sobota 10. októbra 2015

Baby Lips - Winter Magic Limited Edition


Ahojte ... :)



V práci si každý deň vybehnem aj mimo pobočku sa zrelaxovať a vtedy chodievam väčšinou do DM drogérie s tým, že iba pokukám čo je nové... teda aspoň by som chcela aby to tak u mňa fungovalo štýlom: pokukať, nechytať, nekúpiť...
Úprimne? Som žena... a skoro vždy keď tam zaparkujem, tak odtiaľ odparkovávam aj s nákupom :( Hrozná som ... a najhoršie je na tom to, že nedokážem odolať limitovaným edíciám, práve preto, že sú limitované a Must Have, lebo neskôr resp. nikdy už také produkty nebudú). Samozrejme, že ani tentokrát to nebolo inak...

Takto podobne som sa bola prejsť po nákupnom centre aj tento týždeň... a čo že som to neobjavila v DM-ke?
Neuveríte ... ani ja som skoro neverila... ale zimnú limitovanú edíciu troch Baby lipsov v neskutočne rozkošných obaloch a vôňach.




No mohla by som to nekúpiť? :) Mnohé, ktoré Baby lipsy moc nemusíte ste si asi okmažite povedali, že áno... nemohla...

Cena každého jedného z nich je 2,99 €.

Ale ja som si aj napriek svojej začiatočnej skeptickosti Baby lipsy celkom obľúbila a mám aj edíciu electro... tak prečo nie aj túto. :)



Poďme sa však pozrieť bližšie na jednotlivé "príchute", ktoré ma naozaj zaujali.

Keďže sa táto limitka nesie v zimnej atmosfére, preto aj ich príchute a vône nesú 3 jasné posolstvá ... a to Hot Cocoa, Sweet Apple a Sugar Cokkie. :)


Hot Cocoa

Tento balzam na pery nesie označenie číslom 11, neviem síce prečo, ale dobre.Okrem jeho rozkošného fialového balenia s ružovými písmenkami, rukavičkami, "slúchadlami" proti omrznutým uškám a vločkami samozrejme hneď na prvý čuch zaujme aj výrazná vôňa horúceho kakaa, ktoré sa jednoznačne na klasickú zimnú atmosféru hodí a nejedna z nás ju počas prechádzky po zasneženej krajinke ocení.


Štýl obalu na aký sme zvyknuté si samozrejme aj tieto Baby lipsy ponechali rovnaké. :)


Čo poviete na tieto cute obaly ? :)


Sweet Apple

Ďalšou príchuťou s číslom 12 je sladké jablko, v ktorom som objavila vôňu škorice. Čiže vôňa je naozaj sladunká a jablko so škoricou najradšej pijem v zime vo forme čaju. :) Táto vôňa mi učarovala asi zo všetkých troch najviac aj keď červená farba na perách mi moc nepristane. :) Ale čo už. Našťastie tieto Baby lipsy nefarbia až tak nejako strašne krikľavo. :)


Taktiež krásny obal, ktorému vianočná Santa-Klausová červená naozaj pasuje. :)


Sugar Cookie

Poznáte ten pocit keď vyťahujete z rúry počas Vianoc krásne voňavučko upečené koláče, na ktoré sa Vám neuveriteľne zbiehajú sliny? :) Určite áno... a s touto príchuťou Baby Lipsu môžte zažiť podobný pocit už teraz od októbra počas jeho používania. :) Vonia naozaj sladko a cukrovo a verím tomu, že aj vďaka tomu sa stane Vašim favoritom minimálne po tejto stránke.


Barbienovská ružová samozrejme nesmie chýbať :) Ale je to fakt rozkošné v kombinácií s modrou.

No nie?


Takže čo na túto trojicu hovoríte Vy ? :)
Podľa mňa sú naozaj cute a všetky 3 vône dokonale pasujú k zime. Maybelline teda vybral veľmi dobre.


