piatok 30. septembra 2016

Neskutočne dobrý Topvet Angel´s kiss balzam na pery s vôňou kokosu a mandlového oleja od http://kudla19.sirael.sk/osobna-stranka /spolupráca

Ahojte ... :)

Vítam Vás pri ďalšom článku, v ktorom som dostala možnosť spolupracovať s Majkou zo stránky kudla19.sirael.sk/osobna-stranka, ktorá ma nechala vybrať si hocijaký produkt z jej stránky na testovanie a zrecenzovanie. :)
Jedná  sa o čisto prírodnú kozmetiku, ktorú predáva firma Sirael Cosmetics. Je to nová slovenská firma, ktorá začala svoju púť 1.10.2014 na Slovensku ale aj v Čechách a v súčasnosti začína pôsobiť aj v Poľsku a Maďarsku. Túto kozmetiku si však môžte kupovať a objednávať aj samé... dokonca so ziskom :) Keď som si vyberala produkt, ktorý by som chcela vyskúšať, tak som si popravde nevedela vybrať. Poslala som 3 možnosti Majke, zbavila som sa zodpovednosti za výber :D že nech vyberie ona... a ona úplne neskutočná mi poslala všetky 3 veci a ja celá natešená momentálne testujem :)
Btw Majka má aj tu na fb stránku Sirael prírodná kozmetika ... ak chcete viac info, tak pozrite aj tam :) Okrem toho Majka na svojej stránke organizuje časté súťaže, takže určite sa oplatí omrknúť to. :)Dovolila som si ukradnúť z Majkinej stránky aj popis ako sa dá jednoducho objednávať a registrovať na stránke. :)

1.Registráca do spoločnosti je úplne ZADARMO a k ničomu Vás nezaväzuje !
2. Ihneď po registrácii získavate zľavy na všetky produkty v našej ponuke. Napríklad parfumy sú v katalógovej cene za 22,90 € ale Vy ako registrovaný člen ich kupujete za 14,70 € ! To je úžasná zľava 8,20 € !!! - to je váš zisk na ruku.
3. Kozmetiku, parfumy, kávu a čaje môžete nakupovať napríklad len pre seba alebo pre svoje okolie. Pokiaľ budete pracovať aj s katalógom a teda ho dáte svojim kamarátkam, známym, kolegyniam a oni si niečo objednajú, Vy to objednáte za členské (nižšie) ceny a im to predáte za katalógové (vyššie) ceny - takže si aj pekne zarobíte.
4. Pokiaľ si chcete vytvoriť pravidelný príjem, môžete si začať budovať štruktúru predajcov ktorý budú ďalej predávať a registrovať daľších členov a zo všetkých nákupov Vašej štruktúry budete dostávať provízie.
5. Slováci - registrujte sa
tu
6. Česká republika - tu
7. Maďarsko - tu
8. POŠTOVNÉ:
Objednávka do 60 € /1600 Kč/ === 3,60 € / 99 kč
Objednávka nad 60 € / 1600 Kč/ === poštovné ZADARMO !
Objednávka Maďarsko do 25000 forintov --- 1500 forintov nad  25000 forintov---ingyenes


Produkty som dostala zabalené v malej krabičke s makkučkými vankúšikmi proti poškodeniu. :) V krabičke sa nachádzali spomínané 3 kusy výrobkov + vzorka parfumu. :)
O aké 3 výrobky ide Vám dnes neprezradím.... toto tajomstvo Vám odhalím až postupne v každom článku zvlášť. :)

Ako prvý výrobok z krabičky, ktorý Vám aj podľa nadpisu článku predstavím je balzam na pery s kokosovou vôňou a mandľovým olejom. Zaujal ma nie len tým, že je kokosový (áno opakujem sa... ale kokos naprosto milujem) ale taktiež tým ako je balený. Jeho balenie mi príde tak troška retro a zaujme hneď na prvý pohľad.

