piatok 27. februára 2015

Vyhlásenie výsledkov - 2. narodeniny blogu - GiveAway


Ahojte ... :)

Včera to bolo presne 2 roky od toho dňa, keď som sa rozhodla vstúpiť do blogerskej scény a po týchto 2 rokoch môžem povedať, že som sama sebe za to vďačná. :) Spoznala som úžasný svet blogovania, kde sa môžem naplno prejaviť, získať skvelých čitateľov ako ste Vy a taktiež nájsť veľa báb blogeriek, s ktorými pravidelne komunikujem a myslím si, že sme si sadli a sme ako staré známe, čo je úplne super. Ľudia by sa mali presne takýmito ľuďmi obklopovať a oni vedia ktoré to sú :) Taktiež som v kontakte aj s mojimi čitateľkami neblogerkami, čo je tiež úplne super a teším sa z každej jednej správy či otázky, preto sa nebojte opýtať. Nekúšem :) E-mail na mňa je vždy k dispozícií, prípadne FB stránka blogu. To bol taký troška menší príhovor :) Avšak tu som určite neskončila, bol to len úvod k článku, ktorý chystám a vyjde čoskoro o mojich 2 rokoch na blogspote. :)



Ale určite Vás viac momentálne zaujímajú víťazky a ak ste doposiaľ dokázali čítať všetky tieto riadky bez toho aby ste rolovali dole na výherkyne, tak máte môj obdiv a tlieskam Vám ako retardovaný tuleň. (dúfam, že si to viete naplno predstaviť, ak nie... viem zabezpečiť názornú ukážku).:D


Takže konečne po mesiaci trvania súťaže k Vám prinášam vyhodnotenie GA, do ktorej som zaradila si myslím celkom zaujímavé výhry. Mnohé z Vás možno zaujal náhrdelník, iné zase magické rúže, hand made náramky odo mňa alebo niečo iné. Takže zdržovať už viac nebudem a poďme sa pozrieť na výherkyne jednotlivých balíčkov. :)
1. Balíček Owl vyhráva ...

Nikola Orechovská




2. Balíček Diamond vyhráva ...

                           
Lucia Balintová


Info pre výherkyne:

Poprosím kočky aby mi napísali e-mail :) A dohodneme sa na farbách náramkov, štýle postupnosti farieb a taktiež samozrejme doručovacie adresy mi pošlite. Dúfam, že som Vás touto správou potešila. Ak sa mi do týždňa neozvete, žrebujem náhradníčky.
Taktiež Vás obe poprosím aby ste si zmerali obvod svojho zápästia aby som vedela ako veľké náramky majú byť :) A taktiež ak si neviete vybrať farby hneď dnes a potrebujete pár dní čas, informujte ma o tom v e-maily, nie je problém s náramkami počkať. :)
Vyberať farby si môžte z fotiek nižšie. Môžem spraviť dúhový, môžte si vybrať neobmedzený počet farieb a nechať zbytok na mňa alebo si určíte aj vzor ... napríklad 2 modré za sebou na to 3 žlté a na to 1 bielu... je mi to naozaj úplne jedno :) Váš výber mi napíšte na mail. Najlepšie ak si fotku s vybranou farbou stiahnete, zakrúžkujete mi ju na nej a pošlete. Mám farieb naozaj veľa, tak aby sa nestal nejaký omyl. Nezabúdajte, že si vyberáte farby až na dva náramky... jeden je guľatý (nalavo) a klasický (napravo) :










Tie ktoré ste nevyhrali nezúfajte :) Bude ďalšia GA a taktiež bude ešte jedna odmeňovacia GA, ktorá bude vyhodnocovaná na základe Vašej aktivity. Čiže vyhrajú tie, ktoré sú moje naozaj verné čitateľky :) Vážim si samozrejme všetkých čitateľov, ale určite si každá blogerka váži o kvapku viac tie, ktoré sa pravidelne zapájajú, komentujú, likujú, pýtajú sa ... :)


2 komentáre:

  1. páááni :) ani sa mi nechce veriť že takýto zlý deň zakončí takéto krásne prekvapko :) idem hneď písať email len si rozmyslím farby na náramky :) neskutočne si ma potešila

    OdpovedaťOdstrániť