Poďme sa ešte nakoniec pozrieť do ich vnútra, keďže som Vám zatiaľ zatajila ako farbia.:)


Baby Lipsy farbia jemnejšie ako rúže, preto sa nemusíte báť, že by ste nemohli používať niektorý z týchto balzamov. Ja tiež napríklad nie som vhodný typ na červený rúž a aj napriek tomu som si tento Baby Lips kúpila, pretože viem, že jeho intenzita nikdy nebude podobná rúžu a v prípade, ak mi táto farba nesadne na 100%, tak si aplikujem len jednu vrstvu... alebo v prípade viacerých vrstiev si otlačím pery o kapesník, aby to výsledný efekt troška zjemnilo. :)


Takže aj to je jeden z dôvodov prečo si myslím, že Maybellinu sa táto limitka naozaj podarila a ak máte záujem si aspoň jeden z týchto balzamov zaobstarať, tak dlho neváhajte. Tipujem, že pôjdu na dračku. :)


Ale samozrejme aby ste mi teda verili, že farbiacich balzamov sa naozaj netreba báť, tak som nemohla neodfotiť ich aj v "akcií" na papieri. Takže ako teda farbia? :)

Presne takto:


Čo na to hovoríte?

Podľa mňa farby sú super a zvýraznia trochu naše pery počas zimných prechádzok v zasneženej krajine, ktorá sa na nás určite chystá. :) 


Chcela by som ešte vedieť baby, či Vás tieto balzamy oslovili tak ako mňa. Všimli ste si ich už u Vás v drogériách alebo sa po nich ešte len pozriete? :) Dajte vedieť a pochváľte sa ak už aj Vy ste hrdou majiteľkou... alebo naopak... tieto balzamy Vám vôbec netrhajú žily a určite si ani jeden z nich nezaobstaráte. 


Vidíme sa pri ďalšom článku ... :)

10 komentárov:

  1. Já mám ten Hot Cocoa a nemohu si ho vynachválit, takže přemýšlím, že si ještě pro nějaký zajdu :-)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som pôvodne chcela zobrať tiež len jeden... ale nakoniec som si povedala, že čo už :) Mávam také tie veci, že zoberem len jedno... a potom celý deň rozmýšľam nad tým, že som mala zobrať všetky... a potom sa bojím, že už to bude vypredané a tak ďalej....

      Odstrániť
  2. Vypadají dobře, mám pár těch obyčejných :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Osobne odporúčam aj tieto ... keď nie všetky, tak aspoň jeden by si určite mala "ochutnať" ak si spokojná a máš rada aj tie obyčajné... :)

      Odstrániť
  3. Tohle se podle mě hodně povedlo! Jak balení, tak vůně. Pořídila jsem si sweet apple, které voní dokonale. Těším se až ho o Vánocích budu používat a jinak si brousím zuby na hot cocoa :)

    Naturalium Coconut Body Lotion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako píšeš... veľmi podarené a Maybelline sa fakt pochlapil s touto limitkou. :)

      Odstrániť
  4. Tak šup šup do drogérie... nech sa neminú a zaobstaráš si ho aj ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Myslím, že mám opět stejný problém :D jdu se "jen podívat" a nakonec odcházím a mám nakoupeno... kéž by to bylo jen za kosmetiku, já takhle propadám oblečení :( :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já mám ten červený Sweet Apple a musím říct, že mi voní víc ten obyčejný červený třešňový, ale obal se mi zase líbí víc tenhle :D

    Srdečně Tě chci pozvat na svou velkou adventní Giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja síce z tejto edície nemám vyskúšaný žiadny, ale z tých predošlých mam zatiaľ odskúšaný jeden a musím povedať, že za mňa je Baby lips oveľa lepší ako ospevovaný EOS :) A príde, mi že aj tá hydratácia tu je, narozdiel od minimálnej hydratácie, ktorú poskytuje EOS.

    OdpovedaťOdstrániť