vám všetkým želám šťastný Nový rok 2015 a nech Vás prenasledujú úspechy na každom kroku



3 komentáre:


  1. Vyzerajú neskutočne :O Takéto šošovky mať doma, ja som sa bála, ze mi nejako nesadnú na oči :/


    http://korytna.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj sú neskutočné :3 Brala by som, keby že mám také oči aj v originály :D
      A treba asi skúsiť :) Ja nie som nositeľkou kontaktných a toto bola moja prvá skúsenosť a našťastie sadli. Alebo sa skús s niekym poradiť napr. s očnou lekárkou alebo v optike, že aké môžeš mať.

      Odstrániť
  2. Ahoj Veronika, tie sosovky su bomba hlavne na halloweena. Ja nosim tiez okuliare, tak ich mmoc nemozem nosit :(( ale cim viac sa o tom pise tiez zvazujem operaciu ako ty si mala. Ake mas skusenosti? premyslam nad toto klinikou https://iclinic.sk/ ty si kde bola? Nemas nijake komplikacie? vsetko bolo v pohode?
    Maria

    OdpovedaťOdstrániť