pondelok 3. augusta 2015

Motýlik na zápästie / Spolupráca s postovnezdarma.cz




Ahojte ... :)


Vraciam sa k Vám s novou recenziou na ďalší produkt, ktorý som si opäť mala možnosť vybrať od firmy postovnezdarma.cz, s ktorou už dlhodobejšie spolupracujem. :)

Tento krát som si vybrala jednu praktickú vec, ktorá mi spríjemňuje chvíle v práci a taktiež aj pri blogovaní. Keďže ako mnohé možno viete, pracujem v banke v obchodnom centre na 12tky... čo je popravde veľmi únavné, keďže celý deň sedím za stolom v jednej polohe, čumím na monitor a pravou rukou zvieram celý deň myšku. Často ma ťahá v ruke kŕč, ktorý ide od zápästia až po lopatku, v ktorej mi nepríjemne mravčí... niečo ako keby som tam mala nasťahované celé mravenisko aj s mravenčiou kráľovnou. :D 

No a že čo táto praktická vec je ? :)




Je to takzvaný motýlik na zápästie, ktorý zamedzuje vyklbovaniu zápästia počas držania myšky. Ruku drží v v príjemnej polohe pre ruku... je to taká prevencia pred karpálnym tunelom. A okrem toho sa dá použiť aj ako gumička do vlasov. :) Ja som to zatiaľ neskúšala, pretože si to nechcem rozťahať :D aby mi potom na ruke neplantalo.

Charakteristika predajcu:

Tento produkt 2 v 1 je praktická podložka pod zápěstí při manipulaci s myší a zároveň také gumička do vlasů. Tato podložka jistě potěší Vaše děti. Produkt je měkký a příjemný na dotek.
  • Materiál: PP bavlna
  • Rozmery: 8 x 6 cm
  • Obvod: cca 25 cm
  • Dostupné farby: rúžová, modrá, červená, zelená, šedá

Cena: 4,88 €

Motýlik je vyrobený z jemnučkého materiálu a la plyš. Je veľmi príjemný na dotyk, jemnučký, mäkký a na ruke neťahá a ani neškrtí.


Vďaka gumičke sa prispôsobí na každej ruke.

A takto vyzerá na mojej ruke. :)

Sem tam nejakí klienti pozerajú skúmavo, že čo to mám na zápästí ... ale je to príjemné a majú mi čo závidieť. :) 



Čo hovoríte na takúto vychytávku nie len do práce ale aj na doma? :) Taktiež zvyknete sedávať dlhé hodiny za počítačom ako ja a obávate sa následkov ? :)

2 komentáre:

  1. Na to pri myš je super :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá to super, určite ti to v práci pomôže :-)
    http://theworldbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť