pondelok 26. októbra 2015

AMWAY / spolupráca časť 2 / Maskara na zväčšenie objemu Artistry signature eyes - black

Ahojte ... :)

Takže ako som sľúbila prinášam aj druhý článok o testovanom produkte od Amway.sk. Ak ste si niektoré ešte prvý článok nevšimli alebo ste si nestihli prečítať čo ako a prečo som testovala, tak link na tento článok máte TU.

A keďže som v tom predchádzajúcom článku vysvetlila ako som sa dostala k spolupráci tak teraz už nebudem zbytočne zdržovať a opakovať sa... tak preto sa rovno pustime do produktu číslo 2 a tým je Maskara na zväčšenie objemu rias od Amway.sk. :)
Opäť si na začiatok dáme menšiu charakteristiku produktu, ktorú má Amway.sk priamo na svojej stránke a potom sa pustím do môjho hodnotenia. :)


Charakteristika produktu od Amway:

ARTISTRY SIGNATURE EYES™ Maskara na zväčšenie objemu - Black
Prvá maskara značky ARTISTRY, ktorá intenzívne zväčšuje objem rias. ARTISTRY SIGNATURE EYES Maskara na zväčšenie objemu dokáže až 600% znásobiť riasy, ktoré pôsobia hustejšie a nápadnejšie. Dostupná v čiernom odtieni.

Vlastnosti:
Vďaka technológii FullFX s obsahom zahusťujúcich polymérov a sýtych pigmentov obalí a znásobí každú riasu, čím dodá očiam hlboký výraz


Kefka MagnaBoost zachytí optimálne množstvo maskary potrebné na to, aby dramaticky zvýraznila každú riasu

Odolné zloženie s dlhotrvajúcim efektom

Tvaruje a oddeľuje riasy

Výhody
Okamžite dodá objem a výraz aj najjemnejším riasam
Riasy vyzerajú plnšie, výraznejšie a nápadne oddelené
Po nanesení priľne bez rozmazávania
Vďaka obsahu vyživujúcich zložiek riasy skrášľuje a zároveň vyživuje
Vydrží až 8 hodín

Odporúčané použitie:
Návod na líčenie:

Aplikátor držte vodorovne a nanášajte pohybom smerom nahor od korienkov ku končekom rias.
Podľa toho, aký efekt chcete dosiahnuť, sa rozhodnite, koľko vrstiev nanesiete.
Po vyschnutí horných rias plynulým pohybom aplikujte na spodné riasy.
Kozmetický tip: Aby riasy pôsobili hustejšie, naneste dve až tri vrstvy maskary. Jednotlivé vrstvy nanášajte pred vyschnutím predchádzajúcej vrstvy, aby sa netvorili hrčky.
Na dosiahnutie dokonale výrazného vzhľadu pri nanášaní poslednej vrstvy držte aplikátor zvisle, aby ste maximalizovali získaný efekt.

Odličovanie:

Odstráňte pomocou ARTISTRY essentials Odstraňovača líčidiel z očí a pier alebo teplou vodou. Pri odličovaní teplou vodou zatvorte oči a riasy opláchnite pri teplote vody zodpovedajúcej jej teplote pri kúpeli (39 °C). Jemne pritlačte končekmi prstov alebo vatovým tampónom.
V prípade potreby celý postup zopakujte.


Veľkosť: 8,9 ml
Cena: 28,32 EUR

Link na špirálu klik TU

Špirála mi prišla šetrne zabalená v krabici spolu s make-upom, o ktorom som písala v predchádzajúcej recenzií. Špirálu som si vybrala práve z toho dôvodu, že doposiaľ nemám skúsenosti so žiadnymi drahšími a v podstate fičím na špirálach do 10-15 eur. Táto špirála je už mnou považovaná za drahšiu na koľko stojí 28,32 €. Veľmi ma preto zaujímalo, že či cena = kvalite a či prekoná moje očakávania, ktoré boli vysoké rovnako ako pri make-upe od Amway.sk.

Obal maskary ma neprekvapil a nepotešil až tak, ako to spravil už spomínaný make-up. Je možné, že ak by sa táto špirála predávala v drogérií, tak by som si ju zrejme ani nevšimla. Ako vidíte obal je čisto čierny so zlatým písmom. Obal nie je samozrejme podstatný až tak... a podstatné sú hlavne vlastnosti ale make-up v predchádzajúcom článku ma šokoval v dobrom slova zmysle aj po obalovej a aj vlastnostnej stránke. :)

Avšak ešte samozrejme nič nie je stratené... to čo nezaujme jedného, zaujme druhého ... mňa teda rozhodne táto špirála zaujala vlastnosťami a kefkou. :)

Kefka je dá sa povedať taká klasická do guľata, ktorá má dodať objem aj najjemnejším riasam a taktiež ich od seba krásne oddeliť. Či toto aj spĺňa sa dozviete už o pár riadkov nižšie. :) Tak poďme už konečne na moje hodnotenie. :)


Moje výsledky testovania:
Pofotila som moje očko z každej strany aby ste videli čo najlepší efekt pred a po aplikácií. Samozrejme nedajú sa odfotiť identické fotky aj keď menšia snaha bola. :) 

























Špirála si myslím splňuje všetko čo aj sľubuje. Každá jedna riasa je oddelená, vytočená a zvýraznená. Drží na mihalniciach celý deň bez toho aby sa nejako žmolila, trúsila a podobne čo aj na fotkách môžte vidieť, že pod okom mi neostala absolútne žiadna žmolka. Taktiež sa jednoducho nanáša a na fotkách môžte vidieť 2 vrstvy. :) Ľahko sa odličuje a celkovo som s touto špirálou spokojná. Jedine čo ma na nej znepokojuje je cena. Nie som zvyknutá kupovať si až takto drahú kozmetiku, preto je možné že by som si ju sama asi nezaobstarala aj napriek tomu, že je super a patrí k najlepším čo som zatiaľ mala. Každopádne špirálu odporúčam a samé môžte vidieť ako pekne vyzerá každá jedna riasa. :) 
Plusy:
+ tvar štetčeka, vďaka ktorému sa špirála jednoducho nanáša a prečeše každú jednu mihalnicu
+ nežmolí sa pod oko
+ dlhá výdrž
+ mihalnice nezlepuje
+ dobre sa odličuje
+ riasy vyživuje






Mínusy:

- vysoká cena
- nezaujímavé balenie

Žiadne iné nedostatky som nenašla. Špirála je pre mňa dokonalá a používam odvtedy čo ju mám len ju. :)






Čo na ňu hovoríte Vy? :)
Mňa rozhodne presvedčila.




Táto fotka vyzerá komický.... a prídem si, že vyzerá ako keby sa fotil Sid z Doby ľadovej... ale veď Why not? :D


Takže na záver by som chcela poďakovať firme Amway.sk za oba skvelé produkty, ktoré si neviem vynachváliť a taktiež by som sa chcela spýtať Vás milé čitateľky, že čo hovoríte na výsledky, ktoré vidno na fotkách Vy? :) Btw. máte aj skúsenosti s firmou Amway.sk ? Dajte vedieť dole do komentára, budem rada za každý jeden názor.












5 komentárov:

  1. obal sa mi celkom páči, pretože mám rada jednoduché veci ale mám pocit, že dosť zlepuje riasy..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práveže nie... ja mám také vypelichané mihalnice... že tam mám doslova pár chlpov... preto ich mám aj tak málo ... :/ a vyzerá to celkovo čudne takto z blízka :D

      Odstrániť
  2. Vypadá hezký, ale to balení se vážně nepovedlo :-(
    Já se vždy dívám na balení, které je velmi výrazné!

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku neznám, ale řasy vypadají docela hezky :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá dosť dobre :)
    Pozývam ťa na moju giveaway : http://aduliksun.blogspot.sk/2015/10/jesenna-giveaway.html :)

    OdpovedaťOdstrániť