pondelok 30. marca 2015

Kolekcia Spring Breeze / Spolupráca s Womanology (2)

Ahojte ... :)


Pomaly ale iste k nám už prichádza jar, z čoho sa veľmi teším. Ja som taký ten anti-zimný typ čo sa drkoce pri +15 stupňoch a nevie sa dočkať aspoň +20 :D Navyše zbožňujem keď vidím ako sa pomaly stromy začínajú zelenať, prvé kvety ako sú napríklad snežienky, narcisy a iné začínajú odhaľovať svoje krásne kvety a taktiež keď počujem ako vtáci začínajú štebotať. Hneď je aj ráno krajšie, keď sa človek prebudí do krásneho slnečného rána. Prvý jarný deň už máme úspešne za sebou a taktiež posunutie hodín na letný čas. :) 

(moje narcisy)

Veľmi ma preto potešilo, keď sa mi znovu ozvali z Womanology.sk a ponúkli mi ďalšiu spoluprácu. Nedávno predstavili svoju jarnú kolekciu a oslovili ma s tým, že si môžem vybrať práve jeden produkt z tejto krásnej jarnej kolekcie na otestovanie. Vybrala som si hneď prvú vec, ktorá mi doslova vyrazila dych a padla mi v sekunde do oka. Vedela som, že presne to je to, čo musím mať. :)
Link na ich novú kolekciu máte TU.


Je to tento krásny náhrdelník plný kvetov a jarných farieb, ktoré k sebe dokonale sedia a vytvárajú tak nezameniteľnú jarnú atmosféru, ktorá je jednoznačne neprehliadnuteľná. Taktiež som v posledných mesiacoch podľahla trendu veľkých náhrdelníkov a to, že mám rada pestrofarebnosť je tiež už asi jasné len z môjho blogu. :D Takže nebolo o čom a výber bol jasný :)



Prišiel mi zabalený šetrne v takej kartónovej obálke, v praskajúcej fólii a v tomto krásnom fialovom vrecúšku.


Musím sa priznať, že hneď ako som ho zbadala, tak to bola láska na prvý pohľad. Je naozaj krásny. Prišiel mi v piatok, čo bolo do 4 dní po dohodnutí spolupráce a tak skoro som ho ani nečakala. :) Na druhý deň po doručení som pre neho našla využitie. Išla som ja a môj snúbenec na návštevu k mojej ségruške.


Môj milý snúbenček neznáša na mne veľké čačky, vraj sa mi to nehodí (aj tak to nosím) :D Ale tento sa zázračne páčil aj jemu. Skombinovala som ho s jednoduchým tielkom, presne tak ako nosím všetky ostatné veľké náhrdelníky.  Musím povedať, že náhrdelník obstál aj pri šklbaní ho mojou malou ročnou neterkou. Aj jej sa evidentne náhrdelník veľmi páčil, neustále si ho prezerala z každej strany a brala si ho do jej malých rúčok. Sem-tam s ním síce trocha šklbla, ale vydržal! :)

Vydržal najmä preto, pretože je skvele navrhnutý a naozaj sa výrobca snažil o čo najmenšiu poškoditeľnosť už len tým, že je nalepený zospodu na takú látku. Neviem čo to je zač, ani ako sa to volá, ale ja to volám kobercovina. :D 
Náhrdelník vďaka tejto kobercovine krásne sedí v dekolte a nemusím sa báť, že sa mi nejako poškodí. :)



Taktiež sa mi na ňom veľmi páči to, že je na stuhe a tým pôsobí veľmi elegantne. Taktiež si prídu na svoje ženy, ktoré sú alergické na bižutériu, respektívne ten kov, z ktorého je vyrobená. Myslím si, že s týmto náhrdelníkom by nemal byť problém, čo je rozhodne super. :)


Taktiež ma zaujalo to, ako sú usadené krištáliky kvetov. Sú prichytené akoby takými cvokmi proti rozpadnutiu, okrem toho, že sú samozrejme riadne prilepené. 


Samozrejme nemohla som zabudnúť ani na skombinovanie s náušnicami. Mimochodom, tieto krásne pestrofarebné náušničky som od Womanology.sk dostala minule. Zhodou náhod sa dostali práve tieto náušničky aj do ich jarnej kolekcie. 
Link na nich nájdete TU.
Link na predchádzajúcu spoluprácu a ich bližšiu ukážku nájdete TU.


Nevyzerá skvele? :)





Ja som si ho veľmi obľúbila a taktiež môj hyacint pri jeho spoločnosti vôbec neprotestoval. :)


Popis náhrdelníka od predajcu:


Krásny výrazný náhrdelník zdobený motívmi kvetov vykladanými farebnými kamienkami. Neprehliadnuteľný, atraktívny kúsok, ktorý skvele dodá vašim outfitom štýl, či už ho dokombinujete k blúzke či k tričku - hneď budete za hviezdu. Bižutéria. Zaväzovanie na stuhu.

Cena náhrdelníka je 18,90 €.

Link na náhrdelník je TU
Bohužiaľ som našla už na ich stránke len tento číry, avšak píšem predajcovi, že kde zmizol tento môj farebný a potom aktualizujem. :)

Popis náušníc od predajcu:

Pestrofarebné náušnice vo všetkých odtieňoch pastelových farieb. Zaujímavým, atraktívny tvar a výrazné farby - jednoducho módne trendy, ktoré zvýraznia vašu originalitu a štýl.
Typ šperku: bižutéria. Neobsahuje nikel. Zapínanie: napichovacie náušnice s plastovou poistkou. Veľkosť náušnice: približne 4 cm. 

Cena náušníc je 9,90 €.
Link na krásne náušničky je TU.




Link na novú kolekciu Spring breeze nájdeš TU.

Link na predchádzajúcu spoluprácu nájdeš TU.

A tu sú ostatné kúsky, ktoré môžeš momentálne nájsť v jarnej kolekcii Spring breeze.



Dúfam, že sa Vám tento článok páčil a taktiež Vás zaujal môj výber. :) Určite dajte dole do komentára vedieť, že či by ste si niečo z tejto krásnej kolekcie vedeli vybrať aj Vy a prečo práve to. :) Budem rada.
Chcem ešte poďakovať Womanology.sk za možnosť daľšej spolupráce a za to, že mi umožnili si vybrať práve tento krásny náhrdelník, ktorý mi v mojej zbierke určite nezapadne prachom, pretože som z neho IN LOVE. :)


5 komentárov:

  1. Ten náhrdelník je nádherný... Niečo podobné by som si tiež chcela zaobstarať, ale mne príde, že mne niečo také vôbec nepristane :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A skúšala si si to už niekedy na sebe? :) Podľa mňa by si mala a samozrejme keď sa sama sebe nebudeš páčiť, tak to nenos. Ale napríklad mne môj milý za to nadáva, že to je veliké ... ale pritom je to in, nosí sa to teraz a myslím, že sa mi to aj celkom hodí. :)

      Odstrániť
  2. Ahoj Verunko, nedávno jsi se přihlásila do mě soutěže na líčení, tímto si přijd na vyhodnocení. a prosím zodpověz mé otázky které jsem ti tam napsala. Děkuji. :-)
    S pozdravem Butty♥

    OdpovedaťOdstrániť