Na fotke si spolu pozrime zloženie. Väčšina výrobku je zložená z čisto prírodých olejov, bambuckého masla, voskov a extraktov. Priznám sa zase raz, že nie všetky zloženia výrobkov vždy poznám čo je a čo to znamená... ale už len laickým pohľadom vidím, že nie je tam nič čo by mojím perám či telu mohlo ublížiť. Príroda totižto neubližuje. :)
Nachádza sa v plechovej krabičke alebo ako to nazvať, ktorá má obsah 30 ml, čo je naozaj veľké balenie, a úplne jednoduchým zakrútením dekla sa otvára. A navyše... balzam je bio a neskutočne krásne vonia.
Charakteristika balzamu zo stránky predajcu:

Balzam na pery – Kokos a mandľový olej, obsah: 30 ml

Naše balzamy prinášajú dokonalú ochranu a starostlivosť pre vaše pery. Pery budú po ošetrení balzamom hebké, svieže a dlhodobo vyživené. Balzamy obsahuje vysoký podiel bambuckého masla a luxusných kozmetických olejov a voskov. Tieto aktívne látky sú cenným zdrojom vitamínov, minerálov, nenasýtených mastných kyselín a ďalších látok, ktoré sú nevyhnutné v starostlivosti o vaše pery. Balzam vytvára prirodzenú ochrannú bariéru, ktorá vyživuje a regeneruje.
Všetky naše balzamy sú určené ku každodennej starostlivosti o pery. Sú ideálnou variantov v starostlivosti o suché a popraskané pery. Balzamy sú vďaka svojmu unikátnemu zloženiu vhodné aj do mrazu a vlhka, ale rovnako tak aj pri pobyte v suchom a prehriatom prostredí.



Cena: 2,79 € za 30ml balenie
Link na produkt je TU
Okrem tohto kokosového balzamu s mandľovým olejom sú dostupné aj ďalšie príchute a to: jahoda a jojoboý olej, čerešňa a argánový olej, melón a marhuľový olej, balzam pre mužov s avokádovým olejom.
Link na ostatné balzamy nájdete TU



Viac produktov nájdete na: kudla19.sirael.sk/osobna-stranka
Výsledok môjho testovania:
Balzam spĺňa presne to čo aj sľubuje. Jeho zloženie je čisto bio. Pery vyživuje do hĺbky, pery sú hydratované pričom suché a popraskané pery dáva do pôvodneho stavu. Balzam je bez príchute avšak jeho vôňa je naprosto fantastická. Na perách zanecháva jemný lesklý finiš pričom je bezfarebný a môžte ho kľudne používať aj pod rúž ako poklad. :) Balenie je naozaj štedré a 30 ml je naozaj dosť. Taktiež retro výzor vyzerá naozaj geniálne. Jediné čo by mohlo niekomu prekážať je klasické ťapkanie prstami dnu, pričom áno... je to troška nehygienické... ale zase ten kto chce hygienické patlanie si buď pred aplikáciou umyje ruky, alebo použije štetček, ktorý sa používa na nanášanie tekutých rúžov a je po probléme. Jediné čoho som sa na začiatku troška zľakla bola konzistencia. Vrch balzamu je ako keby zatvrdnutý... ale keď si do neho vyrýpete žliabik tak balzam krásne nanesiete a mení sa mierne aj jeho konzistencia. Balzam sa na pery nanáša dobre a ostáva tam naozaj dlhú chvíľu. :) Určite odporúčam pri veľmi suchých perách natierať hlavne na noc a počas noci nechať pôsobiť. Pery si jednak oddýchnu a jednak sa krásne vyživia. Cena je taktiež veľkým plusom. Stojí iba 2,79 € čo naozaj nie je veľa za prírodný balzam s 30ml obsahom. Balzam odporúčam a sama ešte porozmýšľam aj o melónikovej verzii, keďže melónik je u mňa taktiež úplná topka. :)
Výhody:
+nízka cena
+balzam hydratuje a regeneruje suché a popraskané pery
+veľkosť balenia (30ml)
+retro obal, ktorý okamžite zaujme
+úžasná vôňa
+dostupnosť viacerých "príchutí" a dokonca aj pre mužov

Nevýhody:
-niekomu možno bude prekážať nehygienické balenie
-počiatočná konzistencia




Ďakujem Majke z kudla19.sirael.sk/osobna-stranka za možnosť otestovať tento fantastický balzam na pery, ktorý nosím odvtedy pri sebe v kabelke a vychutnávam si jeho vôňu a skvelé účinky kedykoľvek a kdekoľvek. :)
Z tohto článku je to všetko... avšak ešte máme pred sebou ďalšie dva články o dvoch produktoch od Majky. Takže zostaňte v strehu a vidíme sa pri ďalšom článku.

1 komentár:

  1. Tento balzám vypadá opravdu skvěle. Líbí se mi obal a ani by mi moc nevadilo, že je v kelímku. Balzámy na rty používám převážně jen na noc. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť