sobota 21. marca 2015

My purchases on Ebay (2)





Ahojte ... :)


Vítam Vás pri druhom pokračovaní mojej Ebay nákupnej mánie :) Z týchto článkov vznikne postupne taká telenovela s nekonečným pokračovaním ... dúfam, že sa tešíte hh :D
Asi ste si už všimli, že som Ebayom tak troška posadnutá. Milujem "prehŕňať" sa vo všetkých tých produktoch a doslova sa v tom vyžívam. Najviac ma bavia asi dražby, pretože vždy si dokážem ukoristiť niečo veľmi lacné za ešte lacnejšie. :D Napríklad také náhrdelníky, ktoré som si vydražila naposledy u nás na Slovensku stoja 5,87 €, v Číne stoja 1,5 € a ja som si ich vydražila za 0,30 € :) No nekúp to!

Ako som písala, takýchto článkov bude ešte veľa, tak nebudem zbytočne zdržovať a poďme rovno na to :D
Aviatorky

Odkedy mám operované oči laserom a nie som slepá ako krtko (mala som astigmatizmus), tak som si neskutočne zamilovala slnečné okuliare. Predtým som ich bohužiaľ veľa nosiť nemohla. Teraz si evidentne nahrádzam tento obrovský deficit a nazbierala som si do dnešného dňa celkom slušné číslo aviatoriek. Chcete ho čítať? No ... hanbím sa :D ... mám ich 21 a to hovoríme len o aviatorkách... iných typov slnečných bríly mám asi ešte cca do 10.


Ilustračná fotka z Ebay

Ospravedlňujem sa za nekvalitu fotiek, ale keď som použila blesk, tak absolútne nebol vidieť odtieň skiel... len proste čierno :D 


Farebné sklá sú teraz veľmi IN a tieto modré som už pár babám videla. Zapáčili sa mi samozrejme :) Takže rovno som aj objednávala :D

Link už bohužiaľ nie je aktívny, ale je ich na Ebay veľa. Ja som ich mala za 1,86 € ...a nájdete ich napríklad aj TU pod číslom 2.


Ilustračná fotka z Ebay

Veľmi sa mi na prvý pohľad zapáčili aj tieto aviatorky do žlta :)
Vyzerajú tak jemne a milo :D
Síce na fotkách vyzerajú čisto žlte... ale nie je to tak, taktiež hádžu odlesky ako na ilustračnej :)



Taktiež je už link neaktívny, ale nájdete ich napríklad aj TU pod číslom 5. A stáli rovnako ako predchádzajúce :) 1,86 €


Proti prachová Panda


To, že som úchyláčka na pandy, si mohli všimnúť asi viaceré z Vás :D Preto Vás zrejme asi ani neprekvapím ak napíšem, že som neodolala ďalšej pande. :) Pretože je naozaj cute a môžem ju nosiť stále so sebou. :) Nie, nie je to plyšiak... je to takýto rozkošný proti prachový štuplík, ktorý sa dáva tam kde si bežne zapájate slúchadlá. :)

Ilustračná fotka z EBay

Prišla mi naozaj krásne zabalená proti poškodeniu, čo bolo úplne super... vyzeralo to celkom efektne :D A určite je to aj vhodné ako darček napríklad :)

Kuk... tu bola schovaná :)


Dá sa naozaj pripojiť hocikam... napríklad 

na mobil

na iPod

na iný telefón :D

prípadne na tablet :)



Vtedy ma stála 3,80 €, teraz je už o čosi lacnejšia :) Link máte TU

Štetce a perá na nail art

Ilustračná fotka z Ebay

Jednu dobu som na blog pridávala celkom dosť nail artov, teraz už na to až taký čas nie je... ale predsa len som si objednala celú sadu štetcov a pier na zdobenie. :) Použila som ju však zatiaľ len dva krát :D Ale je naozaj dobrá a mne ako amatérke určite stačí ... však polku tých štetcov ani nevyužijem :)


Tieto perá sú super v tom, že ich hroty majú inú veľkosť, avšak jednu stranu majú všetky rovnaké, druhá strana je od najmenšieho po najväčší :D Veľmi ma to potešilo keď mi prišli, pretože na ilustračnej fotke z Ebay som si pri objednávaní nejako nevšimla rozdielnosť tých hrotov, dôležité boli vtedy pre mňa hlavne tie štetce.


Dôkazový matroš :D

Tu sú všetky rovnaké :)


A na štetcov sú navlečené takéto ochranné kryty proti poškodeniu :)

Je ich tam naozaj neskutočne veľa... nepoviem koľko ... veď si spočítajte ... nebuďte lenivé ... stačí, že ja som :D

Aj ich dizajn je celkom pekný :)


Nájdete ich napríklad aj TU. A mňa stáli 2,6 €.

Náhrdelník Sova


Táto sovička Vám určite bude veľmi povedomá... áno je to tá istá, ktorá bola na poslednej GA :) Zobrala som rovno 2 vtedy, jednu pre seba... a jednu pre niektorú z Vás...

Ilustračná fotka z Ebay





Link na túto sovičku máte TU a mňa stála 0,85 €.

Farebný náhrdelník


A práve sme sa dostali k poslednému produktu z tohto článku ... avšak k jednému z mojich najobľúbenejších kúskov z Ebay. A ako som sa k nemu dostala?

Jedna nemenovala slovenská stránka (jej.sk) takýto krásny náhrdelník predávala za 29 €... a mne sa veeeeeľmi ale fakt že strašne moc páčil, ale vôbec som nebola ochotná za neho toľko dať. Každý deň vypisovali nejaké súťaže o neho... a nikdy som nevyhrala. Potom keď ma kamoška Lea naučila praocvvať s Ebayom... tak našla tam aj tento náhrdelník... a cena? 3,50 € ... no ja som padla z nôh na držku... a musela som ho samozrejme mať.... však tak som po ňom túžila. :) A konečne je môj.


Ilustračná fotka z Ebay

Je naozaj krásny... ako na obrázku... a som hrdá na to, že ho mám :D Síce sa mi za neho šéfka v bývalej robote vysmiala, že či som vykradla pirátsku loď ... ďalší zase hovoria, že je cigánsky.... ale čooooo ja Vás kašlem... mne sa páči a dajte mi pokoj :D



A takto vyzerá na mne :)




Nájdete ho TU, mňa stál 3,50€.

Takže to je z tohto článku všetko... dúfam, že sa Vám páčil a budem rada ak zanecháte svoj názor v komentári. :) Ďakujem


                           To be continued ...


14 komentárov:

  1. Náhrdelník je veľmi pekný, vôbec nie cigánsky :) Na Ebay síce nenakupujem (som lenivá si založiť PayPal :D) ale za to, som maniačka na Aliexpress! :D Myslím, že tam majú tovar viac-menej podobný. A inšpirovala si ma, spraviť podobný článok aj na mojom blogu, dúfam, že ti to nebude vadiť! :) :)

    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super, že nie som jediná závisláčka :D Pretože mne už z toho úplne hrabe, koľko zásielok mi chodí. A kľudne aj ty taký článok napíš. :)

      Odstrániť
  2. veľmi sa mi páči tá panda :) je to super nápad a vyzerá to na mobile pekne :) po tých bodkovačoch som túžila dlho, nakoniec som si ich spravila doma z obyčajnej ceruzky a špendlíka :D soví náhrdelník, ktorý som vyhrala je strašne pekný, oživí hoci aký čierny outfit :) a k tomu poslednému náhrdelníku, možno vyzerá tak "cigánsky" keď má niekto k tomu oblečené všetko vo farbe dúhy, ale k jednofarebnému outfitu sa podľa mňa hodí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Som rada, že sa ti páči a že ťa sovička potešila. :) A áno s tým náhrdelníkom máš pravdu, to len môjmu drahému sa zdá poslednú dobu všetko väčšie, že je cigánske :D Nemá rád také náhrdelníky :D

      Odstrániť
  3. Ten poslední náhrdelník je úžasný! :3 I ty sluneční brýle, vypadá to, že ilustrační fotky z ebay se moc neliší od reálu :)
    https://janetsonrisa.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten náhrdelník mám aj ja a milujem ho najviac na svete <3 <3 <3 Čo by sme robili, keby nebol Ebay :D
    http://best-copy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taktiež ma trápi to, že kvôli dioptrickým okuliarom nemôžem nosiť slnečné, dosť mi to chýba :) panda je vážne rozkošná, aj keď ja by som ju asi stratila .. :D Inak sa ti článok veľmi podaril, mám rada ebayovské články, takže sa teším na ďalšiu časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hej, Ebay je proste najlepší :)) Super článok, veľmi sa ti podaril!

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pandička ma zaujala najviac. Je to proste roztomilé :) Ale aj oba náhrdelníky sa mi páčia :) Mám rada ten patent na zaviazanie, pretože mám alergiu na kovy a tak tam aspoň nie je tá retiazka :D

    Life-by-romi

    OdpovedaťOdstrániť
  8. pěkné úlovky :-).

    Zvu vás všechny do soutěže, ve které můžete vyhrát den se společností YVES ROCHER, BLOGGERKAMI a přidat se k projektu SÁZEJME PRO PLANETU, díky kterému spolu zasadíme stromečky pro výrobu produktů značky YR a pro záchranu přírody :-)!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Okuliare z ebayu sú najlepšie, sú lacnejšie a polámu, stratia sa rovnako ako tie z obchodu :D
    [url=http://thenoela.blogspot.sk/]The Noela[/url]

    OdpovedaťOdstrániť