pondelok 17. augusta 2015

Novinky od Dermacol - balzamy na pery


 Ahojte ... :)

Moja psychopatická mánia do balzamov na pery mi začína riadne prerastať cez hlavu... Už je to (možno) aj na diagnózu :D a začínam nechápať, ako so sebou môžem žiť.
Ale aj napriek tomu ma v Dmke oslovili novinky od Dermacolu, ktoré som jednoducho musela mať a okrem všetkých nových balzamov na pery od nich som si zakúpila aj 2 kriedy na vlasy (ružovú a zelenú). Článok o nich zase možno niekedy nabudúce.
Btw. okrem DM-ky ich samozrejme nájdete aj na ich oficiálnej Dermacol stránke, taktiež v ich kamenných obchodoch ... a možno aj v iných drogériách.
Ja som ich kúpila za 2,19 € /kus... na Dermacol stránke sú drahšie a to 2,99 € /kus. Link priamo na stránku Dermacolu: TU

Avšak teraz sa poďme pozrieť na balzamy na pery, ktoré sa obalovo podobajú na dobre známe Baby lipsy od Mabellinu, avšak zložením a účinkami sú rozdielne a okrem toho mám pocit, že sú aj o kúsok lepšie. :)



Za veselými farebnými obalmi sa skrývajú neskutočne sladunké vône a jemné farby, ktoré ostanú po aplikácií na perách a okrem toho ešte aj chránia proti slniečku vďaka SPF 15. :) Ideálne na leto k vode, kde samozrejme každá jedna z nás chce vyzerať krásne.


Dostupné príchute/odtiene:
Almond - Veľmi sladká a príjemná vôňa, ktorá mi učarovala na prvý čuch. :)
Chocolate - čokoláda, ktorá mi zo všetkých "príchutí" vonia asi najmenej. Možno preto, že ide o horkú čokoládu a nie mliečnu. :)
Peach - Sladunká ale za to veľmi jemná a príjemná "príchuť" broskyne, ktorej jednoducho neodoláte.
Cotton bloom - Túto vôňu celkom neviem charakterizovať.. je to niečo medzi žuvačkou a nejakou kvetinou... veľmi sladunké. :)
Bubble gum - Moja najobľúbenejšia príchuť žuvačky. :) Je totálne skvelá a neviem sa jej dočuchať. Ak Vás neočarila ani jedna z predchádzajúcich príchutí... tak aspoň tento jeden balzam proste musíte mať.
Grape - Vôňa toho najsladšieho hrozna akého si kedy viete predstaviť.




A ako ich charakterizuje samotný Dermacol ?

S vitamínom E, SPF 15, bez parabénov
Zvláčňujúce balzamy na pery s neodolateľnými vôňami, dokonale pery ošetrujú, dodávajú im sviežosť a hodvábnu jemnosť. Farebne pery tónujú a zanechávajú ich lesklé, vyhladené a vláčne. Vyživujúca textúra s prírodnými olejmi, včelím voskom, a vitamínom E podporuje regeneráciu pier a vytvára na nich ochrannú vrstvičku a zabraňuje ich vysúšaniu. SPF 15 chráni pery pred slnečným žiarením. Tvar zaistí jednoduché vykreslenie pier.


Podľa mňa sú naprosto dokonalé a všetko čo sľubujú aj spĺňajú. Moje pery sú zvláčnené, hydratované, vyživené, krásne voňavé, chutia mi a ešte vyzerajú na perách super vďaka jemným odtieňom. Jednoducho sme sa našli... a denno denne musí byť spolu so mnou aspoň jeden z nich. :) 

Prvé dva z ľava majú priesvitnú farbu a sú vhodné aj ako balzamy pod rúž.

Ostatné 4 farbia a ich odtiene sú naozaj neodolateľné... Poďme sa teda na ne pozrieť bližšie. :)


Od najjemnejšej po najtmavšiu. Druhý balzam z ľava má dokonca v sebe ako jediný také jemné trblietky, ktoré pery krásne rozžiaria. Na papieri však tieto trblietky nevidno a ani na perách sa mi ich nedarilo mojim "šikovným" foťákom odfotiť. Tak skúste pozrieť v obchode. :)


Čo na tieto balzamy hovoríte? :)
Dáte si povedať alebo už nebodaj ste majiteľkami? Pochváľte sa.


9 komentárov:

  1. Ten zuvackovy..... noo..nikkie, koli tebe sa aj zo mna stane maniak.:-) :-) :-) tie neonove farby obalov.:-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Však sú tie obaly úplne bohovské ? :D Dokonca sa mi tieto balzamy celkovo páčia viac ako Baby Lipsy... aj vôňov, aj hydratáciou, chuťou, výzorom, farbením... všetkým. :)

      Odstrániť
  2. Jéé, ty jsou roztomilé, ani jsem je ještě nepostřehla :) každopádně na mě hodně způsobilo to, že mají spf, to je super! .)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Sú strašne milé... ak ťa zaujali, tak kukni v Dm-ke... ale niekde som už aj videla, že nemajú ani jeden kus... vypredané

      Odstrániť
  3. Vyzerajú super tie balzamy :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obaly jsou krásné, ale lákají mě jenom ty dva vyživujicí, jinak je to jak Baby Lips a ty mě nijak neuchvátily :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Asi jenom me tyhle balzamky nezaujali.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vypadají hezky, tak vesele. Zaujala mě akorát žvýkačková vůně, tu bych ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dermacol mam ako znacku velmi rada, takze ak budem v blizkej dobe potrebovat balzam, viem kde hladat:)

    si ten typ zeny, ktora si moze oblect cokolvek a bude vyzerat perfektne! :)


    Michellee's kingdom

    PS: na mojom blogu práve prebieha giveaway
    http://michelleeskingdom.blogspot.sk/2015/09/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť